Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת גם מדעתי (אחרי שכמעט יצאתי היום ובסופ"ש מדעתי...)

מועדון החמש הוא מועדון של אנשים, יותר ממועדון מכוניות.

ולכן הקשקוש של אנשים כאן נגד אליטיזם של המועדון הוא באמת קשקוש.

וגם הדיעה שהובאה כאן על יד "אוטוקליניק" היא לא במקום. אז נעזוב את העקיצה שלו בנוגע לרמת המכוניות שזכו בארוע ביפו (ואז לא אעקוץ את "הדוברת" של של מועדוני לנציה/אלפא או מי שלא תהיה...) אבל תבין שיש חברות במועדון והיא פתוחה לכל מי שמתעניין בהובי וגם לאלה שיש להם מכוניות בתחילת דרכן האספנית.

עכשיו, לא לכל אחד יש כסף להתחיל מיד בשיפוץ ואז הוא בא עם חיפושית חלודה למפגש ואחר כך הוא עושה לה כנפיים חדשות ובא להשוויץ בהן. אז מה? זה הובי..ה-ו-ב-י. לא מפעל המחוייב בדיוק של אלפית המילימטר. ושמחת החיים של אדם צעיר, גוזל בהובי שבא להשוויץ עם הכנפיים החדשות היא תמצית העניין, נותנת נחת רוח לו וגם לי. כי ההתקדמות היא יחסית, לא מוחלטת. אז כשהוא יעמיד את האוטו שלו ליד המוסטנג שלי, אני, בני הספל הזקן והאליטיסט, אשמח בשימחתו. (ואני מקווה שהוא ישמח בשימחתי שהקרבורטור המזויין של האוטו שלי עובד..ועוד איך עובד..).

אז תתיחס לכך בצורה כזאת, ברוח טובה, בפירגון, כי אם נקבל את הצעיר ההוא, מחר ואולי מחרתיים תהיה כאן החיפושית הכי יפה בעולם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לחברי הפורום,

חזרתי מחופשה של שבוע , וקראתי את השירשורים הנוספים באותו עיניין.

לצערי לא מצאתי משהו חדש ומקורי .

רוב ההצעות כבר הועלו , והצעות בנוסח: " צריך ... " , אינן רלוונטיות .

הדבר המשותף לכל ההצעות הינו הרחבת העיניין של החברים ויותר אירועים לחברים.

על מנת להרים יותר אירועים צריך יותר חסויות .

כממונה על נושא החסויות במועדון , הנני פונה מעל במה זו לכל מי שיש לו קשרים עם גורמים עיסקיים , שניתן לעניין אותם במתן חסות , שנתית או חד פעמית , נא להפנות אלי דרך משרד המועדון או בה"פ .

משה

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ !

מעניין לקרוא את דברי הפתיחה של משה שטיין .

דף ראשון , הודעה ראשונה .

סתם מעניין :-) , חברה תקראו ותשכילו .

וגם את התגובות האחרות לא יזיק לקרוא ולהזכר .

להתראות בשמחות - חברים !

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...