Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, discoTD5 כתב:

חס וחלילה. התייחסתי לתגובות אחרות בשרשור. 

רגע. כן. 🥶

הרדיוס 100 ק"מ. מאוד מנותק מהמציאות. 

ה 100 קילומטר רדיוס היה ״קצת״ היסחפות, אבל אחרי המקרה עם החברה של אישתי , היה קשה לי ״לפרגן״. 

אנקדוטה נוספת, ג׳ילי קצת ותיקה (מהמשלוח הראשון או השני) משום מה לא טענה מספיק לילה שלם והנהגת (שוב, בלי להביע עמדה) מצאה את עצמה מזדחלת בחזרה מבאר שבע לראש העין כשהיא צופה בחרדה בירידת ה״מיץ״ מהסוללה , נכנסה הביתה עם 5% (נחסוך את הדרמה שבסופה דרשה רכב ״רגיל״)  

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 45 דקות, zaf כתב:

ה 100 קילומטר רדיוס היה ״קצת״ היסחפות, אבל אחרי המקרה עם החברה של אישתי , היה קשה לי ״לפרגן״. 

אנקדוטה נוספת, ג׳ילי קצת ותיקה (מהמשלוח הראשון או השני) משום מה לא טענה מספיק לילה שלם והנהגת (שוב, בלי להביע עמדה) מצאה את עצמה מזדחלת בחזרה מבאר שבע לראש העין כשהיא צופה בחרדה בירידת ה״מיץ״ מהסוללה , נכנסה הביתה עם 5% (נחסוך את הדרמה שבסופה דרשה רכב ״רגיל״)  

ולא יכלה להיכנס לעמדת טעינה של אפקון בכביש 6? 

או להטעין את הרכב קודם בעמדות של אפקון בדבירה? 

לאחרונה נסעתי עם הג'ילי EX5 החדשה, מפה לשם ידעתי שאני אגיע לכרמיאל ושם אטעין או ליד העירייה או באיזור התעשייה. גם כשהרכב כבר היה 'על הקצה' המשכתי לתת בחשמל. הגעתי לעירייה עם 6%. לא דאגתי לרגע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 13 דקות, discoTD5 כתב:

ולא יכלה להיכנס לעמדת טעינה של אפקון בכביש 6? 

או להטעין את הרכב קודם בעמדות של אפקון בדבירה? 

אתה מצפה ליותר מדי מחלק מהנהגות, נכנסים לרכב ונוסעים ומשוחחים כל הדרך בנייד (אמנם בדיבורית) 😜

• מצחיק 1
  • מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 12.7.2025 בשעה 08:46, רועי5 כתב:

מספר תחנות הטעינה לגמרי רלוונטי, אבל נתון אחד קבוע לא משתנה בינתיים והוא זמן הטעינה הנדרש.... איפה אפשר יהיה להטעין והאם יתממש הסיוט של תור בעמדות הטעינה.....

סיבה מרכזית שבגללה קניתי דווקא טסלה ולא חשמלית אחרת.
טעינה 20 דקות מקסימום. מי שתוקע עמדה מקבל קנס 4 שקל לדקה, אז זה לא קורה.
פריסה טובה של תחנות שאני יודע מראש בדיוק את מצבן וכמה הן עמוסות, וגם במחיר סה"כ מאוד סביר ונוח, בלי להסתבך עם אלף אפליקציות.

אני נוסע לכל מקום בארץ כולל אילת והגולן בלי לחשוב בכלל, בדיוק כמו רכב בנזין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הev6 תומחר כל כך גבוה כחדש ( 300 אלף לרמה הגבוהה ו 245 לאחרת)  מה שגרם להם להתקע עם כמעט כל המלאי ולהעביר ל 0 קילומטר, ומסתבר שגם שם זה לא זז, ככל שאני שמעתי, יש רכבים שמתקרבים לשנתיים מתאריך היצור, 🙄

לא מפליא שמוצע עכשיו מחיר כזה. האמת, זה המחיר שלדעתי הדגם הזה שווה. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...