Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyota Corolla 2003 מול IMREZA 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי טויוטה קורולה משפחתית שנת 2003 גרסה הכי מפוארת (רכב טוב והכל טוב ויפה) , ראיתי שבאמצע החודש בסוכנויות סובארו מתחילים לעשות טרייד אין .

אם במידה ויתאימו לי התנאים שלהם וירצה להליף את רכבי , האם כדאי לעשות זאת ?

או שעדיף להשאר בטויוטה ,כלומר להביא דגם גם חדש שלהם רק 5 דלתות (RUNX).

מה עדיף ? איפה יש יותר חסרונות ?

תודה לעוזרים.

מש"ק זרזור

פורסם
אני אישית הייתי מעדיף ראן איקס על סובארו....
הרוב יאמרי שאני משוחד אבל למי אכפת.

אין כאן שאלה בכלל.

הסוברו עדיפה בכל פרמטר אפשרי על הטויוטה התורכית.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אין כאן שאלה בכלל.

כמו למשל... (כאן היה יכול להתאים פירוט, לשיקול דעתך...)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ההצעה הטובה ביותר שאני יכול להביא לך זה לערוך נסיעת מבחן.

לגבי האימפרזה תלוי בדגם

האימפרזה 1.6 היא לא המכונית החזקה ביותר שיש בקטגוריה למרות שבסך הכול הביצועים שלה סבירים.

בגדול היא רכה יותר מהטיוטה ולכן נוחה יותר,המרווח לרגליים מאחור פחות טוב מזה של הטויטה,למרות שהמרווח מאחור לראש, טוב מהטויטה (גם לרוחב,האימפרזה מכונית רחבה יותר).

במבחנים האמריקאים היא זוכה לתוצאה גבוהה יותר WWW.IIHS.ORG

אבל אם ההשוואה שלך היא מול הקורולה הייתי מוסיף קצת ועולה לאימפרזה 2.0,כאן כבר מדובר במכונית בעלת ערכים מוספים אמיתיים,בוודאי אל מול הטויטה.כאן אתה מקבל מכונית שונה.

מנוע 2.0 חזק משמעותית ממנועי 1.6 בכל הקשור לביצועים היומיומיים (עליות,עקיפות ונסיעה עם 4 אנשים+מזגן),בזכות מערכת ההנעה הכפולה מציעה האימפרזה 2.0,אחיזת כביש ללא מתחרים (גם מול מכוניות שעולות כפול),הנאה מנהיגה,רמת איבזור גבוהה (גלגלי מגנזיום,צמיגים רחבים,פנסי ערפל קדמיים,בקרת אקלים ועוד...)וכמו האימפרזה 1.6 רמת נוחות גבוהה מאוד.

בקיצור הייתי עורך על שני המכוניות הללו ורק אז מחליט.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

למדתי נהיגה על אימפרזה 1.6 והיא הייתה ממש עגלה

*אני יודע על סמך מבחן אחד אסור לומר אבל איך תסבירו שבקצאא באשקלון היה צי של סובארו והרוב התלוננו על בעית סחיבה ולאחר מכן כולן הוחלפו בלנסרים חדשים

(לא שהאוטו התיישן מידי פשוט לא היו מרוצים)

לעומת זאת אוטו כזה gx שזה 2.0 יסחוב ויותר מזה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אין כאן שאלה בכלל.

קודם כל הטויוטות החדשות באות מיפן.

דבר שני - אני סמוך ובטוח שרגלך לא דרכה בשתי המכוניות (ואולי אף לא באחת מהן...)

הטויוטה עדיפה על הסובארו בביצועים, במרווח הפנימי, וברמת תא הנוסעים.

הביצועים של הטויוטה דומים לאלה של האימפרזה 2.0.

אצלי בעבודה יש אפשרות בחירה בין טויוטה קורולה לאימפרזה.

מאז שיצא דגם 2003 של הקורולה - לא נבחרה האימפרזה אף לא פעם אחת.

ואם בכל זאת אימפרזה - לחכות למתיחת הפנים...(ואז לא יהיה טרייד אין)

אני לא חושב שהשוק של הטויוטה כזה גרוע שמבצע טרייד-אין צריך לרגש אותך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם.

יש לי טויוטה קורולה משפחתית שנת 2003 גרסה הכי מפוארת (רכב טוב והכל טוב ויפה) , ראיתי שבאמצע החודש בסוכנויות סובארו מתחילים לעשות טרייד אין .

אם במידה ויתאימו לי התנאים שלהם וירצה להליף את רכבי , האם כדאי לעשות זאת ?

או שעדיף להשאר בטויוטה ,כלומר להביא דגם גם חדש שלהם רק 5 דלתות (RUNX).

מה עדיף ? איפה יש יותר חסרונות ?

תודה לעוזרים.

למיטב הבנתי אתה מדבר על המבצע שבו סובארו קונה מכוניות במחיר המחירון. גם אני ראיתי את הפרסום, ולדעתי עליך ללכת ולבדוק את תקנון החברה, מאחר ומדובר בטרייד אין במחיר מחירון רק לרכבים מתוצרת סובארו. לפיכך, את הקורולה שלך הם לא יקנו במחיר מחירון וכאן אתה מאבד יתרון מסוים.

אם השאלה היא בחירה בין האימפרזה 1.6 לקורולה GLI, הרי שהייתי בוחר בקורולה, מפני שתי סיבות עקריות: היא חזקה (110 כ"ס מול 95 כ"ס באימפרזה) ומעט מאובזרת יותר (בGLI, עם רדיו מקורי ושליטה על ההגה, ו4 כריות אוויר אם איני טועה).

אמר כאן מישהו שהוא היה מעדיף להוסיף מעט ולעלות לאימפרזה 2 ליטר. אני בדעתו. האימפרזה 2 ליטר (GX) טובה מהקורולה בכל מובן.

אבל, למה להיסגר בהשוואה דווקא על השניים הללו? אני חיב לומר שהפוקוס החדשה (בגרסה המאובזרת) נשמעת כאופציה עדיפה גם מהקורולה, וגם מהאימפרזה 1.6.

יום טוב,

אלדד.

פורסם
למיטב הבנתי אתה מדבר על המבצע שבו סובארו קונה מכוניות במחיר המחירון. גם אני ראיתי את הפרסום, ולדעתי עליך ללכת ולבדוק את תקנון החברה, מאחר ומדובר בטרייד אין במחיר מחירון רק לרכבים מתוצרת סובארו. לפיכך, את הקורולה שלך הם לא יקנו במחיר מחירון וכאן אתה מאבד יתרון מסוים.

אם השאלה היא בחירה בין האימפרזה 1.6 לקורולה GLI, הרי שהייתי בוחר בקורולה, מפני שתי סיבות עקריות: היא חזקה (110 כ"ס מול 95 כ"ס באימפרזה) ומעט מאובזרת יותר (בGLI, עם רדיו מקורי ושליטה על ההגה, ו4 כריות אוויר אם איני טועה).

אמר כאן מישהו שהוא היה מעדיף להוסיף מעט ולעלות לאימפרזה 2 ליטר. אני בדעתו. האימפרזה 2 ליטר (GX) טובה מהקורולה בכל מובן.

אבל, למה להיסגר בהשוואה דווקא על השניים הללו? אני חיב לומר שהפוקוס החדשה (בגרסה המאובזרת) נשמעת כאופציה עדיפה גם מהקורולה, וגם מהאימפרזה 1.6.

יום טוב,

אלדד.

ראיתי במודעת פרסום בעיתון את רשימת מוכוניות שהם אמורים לקבל בעת התרייד-אין ומתוכם הייתה גם טויוטה אז כך שאני חושב שלא תהיה בעיה...

בכל מקרה מחר אני רוצה לבקר בסוכנות שלהם לשאול/להתייעץ , לראות שוב את האימפרזה וכו'

מש"ק זרזור

פורסם

1. על פניו הראנאקס עדיפה על האימפרזה (ניתן להריץ חיפוש בפורום) בייחוד אם מדובר בגרסאות ה1.6 ולכן אינני רואה בטרייד אין שכזה התקדמות מבחינת העלאת רמת החיים אלא יותר כהוצאה נוספת ולא ממש נחוצה.

2. בהתחשב בעובדה שעוד מעט תגיע האימפרזה שלאחר מתיחת הפנים הרי שזה יהיה לאו דווקא חכם לרכוש כרגע את הדגם שלפני המתיחה.

פורסם

אין כאן שאלה בכלל.

קורולה משנת 05 שוב מיואבת מיפן היבוא מטורקיה הופסק

פורסם

כאחד שאוהב סובארו לצערי הרב אימפרזה 1600 אוטומט 2005 חלשה חבל על הזמן, הגיר לא מגיב יפה בכלל .

עושה רעש וכולה אתה על 60 קמ"ש!!! :shock:

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

יש לי ראנאיקס גיר רגיל 2003, רכב מעולה, זריז וכייפי, אפס תקלות חוץ מטיפול פעם בשנה - כלום!!!

אבא של חבר שלי קנה סובארו אוטומטית אבל דגם מנוע 2000 4*4.

הסובארו הרבה יותר אוחזת והרבה יותר "קרבית" למרות הגיר האוטומטי שלה.

אישית, אני בוחר בסובארו אבל רק בדגם מנוע 2000 4*4, ה 1600 "נחותה" בהשוואה לטויוטה.

פורסם
או שעדיף להשאר בטויוטה ' date='כלומר להביא דגם גם חדש שלהם רק 5 דלתות (RUNX).[/quote']להביא מהיכן? חינם? בתמורה לכסף? לקנות, לא להביא

ההצעה הטובה ביותר שאני יכול להביא לך זה לערוך נסיעת מבחן..
גם הצעות לא "מביאים".

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...