Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת רכב ממגרש, ניסאן קשקאי 2024. לקחתי את הרכב לבדיקה וגילו נזילת שמן בין מנוע לגיר. הרכב עדיין באחריות והמוכר התחייב לתקן. במוסך רשמי של קרסו החליפו אטם  סעפת יניקה ואטם משאבת דלק שבכלל לא קשורים לנזילה שהתגלתה בבדיקה. במוסך אומרים שזה מה שזיהו אבל אני חושש שהם לא באמת טיפלו בבעיה כי מדובר בטיפול ארוך לכן יצאו ידי חובה. מה אפשר לעשות כדי לוודא שהם באמת מטפלים בבעיה כמו שצריך? 

פורסם
לפני 4 שעות, IsraCar כתב:

מה שקרה עד עכשיו לא גורם לך לרדת מהרכב?

לפני 4 שעות, IsraCar כתב:

מה שקרה עד עכשיו לא גורם לך לרדת מהרכב?

גורם. אני מנסה להציל את העסקה אבל כל מה שקורה באמת גורם לי לאבד בטחון 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תנסה להציל את העסקה, נסה להציל את עצמך.

חפש עסקה אחרת.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצטרף לקודמיי שמציעים לרדת מהעסקה. רכב 2024 עם בדיקה כזאת ועוד דגם שנחשב לבעייתי
הייתי מוותר לא חסרים רכבים טובים יותר בשוק ...

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה שהרכב עדיין באחריות, זה טוב. 

זה שלרכב כזה חדש יש נזילת שמן כזו, זה רע ביותר. 

עשה לעצמך טובה, ורד ממנו. פתח לעתיד לא הכי וורוד בעולם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לאחר התיקון המוסך הסביר שנמצאה נזילת שמן במכסה השסטומים והשמן נזל לתחתית המנוע. טוענים שהבעיה טופלה ושאקח את הרכב לבדיקה חוזרת. נשמע אמין? 

עריכה אחרונה על ידי יוסקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אמין או לא, נזילה ממכסה שסתומים זה מצריך פירוק המכסה והחלפת אטם. יכול להיות שעשו את זה, יכול להיות שסתם ניגבו שם ואמרו לך שזה סודר.

נראה שאתה מתעקש לשלם די הרבה כסף על מכונית צעירה שיש לה הרבה בעיות ביחס לגיל.

אולי תפרט מה הצרכים והתקציב ואנשים פה יעזרו לך למצוא רכב עם פחות בעיות. למצוא רכב בן שנתיים בלי נזילות שמן בכלל זה לא כזה קשה. זה לא שאתה קונה רכב בן 10.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

החלפתי פעם אטם מכסה שסתומים לרכב בן 20, [ופעם מכרתי רכב בן 12 שהצריך החלפה כזו] זה לא אמור להיות לרכב בן שנתיים!! אלא עם עשה 'דיאטת' קילומטרים מדאיגה..

משתדל לעזור

פורסם

אם זה מנוע 1.33 טורבו אז אחת ה"מחלות" שלו זה הזעה ממכסה השסתומים, ברוב המקרים לא מצריך בכלל תיקון מיידי.

מצד שני ברכב 2024  , שמשקיעים בו המון כסף , עדיף לחפש רכב אחר שאין בו את הבעייה הזו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...