Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהירות לפי הרבה נתונים היא לא הגורם לתאונה אלה, גורמת לתאונה להיות קשה יותר.

מבחנתי צריך לעלות את המהירות המותרת בהרבה כבישים בארץ, והחרמת מכונית תעשה גם למי שנוסע בנתיב השמאלי, אני יסתפק גם בדוח כבד.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בואו אני אספר לכם סיפור -

לפני כחצי שנה הייתי בדרכי אל הלינקולן ברעננה. לפני הירידה בצומת רעננה צפון (כביש 4) התחלתי להאט ועברתי לנתיב השמאלי. עברתי רמזור בירוק מהבהב. שניה לפני שעברתי את הצומת, הרגשתי פגיעה בצד הנהג (הצד שלי) והרכב הסתובב 200 מעלות ועלה עם הגלגלים האחוריים על אי תנועה. כשהצלחתי לצאת מהאוטו (זה לא היה פשוט - דלת הנהג לא נפתחה ומרוב פאניקה לקח לי זמן להבין שיש עוד דלתות שאוכל לצאת מהן), ראיתי מה קרה לאוטו שלי - סובארו אימפרזה 2005, נכנסה בי בקורה בין הדלתות וקרעה לי אחת מהן (היה פשוט חור בדלת). הבחור יצא על צהוב כי הוא עשה פתיחות עם חבר שלו. וזה לא היה ערס בן 19, בנאדם בן 25 שישב עם ארוסתו ברכב.

השמאי שבדק את הרכב שלי לאחר התאונה אמר שאילולי הייתי נוהגת ברכב גרמני, או שאם הייתי יוצאת לצומת חצי שניה אחרי - או שהייתי יוצאת בלי רגל, או שלא הייתי יוצאת מזה.

אחרי זה עוד הוא ניסה לגרום לי לחתום על הצהרה שאני עברתי באדום.

יצאתי עם פגיעת שאסי, שתי דלתות מעוכות, וזעזוע מוח.

השמאי שלך שקרן :)

אתה נהגת ברכב יפאני ..

והוא לא בטיחותי בכלל לטעמי... כמו נייר.

פורסם

הכוונה הייתה שסובארו אימפרזה נכנסה בי

אני נוהגת באופל אסטרה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה שתמיד אנחנו חייבים לזכור זה שאנחנו לא לבד על הכביש. ויש איתנו עוד אנשים. אנשים שבהם אנחנו יכולים להיכנס ומצד שני הם גם יכולים להיכנס בנו...

מסקנה - סעו ברכבת. :wink:

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

גם רכבות יורדות מהפסים. אני בעד קורקינט ממונע

פורסם

בהקשר הזה, אני בזמן האחרון (במיוחד אחרי היום בבוקר) שוקל ברצינות להתחיל לבוא עם אופניים לעבודה...

פורסם

כמה זמן מהעבודה שלך אתה גר שיש לך אפשרות להגיע על אופניים?

פורסם

ברכב זה בערך 15 שעה (זה בתוך העיר, זה בגלל רמזורים, פקקים וכו'), אני מעריך שעם אופניים יקח לי בערך אותו זמן... והשאלה אם אני אגיע יותר רגוע... אני חושב שכן.

פורסם
בואו אני אספר לכם סיפור -

לפני כחצי שנה הייתי בדרכי אל הלינקולן ברעננה. לפני הירידה בצומת רעננה צפון (כביש 4) התחלתי להאט ועברתי לנתיב השמאלי. עברתי רמזור בירוק מהבהב. שניה לפני שעברתי את הצומת, הרגשתי פגיעה בצד הנהג (הצד שלי) והרכב הסתובב 200 מעלות ועלה עם הגלגלים האחוריים על אי תנועה. כשהצלחתי לצאת מהאוטו (זה לא היה פשוט - דלת הנהג לא נפתחה ומרוב פאניקה לקח לי זמן להבין שיש עוד דלתות שאוכל לצאת מהן), ראיתי מה קרה לאוטו שלי - סובארו אימפרזה 2005, נכנסה בי בקורה בין הדלתות וקרעה לי אחת מהן (היה פשוט חור בדלת). הבחור יצא על צהוב כי הוא עשה פתיחות עם חבר שלו. וזה לא היה ערס בן 19, בנאדם בן 25 שישב עם ארוסתו ברכב.

השמאי שבדק את הרכב שלי לאחר התאונה אמר שאילולי הייתי נוהגת ברכב גרמני, או שאם הייתי יוצאת לצומת חצי שניה אחרי - או שהייתי יוצאת בלי רגל, או שלא הייתי יוצאת מזה.

אחרי זה עוד הוא ניסה לגרום לי לחתום על הצהרה שאני עברתי באדום.

יצאתי עם פגיעת שאסי, שתי דלתות מעוכות, וזעזוע מוח.

מזעזע לשמוע !

הכל מתחיל מתרבות וחינוך מהבית\בית ספר\תיכון.

רק אחרי זה מגיע תרבות הנהיגה של הישראלים שהיא מחרידה לגמרי, בנאדם שעושה רייסים או פתיחות או כל דבר אחר ברמזור צהוב ופוגע בבחורה שיצא עם זעזוע מוח , ומבקש אחרי זה לחתום שהיא עברה באדום זה השיאא !!!

הרי לא פעם ולא פעמים אותתם בכדי לעבור נתיב והרכב שליד רק הגביר מהירות ואפילו לא חשב שבנאדם צריך לפנות או לעבור נתיב.

שהייתי בגרמניה לא הבנתי מה קורה , פתאום אין צפצפות , אתה מאותת ואנשים מאיטים ונותנים לך להיכנס .

תרבותיים בצורה משמעויות , והכל מתחיל מהחינוך.

פורסם
ברכב זה בערך 15 שעה (זה בתוך העיר, זה בגלל רמזורים, פקקים וכו'), אני מעריך שעם אופניים יקח לי בערך אותו זמן... והשאלה אם אני אגיע יותר רגוע... אני חושב שכן.

פעם הייתי נוסע לעבודה עם אופניים (מגבעת השלושה לביניני גילת - פ"ת).

יש לא מעט חסרונות,\

1) צריך לקום מוקדם כדי לא להגיע ממש מזיע.

2) "סט" בגדים ספייר, או לפחות חולצה להחלפה + מגבונים

3) מסוכן נורא לנסוע אחרי רדת החושך

4) אין ספור פעמים ניסו "להוריד" אותי מהכביש (רק שאין לאן, יש גדר!!!)

5) על המדרכה לא "כיף" לנסוע, יש מלא אנשים וזה ממש מסכן אותם ואותך...

6) אם יש לך אופניים טובים, צריך לדאוג לשים אותם בחדר סגור

7) לא לרכב עם מיכנסיים ארוכים!!! ניקרעו לי ככה כמה זוגות... הפיתרון הוא לשים את הגרב על המיכנס (ולהראות כמו טמבל, שזה עדיף על מיכנסיים שניראים כמו חולצה של "תהילה" :-P )

סה"כ, זה כיף... לקח לי אותו זמן להגיע הלוך וגם חזור (30 דקות)... הרבה אנשים מפרגנים, אפשר לינסוע "בדרכים חלופיות" מענינות יותר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
רציתי לשתף אתכם במראה שאם לא הייתי רואה אותו במו עיני לא הייתי מאמין בו.

רכב מ.ר 18-856-35 מסוג פולקוואגן גולף 2 ליטר עקף אותי היום בשעה 1745 בכביש הידוע ככביש "הזונות" ליד ת.דלק פז ובסיס המודיעין על פס לבן וכשממול מגיע רכב!

הרכב היה עם 4 נוסעים.

אני מבין כשטועים אבל בהחלט לא מבין מהלכים כאלה.

ברור שכאן הנהג ידע היטב שהוא יוצא לעקיפה אסורה.

ומהיכן אני יודע זאת? כי הוא ניסה לעקוף באותה דרך גם את זה שלפני!!

אינני מלשן ואינני מאמין במתנ"א אבל אני חושב לכתוב מכתב למתנ"א/מדור תנועה ביפו בדרור 6.

אודה למי שיודע גם את שם הכביש שם בת"א איזור תל ברוך.

אני מתנצל, היה לי קקי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רק שתבינו את המצב העצוב במדינה שלנו:

אני נוסע בפ"ת, על 50 רגוע ומבסוט מהמזגן והאוטו חברה שקיבלתי (206 לשואלים)

פתאום, איזה מיציבושי ואן כזה שאני לא זוכר, חותך לי את הנשמה ומוריד אותי ל 10 קמ"ש , 20 מטר לאחר מכן יש כיכר, והוא נכנס אליה בפראות תוך כדי שהוא חותך מיצובישי לאנסר , ובחורה מסכנה שכמעט עלתה על הכיכר מרוב עצירה.

לאחר מכן נסעתי אחריו ובאחת הפניות תפסתי אותו ואמרתי לו שהוא נוסע כמו בהמה ואנשים כמוהו יש לשלול מיידית מרישיון נהיגה.

לאחר מכן הוא החל "לעקוב אחרי" וכשעמדנו ברמזור, שמתי לב שהוא רושם את המספר

לאחר מכן פתח חלון ואמר לי

"אנחנו עוד ניפגש בתחנה, העלבת קצין משטרה"

זה פשוט מרגיז, אינני בטוח אם התעודה שהוא הציג היא אכן של קצין משטרה שכן לא הספקתי לראות (לבן עם פס כחול אם מישהו מכיר) אך גם הוא קצין משטרה, (לא בתפקיד) למה לעזעזל לנסוע כמו בהמה, ושמאירים לו על כך עוד מעז לענות ולהגיד שניפגש בתחנה

אם ככה מדינת ישראל, אני תוהה אם אני לא באמת יוזמן בעתיד לתחנת משטרה ועוד יאשימו אותי בנהיגה פרועה אף על פי שאפילו לא הייתי חלק בכך.

פורסם

רק שתבינו את המצב העצוב במדינה שלנו:

אני נוסע בפ"ת, על 50 רגוע ומבסוט מהמזגן והאוטו חברה שקיבלתי (206 לשואלים)

פתאום, איזה מיציבושי ואן כזה שאני לא זוכר, חותך לי את הנשמה ומוריד אותי ל 10 קמ"ש , 20 מטר לאחר מכן יש כיכר, והוא נכנס אליה בפראות תוך כדי שהוא חותך מיצובישי לאנסר , ובחורה מסכנה שכמעט עלתה על הכיכר מרוב עצירה.

לאחר מכן נסעתי אחריו ובאחת הפניות תפסתי אותו ואמרתי לו שהוא נוסע כמו בהמה ואנשים כמוהו יש לשלול מיידית מרישיון נהיגה.

לאחר מכן הוא החל "לעקוב אחרי" וכשעמדנו ברמזור, שמתי לב שהוא רושם את המספר

לאחר מכן פתח חלון ואמר לי

"אנחנו עוד ניפגש בתחנה, העלבת קצין משטרה"

זה פשוט מרגיז, אינני בטוח אם התעודה שהוא הציג היא אכן של קצין משטרה שכן לא הספקתי לראות (לבן עם פס כחול אם מישהו מכיר) אך גם הוא קצין משטרה, (לא בתפקיד) למה לעזעזל לנסוע כמו בהמה, ושמאירים לו על כך עוד מעז לענות ולהגיד שניפגש בתחנה

אם ככה מדינת ישראל, אני תוהה אם אני לא באמת יוזמן בעתיד לתחנת משטרה ועוד יאשימו אותי בנהיגה פרועה אף על פי שאפילו לא הייתי חלק בכך.אל תדאג, מדובר באיום סרק בוודאי.

ולמי שהיה צריך לעשות את צרכיו(דניאל), בין כל הדיונות לא מצאת מקום?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
:mm_yeah: אני בתוך העיר (ראשל"צ) מגיע ממקום למקום רק באופניים, והרכב משמש אותי רק לנסיעות בין-עירונית (למוסך...).

אם אתה מתחיל לעבוד בשעות הבוקר (עד 9), זה פיתרון מושלם, בהתחשב שזאת נסיעה קצרה.

בניגוד לגילי, אני דווקא חושב שמדרכות זה "כיף", מעין משחק קורדינציה וקשר עם הסביבה שכזה...

No worries 8)

• תוכן חדש...