Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם קיימים פסי הגנה בשביל להדביק בצידי הדלתות והכנפיים להגנה. אני צריך שיהיו צרים ובצבע ניקל. ביררתי באוטו-דיפו ובאייס אין.

תודה

פורסם

תוכל אולי להסביר את עצמך יותר טוב? יש מלא סוגי פסי הגנה "פסי קישוט"

אתה מתכוון לאלה שהולכים לאורך כל הדלת?

אלה שיושבים בפינות של הטמבונים?

אלה שיושבים על קצה של הדלת (הקטנים)?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אתה רוצה פסים כאלה כמו ששמים לדוגמא ב205 בפגושים, בפאסאטים וכאלה... ?? אם לזה אתה מתכוון אז בכל חנות אביזרי רכב, יוכלו לספק לך..

מקווה שעזרתי,

יום טוב:-D.

פורסם

אם זה לא בא עם האוטו שלך אתה יכול להביא מפירוק קצת לחתוך לשפשף להתאים את זה.

תביא משהו שפחות או יותר יתאים לאוטו.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
קנה פסים שחורים.

לך להום סנטר.

תקנה צבע דמוי ניקל ב 80.99 שקל.

תצבע.

תדביק על האוטו.

תהנה.

מה זה הצבע הזה? ולמה הוא כ"כ יקר?
פורסם

זה צבע דמוי ניקל, שבא בפחית ספריי.

אתה מרסס אותו על משטח מסויים ויש לך צבע דמוי ניקל (כמו על כאל הטאסות דמוייות הניקל).

לא יודע למה הוא יקר אני גם הופתעתי מהמחיר שלו, אני לא זוכר של איזה חברה המוצר, לדעתי תוכל לימצוא בזול יותר בכל חנות רגילה לכלי בית, אתה צריך להסתכל לפי צבע המכסה, שוב יש כסוף ויש דמויי ניקל.

אם תצבע בכסוף אגב יצא גם יפה.

• תוכן חדש...