Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עדיין בעייתי לדעתי כי כל מי שיקבל קנס יאמר שצפצף עקב סכנה מיידית ויבקש:

* תצלום הסטילס ו/או סרטון הווידאו המתעד את האירוע ואת מספר הרישוי של הרכב שלו והרכבים סביבו מכל הזוויות.
* פלט הנתונים האקוסטיים (מפת הרעש) המתעד את מיקום הצפירה ואת עוצמת הרעש שנקלטה, ואשר מקשר אותה באופן חד-משמעי לרכב שלו בלבד.
* דו"ח כיול של אותו יום של המערכת המבסס את אמינות הראיה שלה.
* תעודת ההסמכה הרשמית שביצע וקיבל המפקח.
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, thema832 כתב:
* תצלום הסטילס ו/או סרטון הווידאו המתעד את האירוע ואת מספר הרישוי של הרכב שלו והרכבים סביבו מכל הזוויות.

האלגוריתם שיכול לטשטש מספר רכב לא חדש, גוגל משתמשים בזה כמה שנים כבר, רוצה להגיד עשור אבל אני לא בטוח. לפחות 5 שנים.

* פלט הנתונים האקוסטיים (מפת הרעש) המתעד את מיקום הצפירה ואת עוצמת הרעש שנקלטה, ואשר מקשר אותה באופן חד-משמעי לרכב שלו בלבד.

לדעתי המערכת מוציאה את התמונה שבה רואים את רמות ה dBa של הרכב שממנו יוצא הרעב במידת הצורך, ויופיע מספר עם כמות ה dBa מעל כל מכסה מנוע. 

* דו"ח כיול של אותו יום של המערכת המבסס את אמינות הראיה שלה.

העלאת פה נקודה מעניינת, מה כל יום מישהו יבוא ויעשה רעש שווה ערך לצפירה ויכייל? אולי יש כיול שבועי, לא יודע באמת. מעניין.

* תעודת ההסמכה הרשמית שביצע וקיבל המפקח.

לא בטוח שירצו לתת תעודה עם פרטים אישיים כלשהם של טכנאי שלהם, איך זה עובד עם מצלמות מהירות היום?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

אני מניח ששוטר עובר הכשרה מסודרת ומתועדת על מצלמת מהירות. האם כאן גם צריך הכשרה מסודרת? כמה שעות זה הכשרה מסודרת?

פורסם
לפני 2 דקות, thema832 כתב:

אני מניח ששוטר עובר הכשרה מסודרת ומתועדת על מצלמת מהירות. האם כאן גם צריך הכשרה מסודרת? כמה שעות זה הכשרה מסודרת?

הוא יצטרך להגיע עם ניידת ואיתו עוד ניידת אני חושב, ניידת אחת תצפור ויוציאו מידע מהמצלמה. יראו שעל מכסה מנוע אחד יש ערך של משהו כמו 100 dBa תלוי כמה הם רחוקים מהמצלמה, והרכב השני עם ערך dBa כמעט אפסי.

פורסם

@גולדן191 מנגנון טשטוש שלטים (כולל מספרי רישוי) מוכר במפות גוגל קרוב ל-20 שנה. כשמפות גוגל של ישראל הופיעו ב-2011 המנגנון כבר לא היה חדש.

לגבי הצד המשפטי - כבר ציינתי שאני מקווה שמי שצריך כבר למד את לקחי א׳3 והכין את התשתית המשפטית כולל סעיפיה הטכנולוגיים. אגב, האם בכל דו״ח מהירות אתה רואה את תעודת הכיול של המכשיר ותעודת ההסמכה של השוטר? אני מניח שהכללים יהיו דומים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, גולדן191 כתב:

לא בטוח שירצו לתת תעודה עם פרטים אישיים כלשהם של טכנאי שלהם, איך זה עובד עם מצלמות מהירות היום?

בדרישה ראשונית, הם אולי יסתפקו בתעודת עובד ציבור (תע"צ).

אם וכאשר יגיע למשפט, אף אחד לא ישאל אותם אם הם רוצים או לא, בהנחה שהשופט יקבל את הבקשה.

אולי אתה לא מודע לכך, אך ברשומות (מידעון רשמי שהכנסת מפרסמת), יש פרטים אישיים של לא מעט אנשים (ת.ז. + שם) לאחר שקיבלו הסמכה ממשלתית/ רשמית כזאת או אחרת.

• אהבתי 1
פורסם

לא, יהיו אנשים שיוקצו לכייל לפי דרישות היצרן, ותהיה תמונה שתראה כמות dBa מעל מכסה המנוע של הרכב שצפר, לעומת הרכבים שהיו לידו

מניח שעל כל דו"ח מומלץ לבקש דו"ח כיול, ואם הוא לא חדש, זו עילה לביטול הדו"ח לא?

פורסם
לפני 26 דקות, thema832 כתב:

מה זה לקחי א3???

כל הפרשה בעקבות המשפט בעכו, המצב שבו התברר שהמערכת לא עברה את המבחנים הדרושים לפני שהפכה מבצעית.

@גולדן191 אני מניח שלמערכת יש הוראות הפעלה, כולל תדירות כיול נדרשת ומצבים שמצריכים כיול מחוץ ללוח הזמנים הקבוע. אם הסעיף הקודם יתמלא תוצג תעודת כיול לפי הנחיות היצרן, זה יצטרך להספיק. מן הסתם לא מכיילים מערכת כזו כל לילה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...