Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיגריזר נשמע הגיוני,וכן חומר שהשתמשתי בו למטרת ניקוי המנוע בעצמי-אני ממליץ עליו הרבה-"upolstry shampoo" של חברת "the treatment" חומר עצבני שמנקה כאילו אין מחר ועדיין לא פוגע בכלום,לא בצבע ולא בטיח.אני חושב שהוא גם ימיס טוב את הגריז.בהצלחה.(ניתן להשיג מ-carmarket בחוצות המפרץ.נזק לכיס-35 ש"ח.)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חומר באמת טוב הוא WHITE SPIRT ממש מנקה טוב את כל הליכלוך ואת הגריז מהמנוע ולא גורם שום נזק.

טיפ:ניתן להשיג בקלות את החומר הנ"ל בצה"ל (במיוחד ב ח"א).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היות ואני לא בחייל אויר אז אני אלך על האפשרות של הברוז ואקנה את החומר שהוא ממליץ בקאר מארקט :)

תודה רבה לכולם

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
ואני שואל למה כל כך משעמם להרבה חברה בפורום, מחוסר תעסוקה ובמקום לעשות ס.ק.ס+ סדורים/קניות/סקס ( לא לפי הסדר) מקימים יחסים עם המקלדת למה???

לכו לים לבריכה לקניון , חפשו בחורות ,, מספיק די!!!!

אהבתי....:-D

• תוכן חדש...