Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהגיר במגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חיישני גיר הם מחליפים לבד, ואינם נזקקים ל"עבודות חוץ"

יתכן, אך מנסיוני...

1. "הלך לך חיישן" משמעותו פעמים רבות "ראינו שיש בעיה, אם תסכים לשלם 1800 ש"ח נוציא את הרכב למכון גירים שיבדוק אותה".

2. בגיר AL4 יש חיישנים גם בתוך הגיר, ואני בספק אם במוסך מכונאות רגיל יעסקו בפתיחתו. השאלה לאיזה חיישן הם התכוונו (ראה 1).

בכל מקרה, הדיאגנוזה שהוא קיבל מעורפלת, ולטעמי לא מצדיקה השלשת אלפי שקלים לידי המוסך ללא חוו"ד נוספת.

פורסם

אני לא זוכר את שם החיישן שנאמר לי

אך, שאלתי את הבוחן אם ישנה אפשרות לנסות ולמצוא חלק יד שניה ולהרכיב. נאמר לי שמה שממייקר את העבודה זה הזמן שדרוש להחלפה(4 שעות) והשמן המיוחד והיקר, כך שחבל להשקיע בחלק משומש

פורסם

חברים יקרים

המסע בעקבות הגיר הסתיים לעט עתה

היה לי ממש מרתק להיות פה ולשמוע להשכיל ולפעול כשאתם ברקע

זאת היתה הפעם הראשונה שלי במצב שבו אני יכול לדבר עם המכונאי שלי

מבלי להרגיש מנוטרל מכול ידע

וההרגשה טובה

מה עוד שהעיניין הסתיים בכי טוב, הוחלף החישן והבעיה נפטרה מבלי להכנס למצב שבו צריך להחליף מוח או לעשות שיפוץ לגיר

תודה מיוחדת לספי מהמעבדה לשיפוץ גירים אוטומטים בפ"ת שהקדיש מזמנו ונתן לי הסברים מפורטים על משמעות הבעיה וההיתפתחויות שלה , על אף חילוקי הדעות בהקשר של מה לעשות תכלס

• תוכן חדש...