Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים 

קניתי את הקיה לפני שבוע, במהלך הנסיעה מדי פעם קופצת לי הנורה הזאת, לאחר חיפוש באינטרנט אמרו לנקות את החיישן שמתחת ללוחית רישוי ואת המצלמה, ניקיתי אותה והוא עדיין מדי פעם קופץ.

הבנתי שזה משהו שדולקת לבלימה אוטונומית? האם זה משהו חמור? האם זה שהוא פעם קופץ ופעם לא מראה על סה"כ כיול או תקלה של החיישן? 

האם הרכב יעבור טסט עם זה? 

תודה 

Screenshot_20250415_214039_Facebook.jpg

פורסם

רכב לא עובר טסט עם אף מנורה דולקת, בטוח לא של מערכת בטיחות.

מסתבר שזו תקלה נפוצה בספורטאג' מהשנים האלו.

פה לא הרבה זמן וזו כבר הקיה הרביעית או החמישית שרואה עם אותה בעיה.

בדר"כ באמת הבעיה עם הרדאר שמתחת למספר, לכלוך או שקצת מתעקם כלפי מטה או מעלה, או המצלמה,

אבל בלי קוד תקלה קשה להגיד בדיוק.

פורסם
לפני 20 שעות, נירו72 כתב:

רכב לא עובר טסט עם אף מנורה דולקת, בטוח לא של מערכת בטיחות.

מסתבר שזו תקלה נפוצה בספורטאג' מהשנים האלו.

פה לא הרבה זמן וזו כבר הקיה הרביעית או החמישית שרואה עם אותה בעיה.

בדר"כ באמת הבעיה עם הרדאר שמתחת למספר, לכלוך או שקצת מתעקם כלפי מטה או מעלה, או המצלמה,

אבל בלי קוד תקלה קשה להגיד בדיוק.

כן אני גם נתקלתי בתקלה הזאת אצל הרבה רכבים, כי המערכת ממוקמת ממש מתחת למספר רישוי ובעצם במפר אפילו יכול לנטרל אותה, בקשר לטסט אני מאמין שאני עובר חלק כי המנורה לא דולקת באופן קבוע. 

לפני 13 שעות, רפי לין כתב:

צריך לבצע איבחון עם מחשב/סורק איבחון מתאים וע"י מקצוען.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

היי, אני מאשקלון, הבנתי שזה או כיול שמצריך פירוק טמבון או החלפה של החלק, ובהחלפה זה כמו סכום של מעל 10 אלף ש"ח שלא אשקיע על מערכת עזר. 

יש לך המלצות? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...