Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע

habore

פוסטים מומלצים

לפני 22 דקות, Camaro 92 כתב:

אתה כרגע בשלב שאין לך כבר מה להפסיד, מלא נוזל קירור ברדיאטור, תבדוק מפלס שמן מנוע תקין ונסה להתניע עם סטרטר וספר לנו מה קורה

מה שקאמרו אמר. בכל מקרה לפי מה שאתה מתאר איך עזבת את הרכב, ואיך קיבלת אותו, זה מחזק את ההשערה שלך שנסעו ברכב ללא מים עד שנגרם נזק חמור. ולהלן ההסבר.

אם לא נגרמה בעיה בראש או הייתה דליפה קטנה הרכב היה מניע, כפי שתארת. ממצב של מניע למצב של לא מניע בכלל צריך להגיע לרמת חום שתעקם את הראש ותפרוץ 2 צילינדרים או יותר. זה לא קרה ב 25 מטר שהגרריסט נסע. ולכן המסקנה שבנקודת ביניים בינו לבין המוסך משהו קרה.

בכל מקרה שווה לבדוק עם מים ולראות. וכן שווה להתייעץ עם עו"ד או מישהו שמבין בביטוח ולבדוק אם יש לך קייס לתביעה. תשמור גם את כל התכתובות שיש ואם יש לך שיחות מוקלטות, את תיאור התקלה עם הגרריסט וכו' שבהם מצוין שהרכב מניע. כל איש מקצוע יאשר שהסבירות שהרכב עבר ממצב שמניע ללא בעיות, למצב הנוכחי מבלי שנסעו בו נמוך מאוד.

הביקורות על החברה אלוהים ישמור. יש כאלו גנבו להם דברים מהרכב, אחד שטוען לנזקים, ואחד פשוט זרקו לו את הרכב בשומקום במקום במוסך ולא הסכימו להזיז. וזה רק הקצת שקראתי. עם חברה כזו הכל אפשרי. אולי זה יכול לחזק קייס לתביעה אם היא ידועה לשמצה. אבל אני לא עו"ד, זו דעה אישית.

צילום מסך 2025-04-29 160353.png

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, yairw כתב:

איך הרכב עבר ממוסך למוסך?

הוא לא באמת עבר. במקום יש שלושה מוסכים. בעל מוסך נוסף, הלך לבדוק את הרכב ואמר שאין קומפרסיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, habore כתב:

הוא לא באמת עבר. במקום יש שלושה מוסכים. בעל מוסך נוסף, הלך לבדוק את הרכב ואמר שאין קומפרסיה

מוסך א' לא מסוגל להניע ולזהות את בעיית הקומפרסיה אז קורא למוסך ב' שיבוא לבדוק אצלו? אחד הדברים המוזרים ששמעתי בנוגע לאבחון בעיה במוסך. לאיזה מוסך הכנסת את הרכב? אתה מכיר אותו או שהוא מוכר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קרה כמו שאתה אומר.

אמרתי למוסך א׳ שיש בעיית התחממות והוא אמר לי להביא אליו את הרכב, אז הגרר הביא אליו. 

כשהוא ראה שהוא לא מניע ואין קומפרסיה, הוא אמר לגרר להשאיר את האוטו בחוץ, כי הוא לא הולך לטפל בו ואמר לי שהוא לא מתעסק עם מנועים, כי אין לו כוח אדם לזה. 

הלכתי למוסך ב׳ בזמן שהאוטו נמצא במגרש החניה בחוץ והוא אמר שבאותו יום אין לו זמן ויסתכל מחר. 

הלך בחום למחרת והתקשר אלי להגיד שאין קומפרסיה ושצריך להחליף מנוע (כי הוא לר ממליץ על ראש מנוע)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, habore כתב:

לא קרה כמו שאתה אומר.

אמרתי למוסך א׳ שיש בעיית התחממות והוא אמר לי להביא אליו את הרכב, אז הגרר הביא אליו. 

כשהוא ראה שהוא לא מניע ואין קומפרסיה, הוא אמר לגרר להשאיר את האוטו בחוץ, כי הוא לא הולך לטפל בו ואמר לי שהוא לא מתעסק עם מנועים, כי אין לו כוח אדם לזה. 

הלכתי למוסך ב׳ בזמן שהאוטו נמצא במגרש החניה בחוץ והוא אמר שבאותו יום אין לו זמן ויסתכל מחר. 

הלך בחום למחרת והתקשר אלי להגיד שאין קומפרסיה ושצריך להחליף מנוע (כי הוא לר ממליץ על ראש מנוע)

הבנתי.

ולנסות לשים מים ולהניע את הרכב ניסית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז סופסוף יצא לי להגיע לאוטו ולנסות להניע (אחרי הוספת מים). 

לצערי האוטו אכן לא מניע. לא ידעתי למה לצפות (לא יודע איך מרגיש כשאין קומפרסיה). שומעים ניסיון של הסטארטר, אבל זה לא סאונד עולה ויורד כמו במצב שאין בטריה, אלא מין חרחור מתמשך.

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה סירטון עם סאונד ברור בזמן ניסיון ההתנעה ותעלה אותו לכאן  ונגיד לך בדיוק אם אכן נשמע כמו חוסר קומפרסיה או שמע משהו אחר

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שחשבתי לעשות את זה וחשבתי שבטח אי אפשר להעלות סרטון, אלא רק תמונות 🤦🏻‍♂️

אעשה את זה בפעם הבאה כשאהיה ליד הרכב. 

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לקבוע ככה בוודאות במה בדיוק מדובר,היית צריך לתת סטרטר קצת יותר ארוך, אבל בגדול ממה שכן הצלחתי לשמוע זה אכן נשמע כמו חוסר קומפרסיה

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדשות טובות. 

אז אחרי שהמוסך אמר שצריך מנוע ואני התמהמהתי, הוא אמר לי שהמנוע נתפס והוא מחכה למנוע, עד שאני אישרתי שנלך על זה. 

אז היום הוא מודיע לי שהצליח להניע. 

הוא אמר שהרינגים היו תפוסים ושהוא השאיר את האוטו עם נפט או משהו להמיס את מה שתפס אותם (על תתפסו אותי במילה. אני לא מבין בזה כלום), שהיה צריך להחליף רדיאטור, פלאגים ולא יודע מה עוד ושלא צריך להחליף מנוע

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...