Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלח לי אישפוז אבל אתה טועה.

יש הבדלי השפעה בין אנשים ובין מצבים .אני מכיר אנשים שאחרי שלוק בירה / יין מתחיל להסתובב להם הראש ,אז אולי נאסור על אנשים לנהוג חזרה מכל ארוע רשמי שמשיקים בו כוסות?

לכל אחד צריכה להיות האחריות שגם אם הוא שתה פחות ממנת אלכוהול וזה השפיע עליו אז לא לנהוג.

לאומת זאת אני מכיר כמה אנשים שגם אחרי ליטר בירה עוד לא מתחילים להנות(לא אומר שהם יכולים לנהוג).

בקיצור יש דבר כזה לדעת לשתות ,לדעת מתי להפסיק (לפני שמתקרבים להקאות)לבוא שבעים ,לבחור משקאות בקיצור יש הרבה מה לדעת ,בדבר אחד אני מסכם איתך -אין דבר כזה לדעת לנהוג שתוי.

אבל יש דבר כזה לדעת מתי אתה שתוי.

בקיצור מי שרגיל לשתות(לא כל מי ששותה רגיל לזה) יודע אם שליש בירה ישפיע עליו או לא ,ומי שגם קצת חכם יודע אם זה משפיע עליו מעבר לרגיל .

בכל מקרה תמיד טוב למצוא חברים שלא שותים ולתת להם לנהוג כשאתם ברקיע השביעי.....

ועוד דבר ,כשאתם שתויים ושטותיים תשתדלו לא להציק לנהג שגם ככה עייף וצריך לפזר אותכם בבתים,תנו לו לנהוג בשקט.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הו!

אלו בדיוק הדעות והשמועות שבגללן אנשים חושבים שהם יכולים לשתות ולנהוג.

בחיים, אבל בחיים! בן אדם לא יכול לשפוט לבד אם הוא יכול לנהוג או לא אחרי אלכוהול. האלכוהול משנה את הבטחון העצמי, והבן אדם בכלל לא מודע להמון גורמים כמו - הצרת שדה הראיה, הירידה בזמן התגובה, חלוקת הקשב וכו'.

אם בן אדם חושב באיזה שהוא שלב שהוא לא יכול לנהוג, שיידע שכבר הרבהההה לפני כן הוא לא היה כשיר לנהיגה.

נכון לשכל אדם כמות האלכוהול שהגוף יכול לפרק משתנה, בהתאם לחילוף חומרים, מסת גוף ומצב בריאותי, אבל בגדול - מדובר במדע ולא בניחושים. אחוז אלכוהול מסויים משפיע על המוח. האחוז הזה ידוע, וההבדל הוא רק ביכולת הפירוק של הגוף, כלומר בזמן ההמתנה הנדרש אחרי צריכת האלכוהול.

אני יודע שלא לנהוג בכלל אף פעם אחרי שתיית כוסית קטנטנה זה לא ריאלי. אבל לא לבלוס יותר ממנה בשעה ולחכות שעה אחרי המנה האחרונה לא נראה לי סוף העולם.

גם אני נוהג אחרי שהייתי באירועים וחתונות וכו'. אבל אני תמיד שותה בתחילת הערב בכמות מתונה, תופס ראש עם כוסית-שתיים של אלכוהול איכותי ומפסיק לחלוטין לשתות שעה-שעתיים לפני הסוף. כלומר אם אני יודע שבאחת בלילה אני חוזר הביתה, בשעה אחת עשרה בערך, אין אצלי לשתות יותר. וגם בזמן האירוע אני לא מחפש להשתכר. עברתי את הגיל של לרדת על בקבוק עם הח'ברה ולקום למחרת עם כאב ראש.

פורסם

כשכתבתי "לא יודעים לשתות", התכוונתי לאנשים שלא יודעים גבולות. אדם ששותה עד למצב של שיכרות (אני מסתפקת בראש טוב במקרים הנדירים מאוד כשאני שותה).

אני מסכימה עם אשפוז במאת האחוזים - אין הנחתום מעיד על עיסתו - באם היא מלאת אלכוהול או לא.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בן אדם יכול להגיד, טוב אני מרגיש שאני שמח מדיי או שתוי מדיי בשביל להמשיך לשתות אלכוהול. זהו לא שותה עוד (אם אני יכול כולם יכולים), אבל לא יכול להחליט מתי הוא יכול לנהוג.

בגלל זה, אם אני יודע שאני הולך לשתות, אני לא מתכוון לנהוג מההתחלה.

אף אחד לא יכול לקבוע על עצמו "אני שיכור", מי שאומר "נראה לי שהשכרתי..." הוא סתם חרטטן. מי שאומר אחרי ששתה "מה מי שיכור? פחח תראה את זה, עוד אחד" או משהו בסגנון, אפשר להבין שהוא שתה יותר מדיי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הבעיה מתחילה כשהחרטטן השתוי הוא זה שלקח אוטו ולא נותן לך לנהוג הבייתה....

בשבוע שעבר קרה לי מקרה כזה, נגיד ככה - שמרתי עליו כל הדרך, כיוונתי אותו דרך כל ת"א, ו-50 מטר ממחסום משטרה בכביש 5 הוא מסתובב אליי ואומר לי "יוליה, את רוצה אולי להתחלף שאת תנהגי הבייתה?"

כמעט הרגתי אותו במקום. במקום טיול של שעה שעשינו ברחבי ת"א\יפו, יכלתי להביא אותנו הבייתה תוך רבע שעה, בלי לחץ ועצבים. יותר אני בחיים לא נותנת לו לקחת אוטו ביציאות!!!

פורסם

אני הייתי מציע להחמיר עוד את הענישה על נהגים צעירים על עברות כמו נהיגה תחת השפעת אלכוהול/סמים. והשתוללות על הכביש אבל לאו דוקא להחמיר מאוד בעברות מהירות (קלות-בינוניות).

אבל צעד כזה לא יכול לבוא בפני עצמו יש צורך בשינויים דרסטיים שיעשו במקביל:

שינוי שיטת לימוד הנהיגה-ללמוד לנהוג ולהתנהג על הכביש ולא

איך לעבור טסט עם מינימום יכולות נהיגה.

שינוי שיטת האכיפה- שינוי סדרי העדיפויות באכיפה:שמירה על נתיב,שמירת מרחק,תמרורים ורמזורים

ייאכפו בחומרה רבה יותר מעברות מהירות אותן קל לאכוף ומכניסות למדינה הרבה כסף.

והבעיה הכי גדולה שלה אין לי פיתרון היא חינוך מלבד איש איש לעצמו ולמשפחתו כדי

למנוע את המעבר של האופי הישראלי לכביש שהוא אחד הגורמים המשמעותיים לתאונות בארץ.

כל השינויים האלו כאמור צריכים להתבצע במקביל וזה יקרה

בערך כשסבתא עם גלגלים תגיע רכובה על חמור לבן.....

פורסם
**עריכה - קרא את כללי הפורום, שים לב במיוחד לחלק שמדבר על סימני קריאה וסימני שאלה עודפים**

תראו, אני צריך לגשת לטסט 3 בקרוב ו....... כל מה שרציתי להגיד זה שכל החוקים האלה שעושים זה עוול רציני, אבל ממש למישהו כמוני שסך הכל רוצה להוציא רשיון ואין לו שום כוונה להתולל על הכביש כי אני מודע לסיכונים ומה שיכול להגרם כתוצאה מכך...

מה שאני רוצה להגיד שלמשל הסט ביום וטסט בלילה זה עוד כסף מההורים ולאנשים כבר לא יהיה נעים לבקש אז אחרי 2-3 טסטים ההורים כבר לא יהיו יכולים לשלם והלך כל הכסף סתם.... זה לא חבל?!

למה להקשות בחלוקים מטומטמים במקום לתגבר כוחות (ואני לא אחזור על מה שנאמר כאן) אני מבין שהרוב כאן כבר לא נהגים חדשים ועם רשיונות הרבה זמן... אולי בזמן שלכם הדברים האלה לא היו אב עכשיו עם כל החוקים האלה של ה-2 אנשים באוטו 3 חודשים מלווה טסט ביום ובלילה והעוצר הזה עכשיו מביאים למצב שבו הדרך לקבלת הרשיון הופכת למסע ארוך ארוך ומפרך, שמוציא את החשק להוציא רשיון לאנשים שצריכים אותו להמשך חייהם... הקשיים שמערימים עליך לאט לאט במשרד התחבורה זה נורא.... במקום להגביר את הענישה ולהרתיע כמו שצריך!

הענישה הקולקטיבית הזאת שאני הולך להדפק מזה שכמה מטומטמים משתוללים בכביש?! על מה ולמה?

בקיצור הדרך לקבלת רשיון היום לא פשוטה, אני מקווה שהאנשים במדינה הזאת יתאפסו על עצמם זה נורא, פשוט נורא! שיהיה ערב טוב....

עמית,אני מעדיף שאתה,וכל החבר'ה הצעירים,וכל ההורים ישלמו גם 20 אלף לשעורי נהיגה,ושיצא לכם החשק לנהוג,שבכלל לא תחשבו על להוציא רישיון,מאשר שעוד קורבן ימות בדרכים,ועוד משפחה תתפרק לחתיכות.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
בטח שאני חושב שהעלאת מספר שיעורי הנהיגה תעלה את רמת הנהגים החדשים.

ומה זאת אומרת "מי שיודע לנהוג,מספיקים לו 28 שיעורים"?!...להזכירך,אנשים לא נולדים עם כישורי נהיגה,הם רוכשים אותם!

יש כאלה שזה נקלט אצלם יותר טוב,ויש כאלה שיותר מתקשים בלימוד נהיגה.

אז מי שזה נקלט אצלו טוב יותר,עוד שיעורים רק יועילו לו,ואלה שזה נקלט אצלם פחות טוב,עוד שיעורים יועילו להם אפילו יותר.

סבבה,לכל אחד יש את הדיעה שלו.אתה אומר דברים שהם נכונים מאוד אך גם אני חושב על דברים משלי וחושב שהם גם כן נכונים.הדיעה הקולקטיבית והמסכמת כאן שלחברי הכנסת האלו סתם משעמם שם והם מנסים להראות שהם דואגים לציבור.:wink:

פורסם
הבעיה מתחילה כשהחרטטן השתוי הוא זה שלקח אוטו ולא נותן לך לנהוג הבייתה....

בשבוע שעבר קרה לי מקרה כזה, נגיד ככה - שמרתי עליו כל הדרך, כיוונתי אותו דרך כל ת"א, ו-50 מטר ממחסום משטרה בכביש 5 הוא מסתובב אליי ואומר לי "יוליה, את רוצה אולי להתחלף שאת תנהגי הבייתה?"

כמעט הרגתי אותו במקום. במקום טיול של שעה שעשינו ברחבי ת"א\יפו, יכלתי להביא אותנו הבייתה תוך רבע שעה, בלי לחץ ועצבים. יותר אני בחיים לא נותנת לו לקחת אוטו ביציאות!!!

1. למה לא סיכמתם בתחילת היציאה מי שותה ומי נוהג, ושמתם את המפתחות אצל מי שנוהג?

2. למה הסכמת בכלל לעלות איתו לאוטו אם הוא היה שתוי?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כשכתבתי "לא יודעים לשתות", התכוונתי לאנשים שלא יודעים גבולות. אדם ששותה עד למצב של שיכרות (אני מסתפקת בראש טוב במקרים הנדירים מאוד כשאני שותה).

אני מסכימה עם אשפוז במאת האחוזים - אין הנחתום מעיד על עיסתו - באם היא מלאת אלכוהול או לא.

אני לא יודע לצוטט שתי הודעות אז זה מיועד גם לאישפוז.

אחד המישפטים השגורים בפי הוא:כשכולם אומרים לך שאתה שיכור אז אתה שיכור.

אני מסכים איתכם שאדם לא יכול להחליט "זה לא השפיע עלי אני יכול לנהוג" ,אם תשים לב אני אמרתי שמי שיודע שבקבוק בירה זה ברגיל שלו (אצלי זה בא בצהוריים בעבודה)שישתה (אחרי שאכל )שישתין (חשוב דרך אגב)שישתה כוס מים יחכה חצי שעה שעה יוכל משהו קטן ויסע לשלום .

אבל גם מי שרגיל לשתות ושותה לצוהוריים שלוש ליטר לף טריפל וזה אף פעם לא משפיע עליו ופתאום היום זה בא לו יותר כבד שידע לשים לב שהיום הוא קצת יותר מושפע ושהיום אפילו שהחוק מרשה ואפילו שתמיד הוא נוהג אחרי שליש(ומנוחה) שהיום לא ינהג .

BLUE JAY אצלנו אומרים אין הנחתום מעיד על גיסתו תחברי את זה למשפט שלך נקבל משמעות מעניינת....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

למה עליתי אתו על האוטו? כי עברה יותר משעה מאז שהוא שתה. האמת, התכנון הראשוני היה שאני אנהג הבייתה כי אני היחידה מהחבורה שלא שותה (לא כי אני לא אוהבת אלא כי אסור לי לצערי הרב). אחרי שיצאנו מהפאב רבתי עם הבנאדם איזה רבע שעה שיביא לי את המפתחות... לא הלך לי - בפעם הבאה אני באה עם מחבט בייסבול, מביאה לו איזה אחת על הראש, מכניסה אותו לתא המטען ונוהגת הבייתה.

פורסם

יש פיתרון תחבורתי מושלם למי שרוצה לשתות.

בזמן האחרון התחלתי להעריך מחדש את היתרונות של המוניות, דברים שלא הבנתי בגיל 15-16.

סוף סוף כולם יכולים לשתות כמה שהם רוצים בלי לדפוק חשבון, אין שום "נהג תורן" שנדפק,

לא צריך לחפש חנייה!!! ואין פחד שהרכב ינזק בפריצה או בתאונה מחוץ לפאב (דברים שקרו לחברים).

החיסרון הוא שיש טיפה פחות שקלים בשביל לקנות אלכוהול...

לדעתי משרד התחבורה צריך לצאת בקמפיין סטייל "נהג-תורן", ולהתחיל לעודד בליינים ושתיינים -

"ליסוע במוניות... זה לא בושה" "מונית, גם אחרי גיל 16" "Vodka - Connencting People"

No worries 8)

• תוכן חדש...