Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוו"ד כללית (ופרטנית :-) ) על סיאט לאון, הגרסא שמצויידת במנוע 1600 (גיר ידני)

משנתון של סביבות 2000 ~, בעד/נגד וכו'...

תודה מראש.

פורסם

כלומר לא צפויות בעיות אמינות איתו..

מה לגבי טיפולים ? כי גולף, אממ..לא הכי זולה לאחזקה.

פורסם

גולף לא כזאת יקרה לאחזקה,

ולא הייתי בטוח בכלל בקשר לכיול הטיפה ספורטיבי....

בכל מקהר אוטו סבבה....אבל אל תשווה אותון לגולף, שאתה יושב בתוכו אתה מבין...הדאש בורד מחומרים יחסית זולים ולא איכותיים כמו בVAGים יותר מזכיר את הפולו.....איכות הרכבה סבבה אבל...איכשהו עדיין מורגש שהסמל סיאט מביא איתו עוד דברים

פורסם
בכל מקהר אוטו סבבה....אבל אל תשווה אותון לגולף, שאתה יושב בתוכו אתה מבין...הדאש בורד מחומרים יחסית זולים ולא איכותיים כמו בVAGים יותר מזכיר את הפולו.....איכות הרכבה סבבה אבל...איכשהו עדיין מורגש שהסמל סיאט מביא איתו עוד דברים

VAG זה גם פולקסווגן וגם סיאט, אתה יודע... (וגם אודי וסקודה).

אבל אתה צודק - ניתן לראות איפה חסכו בלאון לעומת הגולף, והיא לא מרגישה איכותית באותה מידה מבפנים. עם זאת היא מכונית טובה למדי ולא כדאי לפסול אותה, במיוחד בעקבות מחיר קנייה נמוך ביותר עקב הסחירות הלא מדהימה של מותג סיאט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שאני אומר VAG אני מתכוון לפלוץ גגן ואודי...לא לכל הקונצרן - אבל אתה צודק...אני מקבל את הטעות

(אגב גם בוגאטי בעסק...:D)

בכל מקרה כמו שאמרתי ורוני חיזק...עם כל ההתפלקספגנות של סיאט עדיין זאת - סיאט

• תוכן חדש...