Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי מספר רכבים עד 82K   

1 הצבעות

1. 1. הרכב הכי טוב מבחינת אמינות\תחזוקה ונוחות

• סוזוקי קרוסאובר 2017-2020 (2022 קמ גבוה)
    • סוזוקי ארונה 2018-2020 (2022 קמ גבוה)
      0
    • קיה נירו 2017-2019 (2022 קמ גבוה)
      0
    • סקודה קארוק 2018-2020 (2022 קמ גבוה)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלטתי שאני רוצה רכב גבוה,ישבתי בסוזוקי קרוסאובר 2014 ומאוד אהבתי את הגובה ושדה ראייה אז החלטתי ללכת לכיוון הזה,הבעיה שיש לי 4 אפשרויות וקשה להחליט ביניהן.

מחפש משהו שהיה אמין וזל לתחזוקה וכמובן  נוח (אני 190 ודיי רחב) שדה ראייה,מולטימדיה,חיישנים,מצלמה וכו',לא נוסע הרבה (10K בשנה ) אז קמ גבוה יתאזן.

יש אחלה מחיר על סוזוקי קרוסאובר שנתון 2022 אבל הוא עם קמ גבוה 100K השאלה כמה הוא עדיין יהיה אמין,יש גם אחלה מחירים על היברידי אבל אני חושש מהקטע של הסוללה (לא בא לי להחליף סוללה ב20 אלף אחרי שנתיים)

עריכה אחרונה על ידי slava19903
פורסם

סוללה מחזיקה להרבה יותר,לפי אתר סוזוקי האחריות היא ל 5 שנים או 100 אלף,  והאם ניתן להרחיב אחריות. ואם לא, הייתי רוכש רכב עם ק״מ נמוך יותר.

אל מבחינת אמינות הסוזוקי אמינה תודות לגיר הפלנטרי לעומת הרובוטי בגרמניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הישיבה בסיאט (ולא סוזוקי) ארונה, לפחותֶבדגם הסטייל, אינה גבוהה.

גם מבחינת אורך, מרווח הישיבה וגודלֶתא המטען הארונה קטנה משמעותית מהסוזוקי קרוסאובר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, sperial כתב:

הישיבה בסיאט (ולא סוזוקי) ארונה, לפחותֶבדגם הסטייל, אינה גבוהה.

גם מבחינת אורך, מרווח הישיבה וגודלֶתא המטען הארונה קטנה משמעותית מהסוזוקי קרוסאובר.

תודה על המידע.התבלבלתי רשמתי סוזוקי במקום סיאט חח

עריכה אחרונה על ידי slava19903

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...