Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי מס' פעמיים שכאשר אני עוצר את הרכב ברמזור והמזגן בד"כ פועל ישנה מעלה קפיצה של הטורים מ-500 ל-1000 סל"ד וכזאת מעין קפיצה כזאת של האוטו.

מה הסיבה לכך שישנה קפיצה כזאת בעצירה, יש לציין שכאשר המזגן לא פועל זה לא קורה.

פורסם

למרות שלא מסרת שום מידע עניני, אנסה לענות.

איזה רכב זה ? סוג מערכת הדלק ? האם הסל"ד בסרק אמור להיות על 500 ? קורא רק בעצירה ליד רמזור ?

כנראה מגביר טורים תקול, או מנוע לא מכוון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מדובר ברכב מסוג ניסאן אלמרה חמש דלתות,

מערכת הזרקת דלק,

האוטו במצב הנורמלי, הילוך D הוא ב-500 סל"ד.

במצב P הוא ב-1000 סל"ד.

לאחר עצירה ברמזור, הרגל על הברסק ההילוך הוא כמובון D, כאשר האוטו עומד, כאמור הסל"ד הוא 500, כאשר המזגן עובד יש את אותן קפיצות מ-500 (הנורמלי) ל-1000 סל"ד.

פורסם

נשמע כמו מגביר טורים שנכנס ויוצא מפעולה, כאשר המזגן עובד.

בדוק האם העליות והירידות בסל"ד מתרחשות פחות או יותר בכל פרק זמן קבוע (מגבר טורים הנכנס ויוצא מפעולה), או שהן אקראיות.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אתה ענית על השאלה בעצמך....תשים לב שאתה אמרת שכשהמזגן עובד ישנה קפיצה עכשיו רק כדי שתדע כאשר הקומפרסור של המזגן מתחיל לעבוד כדי לקרר את האוויר אז הסל"ד עולה דומה מאוד למזגן בבית שלפעמים אתה שומע אותו עושה מן רעש כזה שהוא נחנק

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

• תוכן חדש...