Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מכיוון שהקיץ בפתח, והולך להיות לי קצת זמן פנוי (אחרי המבחנים :()

רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איפה אפשר לעבוד קצת ולהתלמד יותר טכנית ברכבים.

חשבתי על מוסכים וכו' אך הם בוודאי מוצפים בבני נוער המחפשים עבודה, וגם לא ממש כדאי להם להתחיל ללמד אותך בשביל החודש-חודשיים שאתה שם.

אולי למישהו ייש איזה רעיון? איזה מקום שמוכן לקבל/ללמד מתלמדים?

הדרך היחידה שעולה לי לראש כרגע היא איזשהו קורס בתשלום...

אשמח לעצות כדי לעבור מדיבורים למעשה בתחום הרכב.. :)

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

נסה לחפש מוסכים פרטיים, ושאל את המכונאי אם הוא מעוניין בעזרה ללא תשלום.

אני חושב שרוב הסיכויים שהמכונאי יסכים, לפחות בהתחלה - לפני שתמאס עליו עם כל השאלות.:wink:

בהצלחה וכל הכבוד על היזמה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

חבל. למה להתחיל ברגל שמאל וללמוד ממורים גרועים?

קנה או מצא לך גרוטאה. קנה ספר היינס שמתאים לה פלוס ארגז כלים, ואז פרק אותה עד לבורג האחרון והרכב חזרה. אין בית-ספר יותר טוב מזה. במוסכים ילמדו אותך לעבוד בצורה רשלנית. הרי התוצאות שלהם מדברות בעד עצמן כל יום בכבישים ובפורום הטכני כאן. אתה תלמד טוב מאוד, טוב מדי למעשה, איך מחליפים שמן מנוע, ולא הרבה דברים אחרים. ממילא, את רוב הפרויקטים הרציניים הם מוסרים לאאוט-סורסינג, ודיאגנוזות רובם לא יודעים לבצע.

פורסם

ולא רכב צרפתי אני עשיתי את הטעות הזאת!!!!!!!!

אבל האמת שלמדתי מעל ומעבר לצפיות שלי על חלקים פנימיים ויותר מזה על שיטות עבודה!!!

מאוד חשוב זה מתרגל אותך לעבוד מהר ומדוייק יותר בלי לשבור ברגים,להתמודד עם כאלה שלא פתחו אותם 20 שנה ובמקרה שלי להמציא שלל קללות על העם הצרפתי...או לפחות על מהנדסי הרכב שלו.....

פורסם

לשחף - הלוואי והייתי מוצא כזה באיזור ירושלים, הם פשוט נראה לי לא מעונינים.

לחנן - חשבתי על זה בעבר אבל זה הרבה יותר בעיתי. צריך למצוא רכב במצב סביר (לא נוסע) ולגרור אותו, למצוא מקום שאפשר לעבוד (לא בחניה של הבית) ולהשקיע הרבה כסף בכלים...

בגלל זה רציתי להצטרף למישהו שכבר יש לו את המיקום/כלים/רכבים לענין, ואני רק צריך להביא את עצמי... :)

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...