Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לא מזמן רכשתי את המכשיר אלפיין 9830 עכשיו נתקלתי בבעיה, אני נכנס לתפריט לUSERS עכשיו יש בכל USER סוגים שונים של תדרים בדיוק 3. אני מכוון תדר אחד הכל טוב ויפה שומר אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור 1, עובר לתדר אחר באותו הUSER מכוון שומר, חוזר לתדר הראשון שכיוונתי והוא מוגדר כמו התדר השני שכיוונתי. אני לא מצליח לכוון אותם בנפרד.

תודה לעוזרים

פורסם

אני אסביר יותר מה הבעיה... ניסיתי גם לכוון ולא מצליח לשמור...

יש 4 בנדים בכללי... נניח שנכנסים לבנד הראשון שבו יש שלוש תדרים 40,60,90 אני מכוון את התדר 40 למינוס 12 נניח... ברגע שאני עובר לתדר 60 הוא זוכר לי את המינוס 12 מתדר 40... וכנ"ל אם אני יכוון את השישים אני יחזור ל-40 והוא יהיה ללפי מה שכיוונתי את השישים...

בקיצור במקום שיהיה אפשר לכוונן כל תדר בנפרד זה יוצא כאילו מכוונים קבוצות תדרים שבמקרה זה מתחלקות ל-4 בנדים...

למישהו יש מושג איך אפשר לכוון כל תדר בנפר ולשמור את ההרדרות לפני מערב לתדר אחר....

(אני ותומאס עברנו שלב שלב לפי החוברת וגם לפי ניחושים ... כנראה שלא ממש הצלחנו..)

תודה. . .

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

ברוכים הבאים למועדון כיווני אלפיין למניהם.:-)

יש לי 9833 וקצת תפסתי מה הולך שם.כי לפני זה גיששתי באפלה.

כוון שאני לא אוהב לכתוב הרבה,אבל רוצה לעזור ניתן ליצור איתי קשר

לצורך קבלת מידע חלקי על הכיוונים .(מנסיוני הדל)

0528366059

מוריק.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

תומאס, אם הבנתי נכון אתם בעצם מנסים להפוך את ה4 BANDS ל12. כלומר שיהיה אפשר לשמור בכל BAND 3 הגדרות שונות. ככל הידוע לי זה בלתי אפשרי וניתן בכל BAND לשמור רק הגדרה אחת וזו הסיבה לכך שברגע שאתם שומרים הגדרה מסויימת בBAND מסויים, הקודמת נמחקת.

אני לא מכיר את המכשיר ולכן אני לא בטוח ב100% אבל ממה שתארת זה נשמע כך.

פורסם

איל, יש 12 תדרים בסך הכל בארבעת הבנדים ביחד.. אתה אומר שאפשר לשמור רק 4 תדרים מתוך כל ה12? כי לי זה לא נראה הגיוני בכלל

פורסם

אצלי בפרוססור למשל זה אותו סיפור, אתה נכנס לBAND, בתוך הBAND יש לך מספר אופציות שמתוכן אתה יכול לשמור אחת. שוב, אני לא מכיר את המכשיר שלך ובגלל זה אני לא יכול להיות בטוח. תן לי לינק לMANUAL אם יש לך (משום מה זה שבאתר של אלפיין לא עובד) ואני אעיף בו מבט.

אם מדובר באקולייזר פרמטרי אז הגיוני שיש לך רק 4 BANDS מכיוון שזה נותן לך שליטה (בגדול) כמו של 12 ערוצים גרפי.

פורסם

היום התחדשתי באלפיין 9833

לפני זה היתה לי 9830 אני לא מכיר תבעיה שלך כשהמתקין כיוונן לי אותה הוא הצליח לשנות בכל באנד למשהו שונה...

• תוכן חדש...