Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההיה או חלמתי חלום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דב כתב:

האמת, אני לגמרי לא מצליח להבין מאיפה זה צץ, ה- 12 טון הזה... רגע, רגע, היה שיר כזה, אולי זה משם? ("12 טון, כן 12 טון, זה חלום כל משק, זה שיא החזון, 12 טון לא חשוב של מה, חסה קלבסה, תפוח אדמה... ... וב 12 לחודש השניים עשר, הוא רץ על הכביש והוא לא נזהר ואז דרס אותו דיזל 12 טון... " מי יכול לתקן את המשפט האחרון? משהו לא נכון לי שם ואני לא זוכר) באמת אני ישנתי קצת יותר מדי (וגם אף אחד במועדון לא טרח לעדכן אותי שהולכים סוף סוף להיות שינויים בתקנה, עד שלא התחילה לבעבע ביצת נמרי/קיפניס, שהיתה קשורה קצת לנושא...

ובכן

"ובשניים עשר לחודש שניים עשר

הוא רץ לשדה והוא לא נזהר

ופתאום הוא נשכב על כביש הבטון

כי דרס אותו דיזל 12 טון"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שלום

האם מישהו יודע מדוע הקריטריון הוא על פי משקל?

מדוע דוקא 12, מדוע לא יותר או פחות, כלאמר איך דוקא משקל ולא למשל אורך, מס' נוסעים מורשים וכד' מתקשר עם הגדרת האספנות?

תודה - אבי.

לפי דעתי 12 טון

מכיוון שבעוד פרק זמן מסויים

כל התקינה של המידות והמישקלים מישתנים

כלומר בדרגות הרישיון נהיגה מותר לנהוג

ברכב עד 4 טון -יהיה 3.5 טון

ברכב עד 15 טון -יהיה 12 טון

וכו...

כנראה שזה מכאן נובע

ירון מאיר

פורסם

חברים יקרים,

הדיונים בנושא הוספת משאיות לקטגוריה של רכבי אספנות נמשכו זמן רב, בין מועדון החמש לבין משרד התחבורה. הוועדה שמונתה מטעם משרד התחבורה המליצה להגביל את המשקל עד 12 טון. בפגישה שקיימנו לפני כשמונה חודשים עם נציגי משרד התחבורה, סוכם כי אם נרצה לאירוע מסוים להסיע ו/או להציג משאיות כבדות יותר ניתן יהיה לקבל אישור מיוחד וחד-פעמי ממשרד התחבורה ע"י פנייה של מועדון החמש. כל נסיונותינו להתעקש על הגדלת המשקל העמידו בסכנה את המלצת הוועדה לשינוי התקנות.

להערכתי, ניתן יהיה בשלב מאוחר יותר לנסות שוב להגדיל את המשקל.

היעד הבא שלנו לנסות לעשות שינוי בנושא הטסטים, להוריד מפעמיים בשנה לפעם אחת.

לסיכום, אנו פועלים ללא ליאות כדי להקל על אספני הרכב בישראל, מול משרד התחבורה ומול שלטונות המכס. כולי תקווה שנצליח.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

צר לי להיות משבית שמחות.

בדקתי הרגע שוב בכל מאגרי המידע הרלבנטיים - כלום.

על מנת שחוק יהיה תקף, הוא צריך להתפרסם ברשומות. לא פורסם ברשומות - אינו תקף.

הוכחה נוספת להעדר תקפותו של התיקון הינו חוסר המספר (תיקון מס'XXX), ואי כיתוב מקום הפרסום (צ"ל כתוב ס"ח XXXX, וכד').

אתר משרד התחבורה אינו מהווה תוקף משפטי, לא כזה ולא אחר - פשוט לא בכלל.

בקיצור - אין תיקון כזה לחוק.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

היום ניסיתי לדבר עם משרד הרישוי לגבי שינוי משקל- תשובה שלילית "בעליל"- לא ניתן לא פחות, ולא יותר. הבחור המליץ לנסות לקבל אישור חריג ל-200 קילו החריגות שלי, אבל אין לו מושג, אם זה יצליח... איזו באסה!

ומה זה "אירועים חריגים"??? לפחות, שיתנו לי לעשות העברת בעלות, האם אני אמור להשקיע הרבה כסף בשיפוץ משאית, שרשמית לא שלי??? לא אכפת לי, שאסע איתה פעם ב... לתערוכה כלשהיא, אם ירצו, אבל שתהיה שלי רשמית!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היי

אין לי ספק שהנושא הרשום מטה חשוב ודורש התייחסות ענינית של משרד התחבורה.

בהזדמנות הראשונה כשנשב עם הנהלת המשרד והיועצת המישפטית ננסה למצוא יחד פתרון יצירתי ,נרשם ויטופל

ומה זה "אירועים חריגים"??? לפחות, שיתנו לי לעשות העברת בעלות, האם אני אמור להשקיע הרבה כסף בשיפוץ משאית, שרשמית לא שלי??? לא אכפת לי, שאסע איתה פעם ב... לתערוכה כלשהיא, אם ירצו, אבל שתהיה שלי רשמית!נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

תודה! הסוגיית הבעלות, אגב, תקפה לא רק לגבי המשאיות- ישנם לא מעט אנשים, שמעוניינים לרכוש כבר עכשיו רכב, שעדיין לא הגיע לגיל האספנות, ולא יכולים, עקב חוסר אפשרות להעביר בעלות (ולא רבים יסכימו, לשלם ממיטב כספם עבור משהו, שלא שייך להם רישמית, וכלל לא בטוח שבסוף יהיה!). או, לחילופין, לשלם הרבה מאד כסף "השלמת האגרה" רק כדי שיהיה ניתן לעשות את העברת הבעלות!

לדעתי, צריך להיות משהו כזה: כן לאפשר את העברת הבעלות, גם לרכבים ש"הורדו" מהכביש (כגון, משאיות עקב חוסר טסטים), וגם לרכבים עם "חובות", כאשר החוב יעבור פשוט לבעלים החדש, הרי מה זה משנה בסה"כ, למי שייך החוב? - גם ככה, לו ירצה לעלות לכביש לפני גיל 30, יצטרך לשלם, ואם יחקה ל"אספנות"- החוב ייתבטל! אז, מה כ"כ הבעיה למשרד התחבורה לאשר את זה- זה כבר ממש, אבל ממש קטנוניות!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...