Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי נראה שהם מוהלים את החלב במים לאחרונה. בשבועיים האחרונים נהיה קצת קשה יותר להקציף את החלב והוא נשאר יחסית מימי.

לגבי טעויות לטובת הלקוח, תתפלא. פעם אחת שופרסל שלחו לנו טונות של גבינות יקרות שלא הזמנו בכלל, ובפעם אחרת קיבלנו איזה 20 חבילות של אבקת חלב לתינוקות שלא הזמנו.

בשתי הפעמים התקשרנו להחזיר את המוצרים, הם פשוט אמרו לנו תשאירו לכם את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לי נראה שהם מוהלים את החלב במים לאחרונה. בשבועיים האחרונים נהיה קצת קשה יותר להקציף את החלב והוא נשאר יחסית מימי.

צריך לקחת בחשבון כי בתקופות שונות של השנה, יש שינוי ברמת/ אחוז  השומן בחלב. זה משפיע על הטעם (וגם על "יכולת" ההקצפה).

פורסם
לפני 10 שעות, ELI001 כתב:

אני מקווה שבשביל זה לא תוותר לגמרי על החלב כי המצב לא הולך להשתפר

אני אחליט מה לעשות אם כל מה שיהיה נגיש זה רק חלב 7 עכוז, מפוסטר מפרות טראנסג'נדריות שגדלו בתנאי חווה וירטואלית ושיחקו בכדור עם בובה של מסי מינקות. זה קצת יקר עבורי, ולא ממש בא לי לממן את המחסור בחלב ע"י כניעה מלאה למשחק הזה. 

מצד שני, מאחר ואני לא ממש יודע איך לעזאזל חולבים שקדים, גם זה די יורד מהפרק. לא בא לי לגלות. 

מצד שלישי, אם כבר התחלתי במחשבות מסוג זה, נראה לי שחלב קוקוס זה התחליף הכי הגיוני במורד התור כי הוא הכי מזכיר בצורה שלו חליבה רגילה. תלוי מה ההרגלים שלך. 

לפני 10 שעות, ELI001 כתב:

וניסיתי איזשהו חלב (אולי מפולין) והיה פשוט מזעזע עד כדי ויתור על הנס. 

אני לא הייתי קורא לחלב הפולני נס :lol:

לא, אני לא רואה את עצמי מוותר על הקפה הראשון שאני שותה כל יום. 

לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

בין רמת הגולן לתנובה כמעט ואין הבדל. לטרה יש טעם יותר קרוב לחלב של פעם.

בעבר, שתיתי תנובה. עד שגיליתי את ה-2 ליטר של טרה, שהיה יותר משתלם ויותר נוח לי. התרגלתי לטעם של טרה, ועכשיו התנובה מוזר לי ולא ממש "להיט". את רמת הגולן נראה לי שעוד לא התדרדרתי לנסות. 

לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

איך אתה מקציף? 

יש לי מקציף שעושה פלאים שרכשתי בעלי, נטען, ממש סבבה לשימוש. 

אני עוף מוזר, והקפה הראשון שלי של הבוקר הוא קר (כן, גם בחורף. רק חלב, בלי מים) וקשה לערבב אותו. לכן אני משתמש במקציף, מאד מהיר - והנבלה הזה שקניתי גם עושה הרבה קצף, שזה עבורי דווקא תוצר לוואי לא רצוי :lol: אבל זה מה יש. 

לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

לגבי טעויות לטובת הלקוח, תתפלא. פעם אחת שופרסל שלחו לנו טונות של גבינות יקרות שלא הזמנו בכלל, ובפעם אחרת קיבלנו איזה 20 חבילות של אבקת חלב לתינוקות שלא הזמנו.

בשתי הפעמים התקשרנו להחזיר את המוצרים, הם פשוט אמרו לנו תשאירו לכם את זה.

אני לא יודע איך לומר לך את זה, אבל אלו טעויות לרעת מישהו אחר שלא קיבל מה שהזמין...

כן, קרו לי גם שלל טעויות מוזרות יותר ופחות במשלוחים שלהם. השוס היה יחסית לא מזמן- כל המשלוח היה של מישהו אחר, לא שלנו. 

אני גם מבדיל פה בין 3 רמות של טעויות.

1- רמת הממשק, כמו שקרה לי ובעקבותיו השרשור. זה עלול להיות מובנה וממוסד. 

2- רמת המקייט, טעויות אנוש קורות. שלחו לי פעם שישיית קולה זירו במקום שישיית קולה רגילה, אפילו שזה הופיע בשורות נפרדות (הזמנתי גם וגם. לא קפץ לעיניים שזה בשורה נפרדת???). 

3-רמת השליח, שגם הוא יכול לפספס דברים בקלות. כבר נתקלתי בשליח מתלמד (במקום העבודה), שהתלווה לשליח מנוסה כדי ללמוד את העבודה- הבנאדם אשכרה לא היה בעל יכולת מנטלית כדי להבין עבודה בתור שליח. ראו את זה עליו. זה היה עצוב לראות את זה... 

אז כן, מאד יכול להיות מצב שבו תיתקל בטעות כפולה (אחת של מקייט ואחת של השליח), למשל. 

אבל כשזה ברמת הממשק, ש-בינינו- משקיעים בו כל הזמן והרבה יותר ממה שמשקיעים במקייט ובשליח, תאכל'ס- זה מחשיד, ובמיוחד כשזה טעות לרעתך. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מניח שהבן אדם שלא קיבל את המשלוח שלו כי השליח נתן את זה למישהו אחר, קיבל מהם פיצוי כלשהו יחד עם הכסף שלו בחזרה.

לגבי הממשק הבעייתי, לא יודע אם אתה זוכר אבל היה סיפור לפני כמה שנים ששופרסל הפעילה במקביל אתר נוסף מיוחד לחרדים, עם מחירים זולים יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

2- רמת המקייט, טעויות אנוש קורות. שלחו לי פעם שישיית קולה זירו במקום שישיית קולה רגילה, אפילו שזה הופיע בשורות נפרדות (הזמנתי גם וגם. לא קפץ לעיניים שזה בשורה נפרדת???). 

זה מוזר, ממה שאני רואה בסופר לידי (וויקטורי) המאספים/ות סורקים כל מוצר בזמן ההכנסה שלו לעגלה. טעויות כאלה אמורות להיות נדירות (להכניס לעגלה הלא נכונה, סריקה כפולה של אותו מוצר וכו')

פורסם
לפני 18 שעות, SlowRide כתב:

לא יודע אם אתה זוכר אבל היה סיפור לפני כמה שנים ששופרסל הפעילה במקביל אתר נוסף מיוחד לחרדים, עם מחירים זולים יותר.

זוכר. זוכר. 

לפני 17 שעות, Haim_gds כתב:

זה מוזר, ממה שאני רואה בסופר לידי (וויקטורי) המאספים/ות סורקים כל מוצר בזמן ההכנסה שלו לעגלה. טעויות כאלה אמורות להיות נדירות (להכניס לעגלה הלא נכונה, סריקה כפולה של אותו מוצר וכו')

אתה ממעיט ביכולת של בני האדם לטעות ידידי :lol:

דמיין לך את התנאים- לחץ, מהירות, עוד X הזמנות להשלים, בדיוק קולגה שואלת אותך שאלה על משהו בשנייה שציפצפת את הקוד של משהו- בהיסח הדעת שמת אותו רגע על המדף והופה הלקוח חוייב אבל לא קיבל את המוצר. למשל. אופציה אחת. יש עוד.

כן, זה אמור לעבוד בצורה חסינה, אבל היי- מה לעשות. בהחלט קרה, קורה ויקרה. 

הטעות שנתתי כדוגמא (זירו במקום רגיל, למרות שהופיע ב-2 שורות נפרדות) למשל. קורה. מפספסים משהו. ולא קשור לציפצוף הברקוד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...