Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיום נסיעה אני מכניס לפארקינג p לוחץ על כפתור כיבוי הרכב המנוע כבה אבל מראה לי תקלה של shift to p position ולכן המערכת החשמלית לא נסגרת ומתחילה לצפצף.אני מניע שוב את הרכב מזיז שוב את הידית הילוכים מכבה וזה קולט (לפעמים אחרי כמה ניסיונות זה רק מסתדר) אודה לכם לתגובות .

פורסם

בדגם הזה יש חיישן מיקום גיר, לא חלק יקר אבל כמו בכל תקלה אלקטרונית, קודם כל מבצעים סריקה אחרת אפשר להחליף המון חלקים מבלי לפתור את התקלה. 

פורסם

הרגע אמרת מה הבעיה.

את העלות אתה יכול לברר במוסך שאליו תפנה.

ניסית לשאול את המכון גירים, אולי זה בכל זאת נובע מהחיישן המדובר?

במכון הגירים לא ניסו להפנות אותך למוסך שהם מכירים?

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את אותה הבעיה בדיוק גם בשנתון 2016 במוסך המרכזי לא מצליחו למצא פיתרון, בסריקת במחשב מראה שאין בעיה, החלפתי כפתור הנעה שככה חשבו ולא עזר, האם בסוף מצאת פיתרון?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם מישהו עלה על הפתרון?

פירקתי חצי אוטו ולא מצאתי, יש לי קוד תקלה b1137.

הכל התחיל כמו שנכתב, במוסך ניסו לתקן ומאז המצב הפוך אני יכול לכבות רכב גם שידית ההילוכים על N או D.

מוסך אחד לא עולה על הפתרון

מוסך שני אמר לי שזה טבעת בכפתור התנעה

ג'ימני שלח אותי למיקרו סוויץ' שנראה תקין.

Gpt שלח אותי לתקן חיישן משקל אצל הנוסע ליד הנהג.

פורסם

יכול להיות שבמוסך עשו אילתור כמו החלפת מיקום חוטים כדי לייצר איזשהו פתרון ולהחזיר את הרכב לתיפקוד שיהיה אפילו לקוי, שהביא למצב ההפוך. במקרה כזה צריך להחזיר קודם למצב המקורי (היית צריך לחזור מיד למוסך), ואז להחליף את החלק התקול. לחזרה למצב המקורי, נסה למצוא ברשת את המעגל החשמלי, ובדוק שהחיבורים הם כפי שאמורים להיות. מיקרוסוויץ שנראה תקין יכול להיות לפעמים לא תקין.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לצערי יש לי אותה בעיה בדיוק, אאוטלנדר 2016, רכב כותב shift to p. אני מחיפה, אשמח להמלצה למי לפנות?

עריכה אחרונה על ידי phnmnn

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...