Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה של חשמל ברכב.

כשאני מפעיל את המערכת כיום הסאבים מתנתקים לי אחרי לא הרבה זמן (כמובן אם הם עובדים ולא מונמכים מאוד) בדקתי אלף ואחד דברים והסיבה הכי גדולה שמצאתי זה גם מערכת (כיום) מאוד לא נצילה וגם אלטרנטור אומנם ברכב רגיל הוא יהיה בסדר גמור אבל בשביל מערכת הוא חלש (מוציא 1-2 אמפרט פחות ממה שהוא אמור להוציא)

הרכב הינו פאסאט מודל 98 ואשמח לשדרג בצורה רצינית את האלטרנטור ברכב שלי אבל הבעיה היא שאני לא ומצא מאיפה לשדרג ? :\

התקשרתי לפני כחודש לד.ש אלטרנטורים בפ"ת אבל הם ענו לי שהם כבר לא עושים את זה ואם אני רוצה הם יכולים להביא לי ב 750 שקל אלטרנטור כמו שלי משופץ אבל שמוציא אותם מתחים כמו אורגינל.

ישהו יוכל לעזור לי ? :\

פורסם

על איזה מגברים מדובר ?

אתה בטוח שהם לא נכנסים למצב הגנה ?

מדדת עם מולטימטר את הוולטאז שלך במצב שאתה מתאר?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
על איזה מגברים מדובר ?

על איזה מגברים מדובר ?

סוליד האודיו 500W פורמולה 4

SPL 4 ערוצים 1000W

הוא ניכנס למצב השהייה (ה SPL)

כן, מדדתי.

למאן האמת הוא היה תקין כשמדדתי אותו האוטו עמד עם כל דבר אפשרי לתפעול והוא לא נפל אבל המצבר היה במצב חלש מאוד באותו זמן.

אחרי חצי שעה הוא לא נפל אז העפתי את כל הדברים נסעתי עם המוזיקה ואחרי רבע שעה הוא נפל

:|

פורסם

לא הבנתי את סוג הבעיה שלך.

מה זאת אומרת המצבר חלש ? המצבר לא נותן את הכוח למערכת שלך .. אתה מדבר על מצב שהמנוע שלך איננו מונע ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הבדיקה שעשיתי זה חיברתי כבלים למצבר שהראו כמה כוח יש לו.

לפני שהפעלתי את המערכת הוא פעל יפה מאוד.

האוטו היה מונע הכל טוב ויפה, כשהדלקתי את המערכת הוא התחיל לפרוק את המצבר יותר מאשר שהוא ניטען עד שהוא הגיע למצב שבקושי היה לו חשמל ולכן המגבר של ה SPL ניכנס להשהייה.

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לעשות כמה וכמה חיפושים בפורום בנוגע לחשמל הרכב.

המצבר שלך איננו נותן את אספקת החשמל ברכב שלך בזמן שהרכב מותנע..

זה לא ממש חשוב כמה המצבר פרק או טען, למרות שזה דיי מוזר משום שזה אומר שבמצב הנל האלטרנטור בכלל לא ניכנס לעבודה.

מה שחשוב זה הוולטאז שלך. תשתמש בכל רב מודד פשוט לבדוק את המתח המדובר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הבעיה היא שהמצבר חדש.

הלכתי בזמנו לד.ש שיבדקו לי את הבעיה והם אמרו שהבעיה שלי היא בכבל פלוס של מהאלטרנטור למצבר והם העבירו לי עוד כבל פלוס גדול - בפועל זה עזר מאוד אבל לא במאה אחוז ובמקום שהמגבר יכנס להשהייה כל עשר דקות הוא ניכנס כל רבע שעה עד חצי שעה.

תוכל לפרט לי קצת יותר מה אני צריך לבדוק?

פורסם

וולטאז.

מכשיר בשם מולטימטר אשר מודד וולטאז. VOLTAGE.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...