Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות רבות לכן ולכם,
החץ האדום מראה מהיכן הנזילה והצהוב מראה את כניסת הביוב של האסלה הראשית, מעבר לקיר (במקלחת).
כלומר בכל מיקרה של הורדת מים, לא משנה באיזו אסלה, אני מקבל נזילה. קטנה אמנם, אבל עדיף לי לתקן כעת ולא לחכות.
ההתחברות היא לראשי של הבנין שעשוי אסבטס/צמנט או מה שזה לא יהיה. רואים אותו היטב בתמונות.
מדובר בשירותים שעברו שיפוץ כללי לפני כעשר שנים. הדבר היחידי שנדרשתי להחליף מאז היה האקורדיון (צינור הניקוז המשורשר).
כיצד לדעתכם עלי לפתור הבעיה? בכל מיקרה נקודת המוצא היא פירוק הניאגרה כמובן.
מבחינתי עדיף כמובן שתגידו שיש איזה חומר פלאי שניתן להדביק במקום של הנזילה, כמובן לאחר ניקוי והוצאת חומר ישן, אבל הגישה היא כמעט בלתי אפשרית.
האופציה הכי גרועה מבחינתי, היא לשבור את האסלה (היא תפוסה לרצפה עם סופר 7), לבנות את כל מערך הביוב מחדש ולהרכיב אסלה חדשה.
אפשרות נוספת היא לגשת לחוליה הקלה בשרשרת הזו שהיא האקורדיון, לפרק ואז לגשת לצינור ולהחליפו, אבל, אז נידרשת כמובן שבירה והחלפת הברך שבאה מכיוון השירותים הראשיים.
עוד נקודה חשובה מבחינתי, עם מה להתחבר אל הראשי? ההתחברות שוב תהיה בזוית, מן הסתם. האם יש מחבר גמיש או מפרקי שממנו אוכל לצאת מהראשי?
אני כבר לא בענינים ולא יודע מה יש לשוק להציע היום.
תודה רבה לכל רעיון, גישה ושיטה.
שבת שלום.

א.jpg

ב.png

ג.png

ד.png

פורסם

מה קורה בצד השני של הקיר? האם הסדק בצינור אינו בתוך הקיר עם התפשטות המים לקיר ומתת לרצפה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אחלה חומר, אפשר לעבוד איתו גם תחת רטוב. 

אל תשאל מאיפה קונים, יש לי אותו בבית מעל 10 שנים, ועדיין נותן בראש.

נ.ב

רשום נוסחה אמריקאית. אך על הקופסה מופיע שתוצרת המבורג-גרמניה.20250404_110250.jpg

20250404_110324.jpg

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 43 דקות, sperial כתב:

מה קורה בצד השני של הקיר? האם הסדק בצינור אינו בתוך הקיר עם התפשטות המים לקיר ומתת לרצפה?

שלילי, שם הכל יבש.
גם כל החיבורים בצד של האסלה יבשים, למעט החיבור לראשי.

לפני 35 דקות, Ron Poh כתב:

אחלה חומר, אפשר לעבוד איתו גם תחת רטוב. 

אל תשאל מאיפה קונים, יש לי אותו בבית מעל 10 שנים, ועדיין נותן בראש.

נ.ב

רשום נוסחה אמריקאית. אך על הקופסה מופיע שתוצרת המבורג-גרמניה.

זה מרק, אחלה חומר והייתי עובד איתו הרבה כשהייתי צעיר (מתי זה היה?).
אבל לא כזה מרק אלא משהו פרימיטיבי יותר.
השאלה האם מרק מודרני (למשל - זה) יעשה את הקסם ויאטום, גם ע"ג רטיבות.

עכשיו מצאתי אצלי (במקרר...) סיקה סיל C וגם סופר 7 על בסיס MS, תוצרת הולנדית.
השאלה היא האם הם מתאימים למיקרה שלי? מבחינת הגמישות אני משער שכן, אבל מבחינת היישום? 
כאמור התשתית תהיה לחה.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, ירחמיאל כתב:

תודה רבה לכל רעיון, גישה ושיטה.

אני חושב שהייתי מנסה איזה אפוקסי מיוחד שהיה אוטם את זה. 

בצינור פלסטיק שיוצא ממדיח כלים לניקוז , עשיתי תיקון עם אפוקסי של JB WELD  שמחזיק עד היום. אצלך, אם אני מבין נכון זה צינור ניקוז, ואין שם כל הזמן מים או לחץ גבוה במיוחד. או טמפ' גבוהה במיוחד.

אחרי עריכה: להשתמש בכפפות חד"פ ובטיחות דבר ראשון.

IMG-20240301-FIX.jpg

עריכה אחרונה על ידי saar5555
הוספת תמונה

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 35 דקות, saar5555 כתב:

אני חושב שהייתי מנסה איזה אפוקסי מיוחד שהיה אוטם את זה. 

בצינור פלסטיק שיוצא ממדיח כלים לניקוז , עשיתי תיקון עם אפוקסי של JB WELD  שמחזיק עד היום. אצלך, אם אני מבין נכון זה צינור ניקוז, ואין שם כל הזמן מים או לחץ גבוה במיוחד. או טמפ' גבוהה במיוחד.

אחרי עריכה: להשתמש בכפפות חד"פ ובטיחות דבר ראשון.

תודה. JB Weld הוא אכן חומר פלאי וחשבתי עליו, אבל אני חושש שכאן הוא יהיה קשיח מדי. לא אצליח אולי לדחוס אותו היטב פנימה.
אבל זאת בהחלט אופציה.

פורסם

אם בכל זאת החלטת להוציא את ה T - יש גומיה ייעודית לנושא הזה (חפש "מנג'ט אזבסט" בגוגל)
https://www.spadinigroup.co.il/product/מנגט-אסבסט/?srsltid=AfmBOopDZwQTf7Mj8Rha8nPJHyskh3mcs6iTnxG1ujRvl0j7TcL_0Sjt

לא יודע אם זה יעזור לך - כי בהחלט ייתכן שהבעיה היא באזבסט ולא בצינור פלסטיק.

אם החלטת לפתוח והאזבסט ניזוק, דבר ראשון תנקה את הכל היטב עם סבון ומים (לאחר שניקית טוב ואתה רוצה לייבש, תעזר במייבש שיער ותוך 2 דקות העסק יבש) - ובמקומות שהוא נסדק או התפורר או נעלם, פשוט תעשה השלמת מילוי עם חומר אפוקסי בצורה יפה וחלקה, ולאחר מכן תתקדם לשלב הבא של האיטום מחדש בין הצינור פלסטיק לאזבסט (תראה אם הגומיה עוזרת לך או שתאלץ להשתמש בסופר7 או סיקה לאיטום).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...