Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יאמר לזכות הצרפתיות שהשליטה דרך המזגן במסך שלהן היא מהמוצלחות ולי אישית מאז ה308 לא ממש מפריעה.

המסך נמצא גבוהה בדשבורד והכפתורים ענקיים מה שמאפשר לדעת איפה הם אפילו על עיוור, תסתכו על התמונה הזאת למשל:

image.thumb.jpeg.078297c0f036a3ebf26861ee6473c0e0.jpeg

מצד שני יש רכבים שבהם הדבר מתוכנן גרוע מבחינת הנדסת אנוש, למשל בסקודה אוקטביה החדשה, הכפתורים קטנים מפוזרים באופן רנדומלי לגמרי על המסך. אני זוכר את היום שנתנו לי בעבודה אוקטביה לנסוע לכנס וחשבתי לעצמי wtf מי לעזאזל תכנן את הזוועה הזאת?

image.thumb.jpeg.68994d3feae08ebc42f0ca052f8b7474.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 1.3.2026 בשעה 20:40, ניקיתי כתב:

שלום

נסגרתי על 2 הרכבים הנ״ל, קארוק 18/19 מנוע 1.5 רמת גימור סטייל ופיגו 3008 מנוע 1.6 גימור פרימיום שנת 2018

אני גר בירושלים ורוב הנסיעות בעיר ככה שהגיר של קארוק גורם לי לחשוש, מצד שני השם של פיגו גם לא יצא כאמין במיוחד (למרות שמה שהבנתי שהמנוע הזה כן אמין).

קארוק במצב טוב עם ק״מ נמוך נמכר סביב ה70 אלף בגימור סטייל לעומת פיגו באותם תנאים שנמכר ב60 ומאוד מפתה אותי רמת הגימור.

מכוון להחזיק ברכב ב5 שנים הקרובות לפחות.

ֶאודה לקצת הכוונה ובבקשה לא תגובות של תבדוק מאזדה/סובארו/הונדה, אלו הדגמים שנסגרתי עליהם.

תודה 

היה לי את הTHP156 וכרגע יש לי את ה1.5HDI שלהם - הTHP180 הוא בהחלט האופציה העדיפה מכולם בתשלובת עם הEAT8 של אייסין 

בגלל הסקס אפיל של ה3008 ועוד כמה יתרונות שלו - בשביל עשיריה פחות מהקארוק - הייתי בהחלט בוחר באריה ומשאיר את ה10 בצד וממליץ לשים עוד 10 בצד - המחלות העיקריות של הTHP180 זה הממיר ומכסה השסתומים. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף לממליצים על סקודה,הלמידה של הגיר קצרה ושקט תעשייתי מובטח.

לגבי לשים 10000 בצד - את זה עושים עם כל רכישה של יד2,פשוט כי חס וחלילה מחר יש תקלה,עדיף שתהיה מוכן מאשר לשבור את הראש "מאיפה עכשיו זה בא לי"

ד"א אני שמתי כסף בצד גם כשקניתי רכב חדש (כן כן) - זה לא שמוסכים בארץ קופצים עליך לטפל ולהחליף חינם אין כסף...בכל זאת,בתוך עמי אני חי :(

בהצלחה בכל אשר תרכוש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

תסתכל טוב טוב על העלויות של הרכיבים הרגישים הרכבים של vag יש כאלה שנוסעים 200 אלף בלי תקלות ויש כאלה ב40 אלף החליפו מכטרנויק קלאצים משאבת מים ועוד אין ספור תקלות שכולם נפוצות וזה הכל הנראה עניין של מזל. בירושלים לא הייתי נוגע בכפול מצמדים של vag. אני גר בחיפה וכבר הספקתי להחליף קלאצים הרכב עם 72 אלף קמ. ואני לא נוסע בכלל בפקקים. 

מה עם לקסוס ישנה יותר ? אולי זאת אופציה עדיפה ברכב פנאי מפנק.. 

עריכה אחרונה על ידי Eyal Amzleg
פורסם

מכאנית - בסבירות גבוהה ביותר - הסקודה עדיפה. 

כל השאר - ב3008 יש גם המון דברים שמדברים אל הלב שלי (כי אני כותב מהראיה האישית שלי בלבד) ואם היא גם עולה עשיריה פחות - הייתי אומר לפותח השרשור לחסוך עוד עשיריה ולקחת את הצרפתיה.

אני מכיר שכן עם 3008 עם ה180THP שדווקא ספג בה תקלת טורבו וזה עד כמה שידוע לי - באמת ביש מזל עם הדגם והמנוע. 

קיבל הצעת מחיר מזעזעת של קרוב ל18 אלף שקלים ובסוף תוקן ב6.5 אלף שקלים דרך מוסך מתמחה כלשהוא (לא אלו שאנו רגילים אליהם כאן) - לדעתי עברו כמעט שנתיים מאז והרכב עדיין אצלו בחניה. 

עם שתי עשיריות בצד - זה רכב שאפשר בהחלט להחזיק מספר שנים ולהנות ממנו. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...