Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי !

מה דעתכם/ניסיונכם מקנייה מליסינג (מהשכרה קצת מפחיד אותי אז אני מוותרת)....

נראה לי שדרך ליסינג זה הכי נוח, פחות או יותר מהימן ויש איזושהי אחריות לכמה חודשים..

מה הנגד???

אשמח לייעוץ :?

girl on wheels

:smilecolr

פורסם

זה די דומה לרולטה רוסית.

יש אנשים מבוגרים, אחראיים שמקבלים רכב מחברת הליסינג, ונוהגים בו בשקט ובבטחה, לא קורעים, לא מזיקים ומשאירים אותו שמור ואהוב לחברת הליסינג בחזרה. רכב כזה אין שום סיכון לקנות, וזאת כמובן לאחר בדיקת מכון וכן הסתכלות מעמיקה בספר הטיפולים.

יש אנשים מבוגרים פחות, אחראיים פחות שמקבלים רכב מחברת הליסינג, ונוהגים בו כרצונם ובפרעות, קורעים, מזיקים ומשאירים אותו קרוע ומוזנח לחברת הליסינג בחזרה. רכב כזה מאוד מסוכן לקנות, וזאת כמובן אחרי שליחת כל המציאים רכב זה לעזאזל.

וזאת עוד בלי שדיברנו על הילדים של האנשים האחראיים פחות. ;)

ולסיום, ניתן למצוא רכבים טובים מאוד בחברות הליסינג, אך ניתן למצוא רכבים קרועים ומוזנחים באחוזים רבים יותר, לדעתי. האם זה שווה את הסיכון? רק לאחר שלא נמצא רכב מתאים בשוק הפרטי.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

משכנתא זה קל

פורסם

אחלה, תודה...קיבלתי..השכלתי...

אבל חברות הליסינג לא בודקות את מצב ברכב ומתקנות מה שצריך לפני שהן מציעות אותו למכירה ??

הרי הם נותנות אחריות לבערך חצי שנה, אז הם בטח דואגות לתקן מה שצריך לא?

ודבר נוסף- לא הייתי חושבת לפנות לליסינג אם הייתי סומכת על מה שיש בשוק הפרטי....:)

דווקא זה מפחיד אותי יותר וזה "כאב ראש " אמיתי ...:roll:

אז השאלה היא אם אפשר "לחסוך" את הכאב ראש הזה וללכת ישירות לליסינג או שבכל זאת , מחמת הספק , לנסות ולנסות בשוק הפרטי עד שמתייאשים...:wink:

girl on wheels

פורסם

עדיף לנסות קודם את השוק הפרטי.

להשכרה יש יתרון של מחיר מול הפרטי, לליסינג פחות. גם בפרטיים יש רכבים שנקרעו, ויש ילדים בני 18 שקיבלו את האוטו של אבא והרגו מיכלולים מכניים. אם הולכים על ליסינג צריך גם לעשות סקר שוק בן החברות, למצוא רכב עם נתונים טובים, ולבדוק טוב שהכל נמצא לפני שאוספים את הרכב, ג'ק, שטיחים, אנטנה, הכל.

בכל מקרה, לעולם לא לסמוך על הבדיקה שהליסינג מציג ולקחת לבדיקה על חשבונך במכון מומלץ. (אם צריך המלצה, חיפוש קצר על המילה מכון בפורום ייעוץ ברכישה ייתן את התשובה).

בכל מקרה מומלץ לקרוא את השירשורים הדביקים (העליונים) בפורום ייעוץ ברכישה.

גיא.

פורסם

לי יש אוטו מליסינג ושוב כמוש אמרו פה זה תלוי על איזה נופלים .

לפעמים הקילומטרז שלהם טיפה גבוהה אבל זה שווה את זה אם האוטו היה מטופל במשך תקופת זמן ועבר את כל הטיפולים שלו.

למשל הפונטו שלי שהיא מודל 02 עלתה לי ולאחי 38 אלף ולא היה צריך ישור קו. (המחירון שלה בהרבהההה יותר גבוהה)

פורסם

תודה לכולם על הייעוץ....

עוד לא התחלתי ואני כבר מיואשת :shock: , אוף, למי יש כוח לכל הבדיקות, סקרים, וכו'...:wink:

העלו בפני כי אם אני קונה מליסינג תהיה לי בעיה למכור וזו למעשה הבעיה העיקרית (בהתחשב בכך שמגיד ואמצא אוטו "מציאה" ושמור).

girl on wheels

פורסם

אחרי צורת הנהיגה של דודי במאזדה 6 [אלבר] מטעם העבודה -אני ממש לא מדמיין אותי יום אחד מחליט להיכנס לסוכנות בפריסה ארצית שכזו ולהשים את כספי על מכונית כזו. מצד שני לפני שמכוניות אילו נימכרות הן עוברות טיפול יסודי [לרוב אמין ומוצלח] וגם המחיר הזול יותר במחירון שהן מוצעות -אם חושבים על כך זה דווקא עיסקה לא רעה[חיסרון זה שאתה מנסה למכור את הרכב שלך שהוא בעבר היה מליסינג . זה יכול לקחת שנים]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ומה דוד שלך או אדם אחר היה נוהג אחרת אם האוטו היה פרטי שלו ולא ליסינג?, הבת או הבן לא נוהגים בו וקורעים אותו? דודה שלך עולה על המדרכות ונכנסת לבורות כי האוטו מליסינג? ממש שטויות, אנשים שאין להם יחס לרכוש, זה לא משנה אם האוטו שלהם או רכב חברה.

לי יש אוטו מליסינג (מהעבודה), נכון לרוב יש להם קילומטרג' גבוה יותר כי אנו לא עושים חשבון על דלק ועל קילומטרג', אבל מבחינת טיפולים אני מאד מקפיד כי:

א. זה לא עולה לי!! -

ב. באים לקחת ומחזירים אותו מהמשרד!!

ג.אין בלבולי מוסך, המתנה, איבוד זמן וכסף.

ד. חייבים עפ"י נהלי החברה.

כמו כן לרוב בכל החברות הנהלים אינם מאפשרים על האנשים שהם לא מבני המשפחה הישירים לנהוג ברכב, ז"א אסור לחברים שלך לנהוג בו.

אבל ישנם גם רכבים עם מעט קילומטרים, וגם נהג יחיד בליסינג (צעירים, הילדים קטנים, הילדים כבר לא בבית) ועוד אלף סיבות.

לא אני לא עובד בחברת ליסינג, ולא היתי פוסל לקנות את הרכב שלי בתום תקופת הליסינג.

פורסם

בליסינג קורעים למכוניות את הצורה, אח"כ שוטפים ומנקים אותו והוא נראה כאילו חדש, אפילו שמים לך ניילונים.....

מה שעוד אני אוכל לומר לך זה שעושים לו טיפולים אבל רק את המינימום של המינימום ולא משקיעים אגורה מעבר.

אישית אני לא הייתי קונה בחיים רכב כזה.

פורסם

על "טיפול שמש" שמעתם?

חברות הליסינג מומחיות בזה

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

מניסיוני האישי, אני מציע לך לקנות רכב מחברה כמו אוטו סנטר או אלבר. התנאים שם מצוינים וכל הרכבים שם חדשים עם אחריות ויש גם תכניות מימון אישיות ונוחות. עדיף מקניה מבעלות פרטית כשאין לרכב אבא ואמא...

פורסם
בליסינג קורעים למכוניות את הצורה, אח"כ שוטפים ומנקים אותו והוא נראה כאילו חדש, אפילו שמים לך ניילונים.....

מה שעוד אני אוכל לומר לך זה שעושים לו טיפולים אבל רק את המינימום של המינימום ולא משקיעים אגורה מעבר.

אישית אני לא הייתי קונה בחיים רכב כזה.

זה פשוט לא נכון !

לדוד שלי יש פוקוס ליסינג מהחברה והוא שומר עליה כאילו זה אוטו פרטי שלו .

כל יום שישי שטיפה חינם , כמובן טיפולים כשהאוטו נכנס למוסך וגם בצורת הנהיגה שלו הוא נוהג כאילו זה רכבו הפרטי.

העובדה שהטיפולים והשטיפה לא עולים כסף מדרבנים את בעלי המכוניות להשקיע באוטו.

ושוב- תלוי על איזה אוטו נופלים ! זה מזל !

אי אפשר לשלול את הרכישה מליסיניג בצורה מוחלטת.

פורסם

רוב המכוניות מליסינג קרועות, אם המחיר שלהן היה סביר- היה שווה לקנות. אלא שבמקום לתת הנחה, חברות הליסינג משקיעות בקוסמטיקה חיצונית והסוואת פגמים.

נראה לכם שתקופת הליסינג נקבעה סתם כך ל 3 שנים? מוצאים למכוניות האלו את המיץ, ואת הקליפה מוכרים הלאה.

פורסם

"מניסיוני האישי, אני מציע לך לקנות רכב מחברה כמו אוטו סנטר או אלבר. התנאים שם מצוינים וכל הרכבים שם חדשים עם אחריות ויש גם תכניות מימון אישיות ונוחות. עדיף מקניה מבעלות פרטית כשאין לרכב אבא ואמא..."

אויי ויי...חס וחלילה, אני עבדתי באוטו סנטר, בוא נאמר שהם אומרים את האמת אבל רק חלק קטן מאוד ממנה, משהו בממוצע 20%, כל השאר פשוט מעלימים ומפברקים.

בשיא הרצינות עכשיו, הייתי בא כל בוקר לעבודה ועובד על אנשים,פשוט עושה הכל בשביל למכור ,כל יום הייתי חוזר עם הרגשה שדפקתי אנשים ותמיד חשבתי מה יקרה אם הבחור המסכן יבוא אליי הבייתה, הוא עלול להרוג אותי כי אתה אשקרה משקל לו בפרצוף.

אתה מראה לבן אדם את הבדיקה,אבל רק חלק ממנה, בנוסף מעלימים דברים כי המכון הוא עובד איתם במשותף,במקביל וזה הכי הרגיז אותי זה שאם אתה בא לעשות טרייד, ברגע שאתה עולה לבדיקה על הרכב שלך,הם עושים ממנו גרוטאה, הכל שחור,הבן אדם מתבאס בסוף הוא מוכר בגרושים,מחירים שלא תאמינו אפילו,לא פעם קרה שאנשים באים עם רכ טוב ,עושים להם שחור ובמקום זה מוכרים להם משהו שהוא פחות טוב ממה שהוא בא איתו מלכתחילה.

כל המערכת רקובה מבפנים,מגיעים לשם רכבים מליסינג של חברת יס והוט,רכבים שקרעו להם את הצורה,רכבים גמורים,מורידים מהם את המדבקות,פוליש ווקס, מורידים קילומטראג, ספריי יופי,ניילונים...והרכב נמכר כמו בובה.

אתם לא מבינים את זה כי אתם רואים רק את המעטפת,את מה שמבפנים ,או איך שהמערכת עובדת אתם לא מכירים,וגם לא תכירו.

אבל יש מציאות בודדות בודדות והם כאמור של אנשים שעושים טרייד-משמע רכבים משומשים מתחילת שנות ה 90,אותם כן שווה לקנות אבל שוב....רק מי שעובד שם יודע בדיוק מה כן טוב ובמה לא לגעת(90% מהמכוניות שם).

בנוסדף יש שם רכבים שעומדים למעלה משנה בחצר שם,כן כן,מי שקונה רכב כזה הוא מסכן,רכב ששנה לא נסע.....רק הניעו אותו עם מצבר חיצוני כל יום בבוקר.

בדיחה בין העובדים שם:

כל פעם שמגיע משהו חדש...הינה עוד פראייר בא...בוא נדחף לו משהו....זו המציאות אנשים,תרצו או לא ,אבל זה ככה,אני חייתי את זה שנה וחצי עד שנשבר לי.

• תוכן חדש...