Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השברולט ספארק שלי מודל 2016 

הגיע ל75 אלף קילומטראז. 

לפי הוראות יצרן צריך להחליף שמן גיר או אחרי 5 שנים שכבר עברו או אחרי 75000 קילומטר - הראשון מבינהם. 

הבנתי שאם כבר לא מחליפים בזמן כדאי כבר לא להחליף, השאלה שלי אם זה נחשב בזמן או שכבר איחרתי את המועד כי כבר עבור 5 שנים. 

הייתם ממליצים להחליף או שלא קריטי?

בנוסף נורת לחץ אוויר דולקת גם אחרי שאני ממלא אוויר. מחלה ידועה ברכבים האלה. מה התקלה והעלות בערך?

עריכה אחרונה על ידי daanny123
הוספתי תגיות
פורסם (נערך)

קניתי לבת שלי את אותו הרכב בדיוק ובק"מ דומה לפני חצי שנה.

החלפתי שמן גיר כטיפול מונע אצל יניב בסגולה.

לגבי נורת לחץ אוויר - החיישנים סיימו את חייהם .

החלפתי אחד ואמרו לי שגם באחרים הסוללה חלשה ובאמת לאחר זמן קצר עוד שניים הדליקו את הנורה וכבר החלפתי על הדרך את הרביעי.

מחיר חיישן בודד היה 450 לפני כמה חודשים , בחברה יעלה 1000.

זה היה למעשה יישור קו שעשיתי לרכב הזה

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • מעניין 1
  • פיתרון
פורסם

הבעיה עם החלפת שמן בתיבת הילוכים היא לא עצם ההחלפה אלא שאנשים עושים את זה כאשר כבר יש בעיה של ממש בתיבה וחושבים שהחלפת שמן תפתור את הבעיה, מגלים שלא ושהם בסוף חייבים לתקן ומכאן נולדה האגדה האורבנית שעדיף לא להחליף. זה נכון במקרים מאוד מאוד מסויימים, שיש כבר איזו בעיה בתיבה, אבל אתה ממש רחוק מהמקום הזה ולכן רצוי מאוד להחליף. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...