Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

לחלוטין לא צפוי, אבל קיבלתי כמעט במתנה יונדאי טוסון בת 3 עם 30K ק"מ מקרובת משפחה. התלבטתי רבות מה למכור (ספורטאז' בת 13 או את הסקודה), אבל בגלל שאנחנו בהליכי קניית דירה והתחזוקה של הקודיאק יקרה אנסה למכור אותה.

אני גר בכפ"ס, עובד במושבי השרון ליד תל מונד, מגיע לתל אביב ולנתניה על בסיס שבועי. 

מס' הרכב, למי שרוצה להריץ ב"משומשת", מופיע בדוח הסליקה המצורף למטה פשוט בתמונות ליד 2 צינזרתי. 

נתונים יבשים:

קודיאק 1.5 שנתון 2020, אני יד 2 (01 בעלים קודמים), כרגע עם 93800 ק"מ.

טסט וטיפול לשנה (03/27).

מחיר ביטוח 4700 דרך AIG למקיף וחובה לשני נהגים נקובים בשם בני 35. 

משאיר לקונה מצלמת דרך קדמית + אחורית שמחוברות לתיבת הפיוזים ומצלמות גם בחניה כשהמנוע כבוי. (לטוסון הוזמנה חדשה זהה DDPAI Z50 PRO). 

כל ההיסטוריה מתועדת ותימסר לקונה (בגוגל דרייב ויש גם פיזית). טופלה ביבואן אצל הבעלים הקודם ואצלי אצל אופיר המכונאי האקדמאי בתל אביב (אקס מוסך רון). בקצרה מוח גיר ומשאבת מים הוחלפו אצל הבעלים הראשון והמשאבה עוד באחריות מוארכת תחת תביעה יייצוגית. בגיר הזה אין עוד מחלות. 

אחרי שהוצאתי עליה הרבה כסף בשנה שהיא אצלי כי היו לצערי יישורי קו אתם מקבלים רכב מיושר לגמרי.

הכל מפורט כאן בשרשור סיכום שלי עם הרכב:

מצרף גם דו"ח סליקה - התאונה מפורטת בשרשור האחזקה שלעיל, בקצרה נכנסו מאחורה באשתי בכביש 6, הוחלפה דלת תא מטען במקורית חדשה, ללא ירידת ערך. דוח שמאי כמובן יימסר לקונה גם כן. 

image.thumb.png.7022fe950ade222320a5225a35ef49c2.png

יש לרכב פאקים קוסמטיים, צירפתי בתמונות. אעשה רשימה כדי להיות שקוף. 

1. שפשוף מקדימה מעל הגלגל השמאלי קדמי ופס קישוט. מתנה שהושארה לי בחניון בעבודה אחרי שתיקנתי שפשוף דומה שהיה אצל הבעלים הקודם :(

2. מכה קטנה בכנף שמאל אחור, קניתי את הרכב עם זה. לא נגעתי. 

3. יש חור קטנטן של מ"מ בודדים בכיסא הנהג אזור הישבן. 

4. אין כרגע שטיחים לרכב חוץ מלנהג. המקוריים היו גמורים. הזמנתי בתפירה אישית מעלי אקספרס, אשתי לא אהבה, זרקתי. כרגע בלי. גנרי עולה 100 שקלים באוטו דיפו או בעל אקספרס, יש תואם מקור בארץ ב350. להחלטת הקונה בכוונה משאיר את זה כמו שזה. 

נראה לי שזהו אם יעלה עוד משהו אציין. 

מחירון לוי יצחק משוקלל 116750. פרסמתי ביד 2 ב116500.

בשביל חברי פורום אני גמיש ליד הרכב. אז בבקשה תשלחו לי בוואצפ שאתם דרך הפורום. 

טלפון: אפס חמש אפס חמש ארבע שתיים שמונה שלוש שש שש

תמונות:

image.thumb.jpeg.3cd2fa5e6c07fe5fdf265f227bc09abe.jpegimage.thumb.jpeg.084e3b9f4ea9b9bda69113a86e26ec66.jpegimage.thumb.png.159338ea6b82a4da4c96fb0dc1d19c3c.png

11111111.pngimage.thumb.png.9169c9c1369ba0b060e60c768d2f0e92.pngimage.thumb.png.28f8cbe322dfb1c6395e549a6c8624d9.pngimage.thumb.png.d203daef6b2ea827ad445a97ef901b99.png

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 7

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין רלוונטית.

כרגע בעיקר שוכבת בחניה ויוצאת לסיבוב פעמיים-שלוש בשבוע, כי כיסאות התינוק בטוסון ובספורטאז׳. 

כאמור גמיש לחברי הפורום :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מחיר מעודכן 115.

גמיש ליד הרכב לחברי הפורום :)

סתם משלם ביטוח. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עקב קונה לא רציני חוזרת להיות...סתם סתם, פשוט אף אחד לא בא לקנות. עדיין רלוונטית :)

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...