Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת חום מנוע סיאט איביזה 1.4 2013

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Digimon,

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר כשהגעתי לעבודה העמדתי את הרכב למס דקות מונע , כשחזרתי קפצה לי נורה חום מנוע אדומה והיה גם צליל.

ברגע שראיתי את הנורה כיביתי את האוטו והנעתי חזרה והמשכתי נסיעה של כמה שניות עד למציאת מקום חנייה(הנורה לא חזרה).

כשחניתי ופתחתי מכסה מנוע ראיתי שמד נוזל קירור היה נמוך, נתתי לאוטו להתקרר כמס' דקות ונסעתי איתו לקנות נוזל קירור(נורת חום לא חזרה אבל כן הופיע נורת מנוע כתומה).

אחרי שקניתי את הנוזל ומילאתי לקו הרצוי חיכיתי עד סוף יום העבודה , בנסיעה חזור הביתה אחרי 20 דק נסיעה כשאני בפקק נורת חום המנוע חזרה , הדלקתי מזגן על חום בעוצמה הכי חזקה, וכשחניתי הנורה שוב נעלמה.

בדקתי שוב את הנוזל קירור הוא נראה תקין וקצת מעבר לאיפה שמילאתי אותו...

האם יש למישהו רעיון מה זה היה ומה כדאי לעשות?

פורסם

מחר אני אחבר קורא OBD של חבר , אני לא יודע אם המאוור עובד אני לא יודע מתי הוא אמור להידלק

לא החלפתי נוזל קירור ברכב בזמן שהוא היה בבעלותי (כשנתיים)

פורסם

כשהטמפ' מגיעה לטמפ' עבודה, סביב 90 מעלות נוזל קירור או קצת לפני, אתה יכול לבדוק אם המאוורר עובד?

כשיהיה לך OBD גם תוכל לבדוק טמפ' נוזל קירור

בכל מקרה צריך לבדוק, יש מצב לכל מיני כיוונים, טרמוסטט וכו', צריך לראות איזה שגיאות יופיעו עם ה OBD II

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • פיתרון
פורסם

הצלחתי לפתור את התקלה 

כחיברתי את OBD לרכב נסרק קוד p0117 

מסתבר שמדובר בחיישן טמפ' תקול

החלפה פשוטה ונעלמה נורת המנוע

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...