Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעובר במשפחה

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי
יש באפשרותי לקנות יונדאי טוסון 2017 מנוע 1.6 הדגם הכי פשוט עם 131 אלף קמ מההורים של אישתי ב 50 אלף שקל (במקום 60 מחירון ובלי להעביר יד).
אנחנו עם 3 ילדים קטנים (תאומים בני 4 כמעט שיכולים לעבור לבוסטר וקטנה בת שנתיים).
מתלבט אם זה נכון לקנות רכב משנת 2017 בלי מערכות בטיחות וזה שיכולים לצוף לא מעט בעיות בקרוב בגלל שהרכב בין 8.
מצד שני לקנות כזה רכב או דומה לו בשנתון גבוה יותר זה לפחות 100 אלף ואולי קצת יותר.
אנחנו לא נוסעים הרבה באיזור 10-12 אלף בשנה.

אנחנו אחרי מכירה של פיג׳ו 5008 2018 וזה לרדת בשנתון ובכלל באיכות נסיעה והנוחות.

אשמח לשמוע מה דעתכם.

עריכה אחרונה על ידי moranbh
פורסם (נערך)

לספורטאז' 2017 מנוע 1.6 עם 132 כ"ס דגם אורבן, ממה שזכור לי, יש בלימה אוטונומית ותיקון סטייה אקטיבי מהנתיב.

אפשר לשקול אותו, בתנאי שמוכנים לתאוצה די חלשה וסחיבה בעליות בהתאם.

בנוסף, רכב כזה קונים רק אם הוא עבר טיפולים בזמן ( עדיף כל 10 אלפים קילומטרים)  ובשמן העומד בתקן הנדרש.

אחרת המנוע צובר בוצה, מתחיל לשרוף שמן. בהתחלה נהרס ממיר קטליטי ויכול להיות גם מנוע ( אם לא מטפלים בבוצה ע"י פלאשינג למנוע ).

מה גרם לכם למכור 5008 יותר חדשה ומה אתם מחפשים במקום?

בגדול הדגם המומלץ של ספורטאז'/ טוסון הוא 2000 סמ"ק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נראה שכבר כתבת את כל החסרונות שאתה רואה ברכב הזה.

אם הרכב לא היה ״בהזדמנות״, היית רוכש אותו?

מכיוון שמדובר ברכב ברמת הגימור הנמוכה, אתה חוסך מעצמך תקלות הקשורות באבזור (גג השמש לדוגמה), אבל לרכבים האלה יש גם בעיה ידועה של ממיר קטליטי שידרוש החלפה מתישהו בקרוב, וזה בלי קשר לעובדה שהוא יחסית קל לגניבה ברכב הזה (וכן, זה עדיין קורה).

אם לא הרכב הספציפי, אתה בכלל מחפש רכב?

פורסם
לפני 45 דקות, XVSTI כתב:

נראה שכבר כתבת את כל החסרונות שאתה רואה ברכב הזה.

אם הרכב לא היה ״בהזדמנות״, היית רוכש אותו?

מכיוון שמדובר ברכב ברמת הגימור הנמוכה, אתה חוסך מעצמך תקלות הקשורות באבזור (גג השמש לדוגמה), אבל לרכבים האלה יש גם בעיה ידועה של ממיר קטליטי שידרוש החלפה מתישהו בקרוב, וזה בלי קשר לעובדה שהוא יחסית קל לגניבה ברכב הזה (וכן, זה עדיין קורה).

אם לא הרכב הספציפי, אתה בכלל מחפש רכב?

אם הרכב לא היה בהזדמנות דרך משפחה לא הייתי קונה בשנתון הזה, הייתי מכוון לשנתון 2020-2021 ומנוע 2.0 בדוודאות.
בכללי אני מחפש רכב בסדר גודל הזה מהמלוכסנים (יפני/קוריאני) באיזור ה100 אלף שקל.

לפני 50 דקות, vladclar כתב:

לספורטאז' 2017 מנוע 1.6 עם 132 כ"ס דגם אורבן, ממה שזכור לי, יש בלימה אוטונומית ותיקון סטייה אקטיבי מהנתיב.

אפשר לשקול אותו, בתנאי שמוכנים לתאוצה די חלשה וסחיבה בעליות בהתאם.

בנוסף, רכב כזה קונים רק אם הוא עבר טיפולים בזמן ( עדיף כל 10 אלפים קילומטרים)  ובשמן העומד בתקן הנדרש.

אחרת המנוע צובר בוצה, מתחיל לשרוף שמן. בהתחלה נהרס ממיר קטליטי ויכול להיות גם מנוע ( אם לא מטפלים בבוצה ע"י פלאשינג למנוע ).

מה גרם לכם למכור 5008 יותר חדשה ומה אתם מחפשים במקום?

בגדול הדגם המומלץ של ספורטאז'/ טוסון הוא 2000 סמ"ק.

אני יודע שמומלץ המנוע 2.0 והוא אחד מהאופציות שלי, את הרכב משפחה לא הייתי קונה אם זה לא היה מהמשפחה והזדמנות ויודע שהרכב מטופל מיומו הראשון בחברה.
את הפיג׳ו מכרתי כי נמאס לי להשקיע ברכב בתיקונים (הוצאתי ב3 וחצי שנים באיזור ה20 אלף על תיקונים בלי טיפולים), אישתי מתבאסת מאוד מהטוסון והישיבה מאחור, הרכב לא הכי נוח ובולמי הזעזועים דיי מזעזעים, השאלה אם בשנתונים מתקדמים יותר (2020-2021) במצב יותר טוב.

פורסם

אני במקומכם כן הייתי הולך על הספורטאז' מהמשפחה.

קשה למצוא רכב שטיפלו בו בזמן, עם נתונים טובים, ללא תאונות ובמחיר כזה.

• רעיון טוב! 2

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 8 דקות, vladclar כתב:

אני במקומכם כן הייתי הולך על הספורטאז' מהמשפחה.

קשה למצוא רכב שטיפלו בו בזמן, עם נתונים טובים, ללא תאונות ובמחיר כזה.

הרכב מהמשפחה הוא טוסון 2017 מנוע 1.6 הדגם הפשוט

פורסם

אז כן, ללא מערכות בטיחות.

אתם גם לא אוהבים את הרכב, אז אין לי מה להמליץ.

פרקטית הוא מספק את הצרכים שלכם.

פורסם
לפני 3 דקות, vladclar כתב:

אז כן, ללא מערכות בטיחות.

אתם גם לא אוהבים את הרכב, אז אין לי מה להמליץ.

פרקטית הוא מספק את הצרכים שלכם.

פרקטית הוא עונה על הצרכים זה נכון, התלבטות.

פורסם

בעיניי פחות,

הרכב עונה על הצרכים? נקנה במחיר טוב?

אתה מכיר את הרכב מיומו הראשון והוא מטופל?

אם כן למה אתה מתלבט?

אלא אם אתה רוצה להוציא 100000₪ ויותר…

וגם אז יש צמיגים, מצבר, טיפולים ומידי פעם איזה תקלה…

• רעיון טוב! 1
פורסם

ועוד משהו - רכב כזה  עם נתונים נורמליים נמכר במחירון לפחות.

אתם מקבלים אותו ב 10 אלפים פחות.

אם לא יתאים - תמכרו אחרי זמן מה,  בתנאי שתרגישו נוח למכור מול ההורים.

הפסד זה לא יהיה בכל מקרה. 

פורסם
לפני 19 דקות, llaavvii כתב:

הרכב עונה על הצרכים?

לפני שעתיים, moranbh כתב:

אישתי מתבאסת מאוד מהטוסון והישיבה מאחור, הרכב לא הכי נוח ובולמי הזעזועים דיי מזעזעים

לא עונה על הצרכים. אל תקנה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

רוב הנסיעות בעיר/במישור? אתם נוסעים רגוע?  אם כך, אפשר לשקול בחיוב ללכת על ה- 1.6.

רוב הנסיעות מחוץ לעיר/בעליה/בעומס מלא? או שאתם אוהבים ללחוץ על הגז/לנסוע מהר? אם כן, אפשר לשקול לשלילה לגבי ה- 1.6.

קח בחשבון שהמנוע לא חסכוני (פחות משמעותי לך, כי אתם נוסעים יחסית מעט).

כדאי לקחת לבדיקה , לחוות על מצב המנוע.

בסוף, אם אתה מקבל מחיר טוב, זה משנה את התמונה.

בהצלחה

פורסם
לפני 42 דקות, ntd כתב:

רוב הנסיעות בעיר/במישור? אתם נוסעים רגוע?  אם כך, אפשר לשקול בחיוב ללכת על ה- 1.6.

רוב הנסיעות מחוץ לעיר/בעליה/בעומס מלא? או שאתם אוהבים ללחוץ על הגז/לנסוע מהר? אם כן, אפשר לשקול לשלילה לגבי ה- 1.6.

קח בחשבון שהמנוע לא חסכוני (פחות משמעותי לך, כי אתם נוסעים יחסית מעט).

כדאי לקחת לבדיקה , לחוות על מצב המנוע.

בסוף, אם אתה מקבל מחיר טוב, זה משנה את התמונה.

בהצלחה

רוב הנסיעה זה במישור (איזור שרון/מרכז) בעיקר בהוצאת הילדים מהמסגרות ואחת לחודשיים נסיעה לצפון, היינו עכשיו עם הרכב בצפון ולא הרגשתי ממש את החוסר כוח.
היית לוקח בכל זאת את הרכב לבדיקה? למרות שזה 10 אלף מתחת למחירון ורכב שעובר במשפחה?

פורסם

למה לבדוק רכב שאתה מכיר מיומו הראשון ?

מה תתן הבדיקה חוץ מרשימת כסתחים ? 

לדעתי ההתלבטות היא רק אם הרכב מתאים לצרכים והאשה לא תתעצבן כל כניסה לרכב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...