Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אישתי ואני מצפים לילד ראשון וחושבים על SUV קטנה.

הרכב ישמש כנראה לשנתיים ואז נעבור לארה״ב.

התלבטתי בין יונדאי קונה

לבין סובארו קרוס טרק

לבין סוזוקי קרוס טרק

ואשמח לשמוע המלצות נוספות כי קונה קצת יקרה ומאוד גניבה להבנתי.

חשוב לי רכב מאוד אמין, שמירה על ערך שאעיף אותו אחרי שנתיים, מאובזר יחסית ונעים לנהיגה.

מה דעתכם ?

בנוסף, הביטוח שלי הולך להיות מאוד יקר עקב העדר רצף ביטוחי כי גרנו בתל אביב 12 שנים ולא נזקקנו לרכב.

האם שווה לשקול ליסינג פרטי במקרה הזה?

פורסם

ליסינג פרטי הוא, בסופו של דבר, סוג של הלוואה. אז צריך לעשות סקר שוק כדי לבדוק את התנאים. וכמובן שהמחיר של הלוואה תלוי בנתונים שלכם.

לבדוק מראש גם. אופציות של ביטוח, במיוחד אם אפשר להצטרף להסדר קבוצתי כלשהו (למשל סוכנויות שעובדות עם מעסיקים גדולים). עד כמה שאני יודע הביטוח לסוזוקי לא יקר, לא מכיר את הדגמים האחרים. וכמובן, ההתאמה אישית ויש צורך בסקר שוק. לפחות לא תסבלו ממחירי ביטוח של נהגים מתחת גיל 30 (או 40?).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...