Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אתכם במראה שאם לא הייתי רואה אותו במו עיני לא הייתי מאמין בו.

רכב מ.ר 18-856-35 מסוג פולקוואגן גולף 2 ליטר עקף אותי היום בשעה 1745 בכביש הידוע ככביש "הזונות" ליד ת.דלק פז ובסיס המודיעין על פס לבן וכשממול מגיע רכב!

הרכב היה עם 4 נוסעים.

אני מבין כשטועים אבל בהחלט לא מבין מהלכים כאלה.

ברור שכאן הנהג ידע היטב שהוא יוצא לעקיפה אסורה.

ומהיכן אני יודע זאת? כי הוא ניסה לעקוף באותה דרך גם את זה שלפני!!

אינני מלשן ואינני מאמין במתנ"א אבל אני חושב לכתוב מכתב למתנ"א/מדור תנועה ביפו בדרור 6.

אודה למי שיודע גם את שם הכביש שם בת"א איזור תל ברוך.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי המכתב למתנ"א לא יועיל

ואם כן יועיל אז זה יקח הרבה זמן והמון טירטורים בשבילך.

אני חושב שהדבר המתאים ביותר הוא מה שעשית ,רשמת את מספר הרישוי של הרכב .

על מנת שאולי בטעות הנהג או מי מחבריו ,שכניו והוריו יראו את מספר הרכב על המסך

ולא על מנת להודות לו!!!

זאת לא הלשנה .

זאת מצווה

אם הייתי יודע שהבן שלי (שכיום הוא בן 6)

נוהג להיתפרע בנהיגה הייתי מגלה זאת כאן ועושה לזה סוף .

ירון מאיר

פורסם

לרח' קוראים רחוב 2040. (זה באמת השם של הרחוב ולא שם של תנוחה כזאת או אחרת...)

מעבר לכך, אני לא מבין לשם מה העלת את ההודעה הזאת? אתה חושב שהנהג החוליגן קורא פה ויתנצל? אתה רוצה שכולם יכנסו ויגידו כמה שהנהג הזה מסוכן וצריך להוריד אותו מהכביש וכו'...זה ברור שכולם חושבים פה כך.

אז בשביל מה?

אם הסיבה היא להעלות את הסוגיה לגבי דיווח למשטרה והאם זאת הלשנה או לא? תן לי לחסוך לך את הדיון...זאת לא הלשנה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר- תודה על שם הרחוב גם לזה נזקקתי.

אינני מצפה להתנצלות כלל, אני פשוט די מופתע מהמהלך של הבחור ותן לי לי לומר ראיתי הרבה דברים..

מן הסתם אני מקווה שחברי הפורום לא עוברים חוויות כאלה באופן תכוף כי בשבילי זה היה אירוע יוצא דופן.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כמעט כל יום זה קורה לי , חותכים ,נצמדים , כמעט מתנגשים תוך כדי חיתוך , מצפצפים ברמזור

ברוך הבא לישראל ,כי פה לא רק הכבישים חרא

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הרגע נסעתי ליד הבית...נכנסתי לכיכר (זכות קדימה שלי) ואיזה ג'יפ נכנס לכיכר מצד ימין, והקטע המצחיק זה שהוא בכלל הסתכל על איזה כוסית בצד ימין שלו (בכיוון הנגדי ממני)

ולפני חודש נסעתי בתל אביב בלילה לקחתי פניה שמאלה לתוך איילון צפון, ואיזה אוטו עבר באדום ב 100 ומשהו קמ"ש (ממש לא ראיתי אותו!!), בואו נגיד שעם הייתי נוסע קצת יותר לאט היום לא הייתי פה!!

אז מה חדש?? שישראלים לא יודעים לנהוג ואין בארץ שום תרבות נהיגה?

אני על הכביש כולה חצי שנה וכבר הבנתי את זה.

יאללה לדעתי לנעול את השירשור....סתם מיותר

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

יש הרבה אנשים כמו הבחור שעקף אותך ..

מה לעשות זאת מדינת ישראל ויש אנשים שחושבים שמותר לעשות פה הכל...

אני לא חושב שכדי לך ללכת ולהגיד למשטרה, צריך לקוות שהוא יראה את זה ואולי ילמד, עם היינו הולכים למשטרה אחרי כל אחד כזה זה לא היה נגמר בחיים.

מבין אותך מאווד.

סתם סיפור לפני כמה ימים אני עומד ברמזור , ברמזור יש 2 נתיבים ישר ואחד שמאלה. אני עומד במסלול השמאלי לנסוע ישר, כאשר הרמזור שלי היתחלף לירוק, מכונית מהנתיב שפונה שמאלה חתכה אותי בצורה באמת משוגעת, עוד לא התחלתי לנסוע והייתי בהלם אם רק הייתי לוחץ גז קודם לכן היה סיכוי גדול שהוא היה נכנס בי. דרך אגב הנהג היה איזה ערס בפיאט אונו.

מה שרציתי להגיד דרך הסיפור הזה שאין מה לעשות נגד נהגים כאלה, המחשבה שלי באותו הרגע היתה שחבל שהתרבות נהיגה בארץ כזאת מטומטמת, ולמה אני לא נוהג באיטליה גרמניה או צרפת, שם בטוח יש נהגים טובים יותר

לילה טוב

פורסם

אותי לפני יומיים עקפה הצ'בק מסורסת מהפס הצהוב בשולי הכביש מימין אליי[ועוד נסעתי על הנתיב הימני..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בואו אני אספר לכם סיפור -

לפני כחצי שנה הייתי בדרכי אל הלינקולן ברעננה. לפני הירידה בצומת רעננה צפון (כביש 4) התחלתי להאט ועברתי לנתיב השמאלי. עברתי רמזור בירוק מהבהב. שניה לפני שעברתי את הצומת, הרגשתי פגיעה בצד הנהג (הצד שלי) והרכב הסתובב 200 מעלות ועלה עם הגלגלים האחוריים על אי תנועה. כשהצלחתי לצאת מהאוטו (זה לא היה פשוט - דלת הנהג לא נפתחה ומרוב פאניקה לקח לי זמן להבין שיש עוד דלתות שאוכל לצאת מהן), ראיתי מה קרה לאוטו שלי - סובארו אימפרזה 2005, נכנסה בי בקורה בין הדלתות וקרעה לי אחת מהן (היה פשוט חור בדלת). הבחור יצא על צהוב כי הוא עשה פתיחות עם חבר שלו. וזה לא היה ערס בן 19, בנאדם בן 25 שישב עם ארוסתו ברכב.

השמאי שבדק את הרכב שלי לאחר התאונה אמר שאילולי הייתי נוהגת ברכב גרמני, או שאם הייתי יוצאת לצומת חצי שניה אחרי - או שהייתי יוצאת בלי רגל, או שלא הייתי יוצאת מזה.

אחרי זה עוד הוא ניסה לגרום לי לחתום על הצהרה שאני עברתי באדום.

יצאתי עם פגיעת שאסי, שתי דלתות מעוכות, וזעזוע מוח.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
בואו אני אספר לכם סיפור -

לפני כחצי שנה הייתי בדרכי אל הלינקולן ברעננה. לפני הירידה בצומת רעננה צפון (כביש 4) התחלתי להאט ועברתי לנתיב השמאלי. עברתי רמזור בירוק מהבהב. שניה לפני שעברתי את הצומת, הרגשתי פגיעה בצד הנהג (הצד שלי) והרכב הסתובב 200 מעלות ועלה עם הגלגלים האחוריים על אי תנועה. כשהצלחתי לצאת מהאוטו (זה לא היה פשוט - דלת הנהג לא נפתחה ומרוב פאניקה לקח לי זמן להבין שיש עוד דלתות שאוכל לצאת מהן), ראיתי מה קרה לאוטו שלי - סובארו אימפרזה 2005, נכנסה בי בקורה בין הדלתות וקרעה לי אחת מהן (היה פשוט חור בדלת). הבחור יצא על צהוב כי הוא עשה פתיחות עם חבר שלו. וזה לא היה ערס בן 19, בנאדם בן 25 שישב עם ארוסתו ברכב.

השמאי שבדק את הרכב שלי לאחר התאונה אמר שאילולי הייתי נוהגת ברכב גרמני, או שאם הייתי יוצאת לצומת חצי שניה אחרי - או שהייתי יוצאת בלי רגל, או שלא הייתי יוצאת מזה.

אחרי זה עוד הוא ניסה לגרום לי לחתום על הצהרה שאני עברתי באדום.

יצאתי עם פגיעת שאסי, שתי דלתות מעוכות, וזעזוע מוח.

אני למדתי...לפני כל פניה להסתכל ימינה ושמאלה...כי לכי תדעי איזה טמבל "לא יראה" את הרמזור האדום...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

כבר כמעט יצאתי מהצומת, והאידיוט לא קלט שהצומת שלו חסום.

מאז כבר למדתי לא להסתמך על זה שאנשים יודעים לנהוג. חבל שזה עלה לי בכמה אלפי שקלים ובכמה ביקורים בבית החולים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני כבר מזמן הפסקתי לספור את כמות עברות התנועה שרואים בקילומטר של כביש במדינת ישראל.

כל אחד מאיתנו יכול לספר כאן סיפורים מהיום עד מחר על עברות תנועה שהוא רואה בכביש. אם יפתח ת'רד כזה בסגנון "תרשמו את עברת התנועה הכי מסוכנת שהייתם עדים לה" אז:

א' - כל יום היינו מגלים שיש דברים יותר מטורפים.

ב' - לא היה מקום בשרת לכלול את כל ההודעות.

ההצעה שלי לעברינות התנועה בארץ היא אכיפה וענישה.

באוסטרליה, אף אחד לא מעז לחנות בחניית נכים. ולמה? לא כי הוא יקבל דוח משוטר על סך כמה מאות שקלים (ומתי לאחרונה מישהו ראה שוטר בודק מי חונה בחניית נכים), אלא הוא יודע שאם יבוא שוטר - רכבו יוחרם! נראה אם היה חוק כזה בארץ מישהו היה חונה בחניית נכים בסינמה סיטי.

ואיפה המשטרה? למה אין כמעט ניידות סמויות שמפטרלות בכבישים ומחפשות עבריינים תוך כדי תנועה?

בנסיעה של 5 דקות היום קלטתי מישהו לא נותן זכות קדימה (לי) בכיכר, נוסע הרבה מעל המהירות המותרת, עובר נתיבים בלי לאותת, מדבר בפלאפון, ורק כשהגיע לרמזור - שם חגורת בטיחות.

ואיפה המשטרה? "קיבלה 100 ניידות תנועה חדשות" יופי טופי. כל הכבוד.

טוב. נמאס לי לכתוב. זה הרי חסר כל תועלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין מה לעשות-הקלישאה המשומשת"אל תהיה צודק"היא דרך חיים פה בארץ.אני נוהג שנתיים וחצי וכבר הייתי בכל כך הרבה "כמעטים"שזה לא יאמן.מה דעתכם על ירידה מטורפת(למי שמכיר-הציונות בחיפה)שרכבים גדולים בדרך כלל נוסעים על חצי נתיב שלהם וחצי נתיב של הרכב העולה?רק בשבועיים האחרונים כמעט "קטפו"אותי שם 3 משאיות בינוניות ואוטובוס.אין ברירה-חייבים להיות עירניים ולהיזהר מהכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא ניאה לי שזה יועיל ולא ניראה לי שצריך לנסות לדפוק אותו איכשהו כי זה לא יעזור.קודם כל אין לך שום הוכחה מציאותית ואקטואלית ושנית אם הוא ימשיך לנסוע ככה..תאמין לי שהוא יתפוס עוד מעט איזה עמוד בתל ברוך..8)

• תוכן חדש...