Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לאבא שלי פורד אדג שנת 2015, יש ברשותו מפתח אחד חכם, אבל אני לא חושב שהוא עובד באופן תקין.

אם אני שם את היד ליד הידית של הדלת של הנהג אז זה פותח את הרכב מבלי ללחוץ על השלט.

אבל נניח כשאני רוצה להניע את הרכב אני שם את הקוד לוחץ על הקודן אבל הרכב לא מניע, רק אם אני מכניס את השלט לפתח הייעודי שלו (אמור להיות 2 אפשרויות אחד עם קודן ולחיצה על הפעלה והדרך השנייה זה להכניס את המפתח למקום באוטו ולהניע ישר ללא קוד)

זה מרגיש כאילו המפתח החכם לא חכם, האם מישהו מבין בזה?

נכנסתי להגדרות של הפורד זה הראה שיש 0 מפתחות חכמים.

20250603_213945.jpg

פורסם
לפני 6 שעות, IsraCar כתב:

יש לדבר הזה בטריה?

אולי היא חלשה או בדרך להגמר?

יש עוד מפתח בבית?

אין עוד שלט.

יש בטרייה, אבל לא נראה לי שהיא חלשה מכיוון שהשלט עדיין מתפקד (פתיחה / סגירה וזיהוי של השלט כשאני נוגע בידית של הרכב)

פורסם

כנראה שהסוללה חלשה והשלט פועל רק עם NFC שמקבל כוח מהרכב בהשראה.

דבר ראשון תחליף סוללה. 

דבר שני שכפל את השלט/מפתח. שיהיה רזרבי אם הקיים יאבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

דבר ראשון תחליף סוללה. 

אוקיי, אחליף ואעדכן.

פורסם
בתאריך 5.6.2025 בשעה 09:47, sperial כתב:

דבר ראשון תחליף סוללה. 

החלפתי סוללה, לא עובד.

כשאני נכנס לרכב זה אומר לי no key detected.

צירפתי תמונה בתחילת הפוסט שמראה על key status האם זה אומר שהמפתח מקושר?

אולי אנסה פשוט להגדיר אותו מחדש?

אני מפחד שזה לא יעשה אבל בעיה שפתאום המפתח לא יעבוד בכלל ואז אי אפשר יהיה אפילו לפתוח את האוטו

20250606_113205.jpg

פורסם

אתה מצליח להתניע? סע למוסך שיודע לטפל בנעילה ובהתנעה, שיחיו את המפתח וייצרו לך רזרבי. כן, זה יעלה כמה מאות ש״ח ואפילו יותר, אבל עדיף על bricking.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר להבין שהקודן מונע התנעה, אבל למה שימנע זיהוי המפתח?

פורסם (נערך)

הוא כותב שע"י הנחת המפתח במקום הייעודי, הוא למעשה עוקף את הקודן ומניע בלעדיו (שאם כך, אז זה "בעייתי" בפני עצמו, כי הקודן לא שווה כלום).

לא יודע לאן חיברו את הקודן, אבל זה נשמע קשור.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 7 שעות, Tom_22 כתב:

לא הייתי שולל גם את הקודן כחשוד בבעיה.

לא יודע אם זה קשור לקודן עצמו, כי כשאני נכנס לרכב מופיעה ההודעה של no key detected זה כאילו הרכב עצמו לא מזהה את המפתח זה לא רק כשאני לוחץ על הקודן.

פורסם

הייתה לי בעיה כזו ברכב ישן יותר. היא התחילה אחרי שהמצבר מת והחלפתי. שיגע אותי מה הקשר? חשמלאי רכב אמר לי שקודן/אימובילייזר וכו' משתגעים לעיתים מאפס מתח ויוצרים תקלות. ביטלתי קודנית שלפתי את המיגון האלקטרוני הישן שממילא לא פעל, והאוטו חזר לזהות את המפתח בלי בעיה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 9 שעות, Jack457 כתב:

הייתה לי בעיה כזו ברכב ישן יותר. היא התחילה אחרי שהמצבר מת והחלפתי. שיגע אותי מה הקשר? חשמלאי רכב אמר לי שקודן/אימובילייזר וכו' משתגעים לעיתים מאפס מתח ויוצרים תקלות. ביטלתי קודנית שלפתי את המיגון האלקטרוני הישן שממילא לא פעל, והאוטו חזר לזהות את המפתח בלי בעיה. 

זה בעייתי, אתה רוצה שאני אוציא את המיגון?

מניח שהמיגון אצלו (קודנית / אימבוילייז) הם פעילים.

או שלא הבנתי אותך נכון?

במידה וזה משהו פשוט אשמח שתסביר לי מה לעשות ואעשה, במידה וזה משהו מסובך אני מעדיף שלא להתעסק עם זה.

אני מתלבט אם ללכת למוסך מורשה של פורד, אני מניח שהם יקחו על זה כמה מאות שקלים ואני לא חושב שזה כזה הכרחי (זה מפריע רק לי)

פורסם
לפני 2 דקות, lior00 כתב:

אני מתלבט אם ללכת למוסך מורשה של פורד, אני מניח שהם יקחו על זה כמה מאות שקלים ואני לא חושב שזה כזה הכרחי (זה מפריע רק לי)

זה נראה לי בילתי נמנע.

יכול להיות שתיפול שם על מישהו עם רצון טוב.

אם זה עניין של הגדרות בלבד ונדרש רק ידע בתיפעול התוכנה שלהם אז אולי יעשו לך את זה בחינם?

תעדכן, מעניין לדעת.

פורסם

לפני כמה חודשים ביטלתי קודנית במוסך מורשה סוזוקי, במסגרת טיפול שנתי. עלה 100 ש״ח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...