Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקליקבייט עבד😂?

מצב הזוי. שאר הטלפונים סביבי לא מקבלים התראה. רק הטלפון שלי.

זה קורה באופן סיסטמטי.

יש בבית עוד לפחות 3 מכשירים מאותו ספק סלולרי  שלא מקבלים את ההתראה.

לפי האפליקציה של "צופר"/פקע"ר אין התראה אמיתית באיזור שלי.

(כן יש התראות אמיתיות באותו זמן באיזורים די רחוקים ממני כשזה קורה- נגיד, אני בחדרה-ההתראה בנתניה).

חשבתי שהטכנולוגיה הזו חסינה בדיוק מטעויות כאלה. מתריעה לטלפונים בתחום התא הסלולרי הספציפי.

לא?

משהו שאני יכול לבדוק? תכל'ס- גם כשזה עובד על אמת זה מציק. יש לזה צליל התראה של השטן.

אם אין פתרון- אני מעדיף לכבות את זה כליל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בדקת בדף העדכונים? לעיתים יש עדכון בלי התופים של ה-CB.

היום, למשל, קיבלתי את ההתראה המקדימה (רק התופים, בלי הצווחות) ואישתי לא - אבל לשנינו היו  עדכונים על המסך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאמין שביצעת ריסטרט למכשיר וזה לא העניין, תמיד בתמיכה טכנית זה הדבר הראשון שממליצים.

בגדול, נשמע שהבעיה היא המכשיר שלך, אם יש לך מכשיר אחר שיכול לשמש כמכשיר ראשי לצורך הבדיקה בימים הקרובים, תנסה למה לא.

יש מצב שתצטרך לעמול שעה-שעתיים כדי שהוא יהיה הראשי אבל אם בא לך תנסה.

לא רואה משהו אחר חוץ מזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, sperial כתב:

היום, למשל, קיבלתי את ההתראה המקדימה (רק התופים, בלי הצווחות)

ספריאל התופים למיטב ידיעתי זה באפליקציית פקע"ר, לא הודעת פוש?

הפוש זה הצווחה מהגיהנום

אפרופו פאלטות, לאזעקה האחרונה שהייתה לפני חצי שעה לא קיבלתי עדיין הודעת שחרור (לא באפליקציה ולא בפוש) למרות שלפי פיקוד העורף וגם לפי האתר השחרור היה מזמן

• מצחיק 1
פורסם

אני חושב שלהפך. התופים זה ה-CB והם מקדימים את הצווחות או את הסירנה, ומלווים בהודעת חירום בטקסט ב-4 שפות שמכסה את המסך. הצווחות והסירנה מלוות בעדכונים במסך העדכונים (שנפתחים בהקשה על הבאנר של אפליקציית פקע״ר), ובהודעות המסוגננות של אפליקציית פקע״ר. ביומיים - שלושה האחרונים הצווחות נעלמו בכל המכשירים בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מדבר על הצווחות.

התופים לא רלוונטי- אני עם האפליקציה של צופר, לא של פקע"ר. שם ניתן להגדיר צליל התרעה, ושמתי את הכי רגוע, כבר בחרבות ברזל.

עד לפתרון- כיביתי את הcb אצלי.

זה פשוט בלתי נסבל,  במיוחד כשזה מתריע לשווא.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

יש לך במקרה אייפון?

קרה גם לנו בחדרה, לי ולאישתי לא היתה התרעה ולמשפחה בעלת אייפון היתה התרעה

ואם כבר. דיון משפחתי מהיום

זאת התראה או התרעה?

אני טענתי שזה התרעה 

כי זה מזהיר מסכנה

עריכה אחרונה על ידי om2

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, om2 כתב:

התראה או התרעה?

אני זוכר בגלל הע' שמזכירה צעקה ונמצאת גם באזעקה וזעקה

פורסם

ייתכן כתוצאה משיבושי GPS.

תנסה לכבות לגמרי את הטלפון ולהדליק שוב, אולי יעזור לך תדע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אני ביטלתי אותו לגמרי. יש לי את ההתרעות מהאפליקציה של פקע"ר, לא צריך גם את הצווחות של הcb. 

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

זה לא gps, המכשיר מתחבר לאנטנה והאות משודר לאנטנה, שמשדרת בתורה לכל המכשירים שנמצאים עליו, לכן הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מכיוון הגדרות הסלולר, תבדוק שבחירת האנטנה מסומנת כאוטומט, אולי החלפת ספק סלולר תפתור את הבעיה. אולי לתקופה הייתי מבטל את ה 5g (גם בהגדרות)

• מעניין 1

Miata ND2

• תוכן חדש...