Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרקתי את הרכב בעבר וקפצה לי תקלה של המצערת.   למרות שמחקתי אותה היא חוזרת אחרי כמה נסיעות.

בעבר מכונאי אמר לי שיש בעיה במצערת ברכב הזה. אבל אני לא מרגיש משהו שונה (הרכב אצלי 3 שנים). מה יכול להיות?

Screenshot_2026-06-29-18-52-16-32_e3a6e256cbddb12008bccd4dca5ada39.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה יכול להיות....  מצערת תקולה.  המכונאי מהעבר אכן צודק.  בעיה מוכרת ברכב (אל תשאל איך אני יודע).  כל עוד נוסע  אחלה.  כשההמצערת תפסיק לעבוד, לא תסע.  אני החלפתי בזמנו במשומשת שלא עשתה בעיות.  זה מאפשר להוזיל את הצחיר הגבוה.

פורסם

היתה לי את התקלה הזו ב DS3 כשעוד היתה אצלי, נפתרה בהחלפת מכסה שסתומים עקב pcv לא תקין. במקרה שלי היא לא הדליקה נורה ובלי לחבר סורק לא הייתי יכול לדעת שיש בכלל בעיה כלשהי, המנוע הגיב רגיל לחלוטין.

פורסם
לפני 24 דקות, nadavd4 כתב:

היתה לי את התקלה הזו ב DS3 כשעוד היתה אצלי, נפתרה בהחלפת מכסה שסתומים עקב pcv לא תקין. במקרה שלי היא לא הדליקה נורה ובלי לחבר סורק לא הייתי יכול לדעת שיש בכלל בעיה כלשהי, המנוע הגיב רגיל לחלוטין.

כן חיטטתי ברשת והבנתי שיש בעיה עם הצינורות האלה ועדיף להחליף.

בנתיים אני יעשה לימוד מצערת נראה מה יהיה. ובעיה שגם אין לי אופציה לנקות אותה היא מאחורי המנוע. 

פורסם

טוב בדקתי את הצינורות הכל נראה תקין גם הדיפאגרמה שם. 

ביצעתי איפוס מצערת והרכב מגיב ממש טוב ובצורה חדה יותר ממה שהיה. הבעיה!! אחרי 10 דק שהרכב התחמם המצערת השתבשה לגמרי והרכב השתגע . כשהוא במצב עמידה הוא לא מגיב לגז מיד רק אחרי 2 שניות. הבנתי מהai שזה נורמלי ברכב הזה וזה תקופת לימוד. אני אשמח אם מישהו ישפוך אור בנושא

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...