Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות 205 שנת 93 דגם סטייל באוטו נראה בסדר חוץ מצבע אבל אני חושב לקחת אותו לבדיקה למרות שהמחיר שלו לא ממש גבוה(פחות מ10) ואני עומד לקחת אותו מחר בבוקר(כאלו היום) ויש לי 2 שאלות.

1.שווה לי בכלל אני חושב שאני צריך...??

2.איפה יש מכון טוב באיזור רחובות..??? ועל מה אתם ממליצים לי שלא יהיה יקר מדיי.. וכמה זה יעלה?

פורסם

שווה לך לקחת את הרכב למוסכניק שאתה סומך עליו שיציץ על הרכב, אח"כ לפחח שאתה מכיר וסומך,

תתן להם כל אחד 50 להרגשה הטובה וככה תרוויח, במכוניות ישנות לא כדאי מבחינה כספית לקחת למכון.

פורסם

אבל מוסכניק לא יכול להגיד לי את תפוקת המנוע נכון..?? אני מעדיף כבר מכון זול... שמעתי שיש כאלו גם ב 250 שקל +-

פורסם

כשהמנוע היה חדש ההספק היה 75 כ"ס.

אם יגידו לך שההספק היום 60 כ"ס לא תקנה ?

תבדוק קומפרסיה במוסך, בדיקת ההספק לא חיונית בסכום הקניה הזה.

תגיד תודה האוטו נוסע, ותקווה שהכל תקין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

60 אני אקנה אבל 20 לא... אתה מבין...

איזה עוד דברים אני מפסיד שאני לא הולך למכון בדיקה??

אתם אומרים שאני אלך למוסכניק אבדוק ואזז לפחח כל אחד 50 שקל אפילו יותר לא עדיף לקחת למכון כמו מומחה או אחד אחר שלוקחים בסביבות ה-200-250 שקל ולישון בראש טוב??

תודה רבה על העזרה גם בשעות האילו

פורסם

ברכב בן 13 שעולה 9000 ש"ח דו"ח הבדיקה יהיה שחור.

לא יהיה סעיף בלי ליקוי.

לדעתי כדאי לך לקחת את הרכב למוסך שאתה סומך עליו, ולברר האם הרכב לקראת סוף חייו.

אם הרכב במצב סביר, הסיבה היחידה שבגללה אולי כדאי לקחת אותו לבדיקה במכון היא כדי להתמקח עם המוכר על המחיר (אם בכלל קיים סיכוי).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לא קיים סיכוי כזה.... דיברנו איתו כבר והורדנו כבר מספיק :)...

טוב גרמתם לי לחשוב בדרך אחרת אזז אתם מציעים לי לקחת למוסכניק והוא כבר יכול להגיד לי בבירור את אורך חייו והאם יש לו שאסי או שאת זה רק פחח יכול לקבוע..??

שוב תודה

פורסם

גם מוסכניק לא יוכל לתת לך הערכה מדוייקת של עתידו של הרכב.

אבל מבדיקה ונסיעה בו הוא יוכל להגיד לך איזה דברים קריטיים יש לתקן מייד, לתת לך אומדן של עלות (תמיד תוסיף 30%) או אפילו לפסול את הרכב על הסף.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

סבבה אזז אני אבקש האיזה מוסכניק שאבא שלי בטח מכיר לבדוק את הרכב הוא יגיד לנו פחות או יותר מה מצב המנוע שלו ומה צריך להחליף... את השאסי הוא יכול???(לא ענית לי על זה) למרות שאני משער שכן.

וזה יהיה יותר טוב וזול מלקחת למכון אם הבנתי טוב...??

תודה על העזרה. הפורום הזה ממש עזר לי בכל הנוגע לחיפוש רכב אבל כפי שכבר הבנתי אם אפשר לדעת מתי זה מסתיים...

פורסם

באמת תודה על העזרה!!! אבל... בסוף החלטתי שאני אקח אותו למוסכניק של פגו סיטרואן מהמושב שלי ואזז הבעלים של הרכב לא הסכים לכך והתחיל להמציא סיבות שהוא לא רוצה שהוא יגע לו ברכב... אזז אמרו נו רק סיבוב הוא אמר טוב היום אחר הצהריים... כנראה שיש עוד מישהו שמעוניין והוא חושב שהוא יכול להוציא ממנו יותר אזז הוא סוחב אותנו. תאמת *** תאמת = את האמת, אם עוד לא הבנת, זה פורום שגולשים בו אלפי אנשים, ולא צ'אט באתר של המתנ"ס המקומי. תתאמץ קצת יותר לכתוב בעברית סבירה ****לקנות רכב בישראל זה כאב ראש עם כל המוכרים התחמנים שיש פה כבר 3 מכוניות עמדו על סף קנייה ובסוף משהו השתבש כל מה שאני מחפש זה אוטו נורמאלי דגם סטייל.

מצטער על פריקת הכאב :) ותודה על העזרה

• תוכן חדש...