Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אז ככה: לפני 10 חוד' תפסו אותי על 87 קמ"ש בשטח פתוח בעיר. שלחו

אותי לבירור אצל קצין שהחזיר לי את הרישיון כי בהתאם למגמה היום- מענישים גם עפ"י

העבר (אם נקי יחסית אז אפשר לצאת בעונש קל ולהיפך). לי יש עבירת תנועה אחת ב-9 שנים.

הקצין שלח אותי למשפט , אמר שיש לי סיכוי טוב והמליץ לשלוח בכתב את טענותיי כי :

"בית המשפט מתחשב במי שלא מבזבז את זמנו". כך עשיתי, המשפט היה ביום שני האחרון

והתקשרתי לברר. לא ניתן פס"ד. למה? - "אני לא שופטת,לא יודעת".

וצריך לחכות לתאריך דיון חדש. למה?

זו לא עבירה מסובכת הרי, העבר שלי נקי לאללה...אז מה הבעיה?

מישהו היה במצב הזה?

תודה,איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לי היה סיפור דומה - מהירות גבוהה בכביש עוקף שמשום מה מוגדר כשטח עירוני. אצלי היה מדובר על 90 קמ"ש.

את הרשיון לא החזיר לי הקצין, למעשה הוא לא החזיר לאף אחד מעשרות האנשים שנתפסו באותו מארב, שלחלקם זו עבירה ראשונה. חוץ כמובן מלילד שחצן אחד שהגיע עם קרוב משפחה שוטר וקיבל את הרשיון חזרה במקום. :evil:

במשפט "התחשבו" בעבר שלי - עבירת מהירות אחת קודמת ב-13 שנות נהיגה (דאז) וקיבלתי קנס של אלף ש"ח, שלילה בפועל לחודש שהתקזזה עם השלילה המנהלתית של הקצין, ושלילה על תנאי של 4 חודשים לשלוש שנים.

כל זאת אחרי שהשופט כבר עשה פרצופים לתובע בגלל שיירת הנאשמים מאותו כביש ואותה שעה שכולם טענו שהכביש הוא כביש עוקף נידח והיו בטוחים שאיננו שטח עירוני. השופט שאל את התובע (לפרוטוקול!) מה הסיפור של הכביש הזה והעיר בציניות שהיה למשטרה יום פורה.

אחרי כל זה, חודש שלילה+4 על תנאי+ 1000 ש"ח +נקודות. לא משהו, הא?

ההתחשבות היא קטע של זמן, מקום ופוקס. נפלת על קצין סבבה, לא בטוח שתיפול על שופט סבבה.

פורסם

עם הממון מצוי בכיסך (עד 1500 שקל לא משהו בשמיים) רצוי שתלך עם עורך דין - אותי אותו עורך דין הוציא מ108 בכביש של 70 בשטח עירוני עם ברירת כנס בלבד (750 שקל, בלי תנאי בלי סיפורים)[

אם אתה מעוניין פנה אלי בפרטי - חבל על הרשיון שלך באמת שחבל

• אחראי פורום
פורסם

זהו שלא כ"כ...אני סטודנט שלומד מחוץ לעיר ולכן אני מאוד תלוי ברישיון.

תודה בכל אופן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...