Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני חדש פה פוסט ראשון!,

קניתי רכב ראשון לאחרונה סיאט איביזה 2016 דגם סטייל, עכשיו הרכב מגיע עם מולטימדיה פשוטה אשר כוללת חיבור בלוטוס
ברצוני לשדרג אותה לאחת עם אפל קארפלי ושאלתי היא כזאת

ראיתי את הפוסט הזה
https://www.drive2.ru/l/581737584556769438/
שכמו שאתם יכולים לראות אף על פי שהוא ברוסית לפי התמונות הוא נלקח בארץ כי זה בעברית
המערכת מולטימדיה שהוא משתמש בה לצורך השדרוג מתאימה בול ונראית כמו המולטימדיה המקורית רק יותר גדולה אך לא יכולתי למצוא כזאת בחיפושים בגוגל

האם מישהו כאן יודע להמליץ איפה אפשר להשיג אחת כזאת? מה יהיה המחיר של דבר כזה? ואם יש כאן המלצה למקום שיכול לעשות זאת במיוחד אם זה באיזור צפון

פורסם (נערך)

חבר פורום ביצע שדרוג דומה בגולף. הוא רכש חלקים מחו"ל:

אם אתה לא נעול על החלפה למערכת מקורית, אני משוכנע שיש תחליפי אפטרמרקט תואמים.

בצפון, ראה מספר המלצות כאן. אך איני יודע להגיד אם יתעסקו בהחלפה כזו (מקורית במקורית הכוונה, שנדמה לי מצריכה קידוד כלשהו).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 12 שעות, Tom_22 כתב:

חבר פורום ביצע שדרוג דומה בגולף. הוא רכש חלקים מחו"ל

אהלן :-).

פות״ש - אם יש לך ניסיון עם רטרופיטים, זה אפשרי כמו שראית. אם לא, אתה יכול לדבר עם Hi-LED מכפר סבא. מקסימום תעשה לך טיול למרכז (רמז: זה לא יהיה זול).

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...