Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן ושמחתי לראות שיש פורום מקצועי בתחום האודיו לרכב ברמות שלא חשבתי שקימות בארצינו ויפה שכך..

כמה שאלות:

היה לי זוג Kenwood 718HQ מדהים שנגנב לי מהאוטו.. :(

לאחרונה ראיתי שקנווד יצאו בסדרה חדשה (ie) שנראית משופרת יותר, וגם שם יש דגם של רמקולים 7 על 10 כמו ה-718HQ:

KFC-7189ie

kfc-7189ie.gif

הייתי רוצה לדעת אם מישהו מוכן לאשר שבאמת מדובר ברמקולים יותר טובים מה 7 על 10 ה"ישנים".. והאם יש כבר חנויות בארץ שהרמקולם נמכר בהם ואם כן מה מחירו הממוצע?

כמו כן הייתי מעוניין בהמלצה לרמקולי 3.5 אינץ'.. אני בעל פיאט פונטו ויש לי שם רמקולים מעפנים של קליפורניה בום... האם יש משהו יותר איכותי (לפחות 2WAY) ושעומד בהספקים של יותר מ-30 וואט, שאפשר לקנות בארץ במחיר נורמלי?

פורסם

תראה יש לחברים שלי בעלי FIAT PUNTO בעיה דומה, מסתבר שהפיתרון פשוט ככל הנראה. הפיתרון הוא לדחוף רמקול 4" (בקשר לרמקול תפנה אלי בה"פ) עם קצת שיפצורים פנימה. התוצאה: מבפנים טיפה הורסים אבל מבחוץ לא רואים והכי חשוב ישמעו טוב.

מבחינת רמקול ב4" יש לך מבחר עצום של רמקולים (נראה לי אפילו קנווד למרות שבתכלס ברמקולים הם נחשבים עלובים למדי).

לגבי ה7X10 סביר להניח שהוא ברמה זהה פחות או יותר לישנים כך שאין לך מה לדאוג.

בהצלחה!

פורסם

אין לאף אחד נוסף נסיון עם הסדרה החדשה הזאת של Kenwood?

יש המלצות אחרות לרמקולי 7 על 10 ? או 6 על 9 ש"לא רואה" את הרמקול המדובר?

לי פשוט היה את ה 718HQ והייתי מאד מרוצה עד שהיום הגנבים שלקחו אותם כנראה מאד מרוצים..

פורסם

הדגם הקודם של קנווד, ה 7X10 הוא בין האובליים הטובים ביותר שניתן למצוא. אני לא שמעתי את הדגם החדש אבל אם הוא באותה הרמה אין לך שום סיבה אמיתית להסתכל למקומות אחרים בטווח המחירים הזה.

Leon Cupra 2009

פורסם
הדגם הקודם של קנווד, ה 7X10 הוא בין האובליים הטובים ביותר שניתן למצוא. אני לא שמעתי את הדגם החדש אבל אם הוא באותה הרמה אין לך שום סיבה אמיתית להסתכל למקומות אחרים בטווח המחירים הזה.

ה7*10 שך קנווד יותר טוב מה6*9 300 וואט של פיוניר?

אתה מתכוון ל320 וואט של קנווד?

פורסם

אני ינסה לענות, למרות שלא שמעתי את ה300 של פיוניר, ויש הרבה 300 של פיוניר 6 על 9 לדעתי.. לא ציינת דגם ספציפי

בכל מקרה, תאורטית ו"על הנייר" הקנווד "טוב יותר" מכיוון ששטח המגע שלו עם האוויר יותר גדול ב30 אחוז מרמקול 6 על 9... ושהשטח הזה גדל נפח דחיפת האוויר למטר רבוע גם גדל והרמקול דוחף יותר אוויר - משמע יותר עוצמה של התדרים הנמוכים כמו הבאס, בדיוק כמו ההבדל בין סאב גדול לקטן.

פורסם
פוקו למה אתה לא עונה?

ה7*10 של קנווד 320 וואט יותר טוב מה6*9 של פיוניר 300 וואט?

זה רק אני או שאתה היחיד שלא שם לב לזה:

אין לך שום סיבה אמיתית להסתכל למקומות אחרים בטווח המחירים הזה.

אתה רוצה שהוא יחזור על זה?

פוקו תעשה קופי פייסט בבקשה...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

עזוב שטח אוויר , תיאוריה ומציאות לא תמיד מתחברים טוב. לדוגמה לקנווד ששמעתי לא מזמן (תסלח לי שאני לא זוכר דגם מדוייק, 7X10 4way) היה בס חלוש בהרבה מחלק מה 6X9 שהיו על אותו לוח.

הוא נשמע מאוזן יחסית ל 6X9 אחרים , כולל הפיוניר 330W (שדרך אגב הוא מהסדרה הפשוטה של פיוניר). וגם מהדגמים היקרים יותר של פיוניר.

אני לא חסיד גדול של 6X9 באופן כללי ועל כן אני מתקשה להפגין התלהבות כלפיו , אבל אם אתה נעול על הקונספט , לך עליו.

Leon Cupra 2009

פורסם

לי יש אותם. אחלה של רמקולים.

הם הזוג השני שיש לי היות והראשונים התפוצצו והוחלפו בחדשים חינם כי הייתה לי עוד אחריות עליהם.

הזוג השני עובד אצלי באוטו עד היום והם אחלה של רמקולים.(כבר שנתיים וחצי)

משיחה עם מתקינים נאמר לי שהחדשים נופלים מהישנים וחבל שלא ממשיכים עם הסידרה הישנה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אם תרצה במקרה מכרתי והיתקנתי כאלו שאתה מחפש לבן דוד שלי

ועכשיו הוא החליף לחיפושית החדשה ושם לו ניתן להרכיב אותם אז הם מוצאים למכירה, עבדו מס' חודשים על hi-pass ואם אני לא טועה הם עדין באחריות.

אם מתאים לך צור קשר 055-245906 אודי.

• תוכן חדש...