Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, bjlb כתב:

אני רק יכול להגיד שיש לי JVC HD READY בת 20 בקרוב שעדיין עובדת

כמעט כמו אצלי, יש לי SAMSUNG HD READY שעדיין עובדת, בת 13-14

לא יודע מה לעשות איתה

32 אינץ'

אין מה לעשות איתה בגדול, רק לפח

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Haim_gds כתב:

לא מובן, אם השידור הוא בתקן HD אז מה הבעייה עם הפצתו? קודק/פורמט דחיסה דפוק?

בעידן+ מדובר בחבילה שכוללת ערוצי טלויזיה ורדיו. בדרך כלל רדיו מועבר בשיטת הפצה אחרת (במחוזותינו היתה אמורה להיות DAB+) אבל החליטו לצרף את ערוצי הרדיו לטלויזיה, מה שבתורו תורם לכך שיורדת איכות הפס שיכולה להינתן לכל ערוץ -> מה שמשפיע על איכות הHD שאתה יכול לספק. תאטורטית יכולת להפוך את כל הערוצים לHD אבל אז היה צריך להוריד את כל ערוצי הרדיו בעידן+.

לגבי שיטות הפצה אחרות כמו לווין,כבלים, אינטרנט - אין כל כך בעיה כי רוחב פס זה לא בעיה משמעותית, למרות שאולי בלווין יש בעיה אבל אני לא בטוח בזה.

יש אפשרות נוספת שהייתי מציע וזה BOT של DVB-T2 וDAB+ (מניח שהיתה מוקמת על ידי בעלי ערוץ 14 - מניח שזה היה הכיוון במקור).

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

כמעט כמו אצלי, יש לי SAMSUNG HD READY שעדיין עובדת, בת 13-14

גם לי.

פלזמה 42״.

מעדיף את התמונה שלה על כל דבר קיים וחדש, עם הרזולוציה הנמוכה יותר.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 דקות, falou כתב:

גם לי.

פלזמה 42״.

מעדיף את התמונה שלה על כל דבר קיים וחדש, עם הרזולוציה הנמוכה יותר.

לצערי בגלל שאצלי היא 32 אינץ' לא רואה מתי אשתמש בה אי פעם יותר..

פורסם

יש לי עדיין שני מסכי ״32 בשימוש ועוד אחד ללא שימוש, ועוד שניים שעברו לבנים. מרבית המכשירים בני 15 ויותר, אחד כנראה כבן 10 (צריך לחפש את החשבונית), ולפחות השניים שפעילים אצלי מציגים תמונה מצויינת, לאור מגבלות מקום גם אין כל כוונה להחליפם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

אבל החליטו לצרף את ערוצי הרדיו לטלויזיה, מה שבתורו תורם לכך שיורדת איכות הפס שיכולה להינתן לכל ערוץ -> מה שמשפיע על איכות הHD שאתה יכול לספק.

לא בדיוק מבין. עידן+ משדר בצורה אנאלוגית של תדרים שונים לערוצים שונים?

פורסם
לפני 9 שעות, Haim_gds כתב:

לא בדיוק מבין. עידן+ משדר בצורה אנאלוגית של תדרים שונים לערוצים שונים?

תדר אחד שבו שיש את כל הערוצים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

נתקלתי בשתי כתבות. אחת שאומרת שנמאס לצרכנים מהמחירים. אז מציעים איפונים. טלוויזיות.

אייפון בסופר: לישראלים נמאס מעליות המחירים, כך מתכוונים להחזיר אותנו פנימה

ומהיום רמי לוי מצטרף.

"לא מדובר בזיוף": רמי לוי מוכר מעיל של טומי הילפיגר ב-289 שקל במקום ב-900

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

קוראים לזה LOSS LEADER

מוכרים מוצר במחיר עלות או במחיר הפסד כדי שימשוך לקוחות, ואת שאר המוצרים מתמחרים עם רווחים גבוהים, אאל"ט רמי לוי רכש בעבר שואבי אבק רובוטים במחיר 1500+- ומכר ב 1000.

אני בעד לרכוש טלוויזיות 32 או 40 בזול, כך שאם הן הולכות אחרי שנה שנתיים זה לא נורא,הפסדתם 400-500 שח. אבל כשמדובר ב5000 שח על מותג עלום שם שיכול להתקלקל בכל רגע, ונשים את איכות התמונה בצד, אני חושב שזה לא רעיון טוב, יש מותגי טלוויזיות סיניות לא רעות אגב, כמו TCL.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

אני מניח שמדובר בפאנלים ישנים מתחילת העשור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

יכול לדווח. קניתי לחמות את ה jvc 60 אינטש ב 1000 ש'ח. סינית למהדרין. איכות התמונה די ירודה, צבעים עייפים ודהויים בכל מצבי התצוגה, הסאונד 'טרנזיסטורי' והעוצמה עולה יורדת. לא תומך ב cec שהיום די בסיסי. החמות מרוצה. אני ממש לא אנין ומשווה לסיניות שיש/היו לי כמו 'פיילוט' או 'פוג'יקום'. בקיצור, מתקשה להמליץ... זול ושווה את מחירו.

• אהבתי 1
:turn-l:
  • תוכן חדש...