Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב, 

אחת החנויות שמשווקות מוצרי חשמל במחירים הכי זולים בארץ בטיק טוק, פרסמו טלוויזיה qled, של חברת jvc , מאה אינץ ב4990 שקל.

מצעירותי כילד, החברה זכורה לי לטובה כחברה יפנית שעסקה במוצרי אודיו למיניהם.

נכנסתי לגוגל, גם כיום, מוכרת כחברה יפנית, אם כי באתר הרשמי הם לא מוכרים טלוויזיות כלל. מוכרים מקרנים, מערכות שמע, רמקולים, אוזניות וכו.

האם הטלוויזיה מוצר מדבקה או שפספסתי משהו? ואם זה מוצר מדבקה, איך מישהו משתמש בשם של היצרן?

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם (נערך)

מוצר מדבקה.

לגבי השימוש בשם -  הכול יכול להיות,

החל מסתם שימוש בלי היתר וכלה בהסכמים  שמאפשרים להשתמש בשם בקטגוריות מסוימית וכיו"ב.

דוגמה טיפוסית - כלי העבודה הזבליים שנמכרים בערץ מתחת למותג "יונדאי". אין להם קשר ליצרן מכוניות/ספינות ולא תמצא אותם מחוץ לישראל.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, Opel Astra GSI כתב:

אין ממש קשר בין טלוויזיות שממותגות JVC לחברה שעוד קיימת כיום. גם הפעילות שלה שונה לחלוטין.

חיפוש קצר בגוגל מראה את זה.

כל זה לא אומר שהמוצר עצמו לא שווה את הכסף, יכול להיות שכן, אבל מבחינת מיתוג זה מקביל ל-No Name

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, Opel Astra GSI כתב:

עוד אוהד ארסנל?

4F7E91A800000578-0-image-a-9_1535543225576.jpg

ככל הידוע לי המותג קיים עדיין בתחום המקרנים ומולטימדיה לרכבים. בטלוויזיות זה מוצר מדבקה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אפילו בפחות כסף.

למיטב זכרוני נמכר במחיר הזה גם באושר עד

ממליץ? ממש לא 

image.thumb.png.8dfcc03cf0f022b563e97af5d38e849e.png

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אשתי ראתה בסופר טלוויזיה 100" מדגם JVC LT100-NQ6165 וחושבת: למה לא?

אני קצת סקפטי, מחיר זול מדי ולא ניתן למצוא את הדגם המדויק בגוגל. מה נראה לכם הקאטצ'?

image.thumb.jpeg.800432b8850cc8acc7f50ca66c0e5e8b.jpeg

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשרויות איסוף המידע של הטלוויזיות החכמות הללו זה מה שהוזיל אותן משמעותית, מסובסדות ע"י אוספי המידע,

כשזה כזה זול (או חינם), אתה המוצר.

כבר חתמתי...

פורסם

מוצר מדבקה עם תמונת סטוק חובבנית בפוסטר הפרסומי. נראה שזה לא כולל הובלה וגם לא יכנס לרכב סטנדרטי.

100 אינץ' זה גם גדול וגם כבד, לא פשוט להעמיס ולא יכנס לכל מעלית. מרחק הצפייה ממסך כזה הוא 3-4 מטרים, כלומר זה מוצר שמתאים למוסדות ולבתים פרטיים גדולים יותר מאשר לדירה ממוצעת.

פורסם

פעם התארחתי בבית עם טלוויזיה של 100 אינץ', בערוצים הרגילים האיכות נפגעת *מאוד* מאחר ואין התאמה לגודל הטלוויזיה.

זה מתאים לסרטים בעיקר שצריכים להוריד מראש דרך מחשב באיכות גבוהה.

לשימוש סטנדרטי, 60-65 אינץ' זה ה COMFORT ZONE

פורסם

ראיתי רק עכשיו, אפשר למזג עם השאלה הראשונה?

חוצמזה, מה באמת הבעייה? על פניו המפרט בסדר גמור (אלא אם הם משקרים), לא משהו עקב קצב ריענון נמוך אך במחיר כזה יש מה להתלונן? אצלנו לא צופים בטלוויזייה/כבלים/סטרימינג אלא רק בסרטים מהמחשב (כמעט תמיד ב 4K) ואני לא מחבר שום דבר חיצוני לוויפיי הביתי.

פורסם

דעתי בעניין - קשה בימינו ליפול על מסך ממש גרוע, הטכנולוגיות זלגו יפה גם למסכים הזולים.

תבוא עם ציפיות נמוכות ולא תתאכזב.

מבחינת אמינות - אי אפשר לדעת.

סאונד - אי אפשר לדעת כי אבל לרוב זאת נקודת תורפה. לא רלוונטי אם יש לך רמקולים חיצויים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 14 שעות, Opel Astra GSI כתב:

האם הטלוויזיה מוצר מדבקה או שפספסתי משהו? ואם זה מוצר מדבקה, איך מישהו משתמש בשם של היצרן?

כמו שכבר ענו לך - מדבקה. ובכל מקרה איך מישהו משתמש בשם של היצרן - זה לא רלוונטי אם הקניה שווה או לא.

תכל'ס במוצרים שהם no name מה שקובע זה (במקרה של TV) זה איך באמת איכות התמונה בפועל. קשה מאוד לבדוק את זה כי ברוב המקרים לא מדובר במקומות שיש להם תצוגה למסכים בגודל הזה + גם אם יש, לא תמיד נותנים לך לשחק איתה בשביל לראות את מערכת ההפעלה או לראות את מהירות התגובה (ועוד פרמטרים כמו סאונד וכו').

אם קונים בלי לראות - לא לצפות ליותר מידי, מקסימום תופתע...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...