Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השלמת קורס אינפי 1

lolmit

פוסטים מומלצים

לפני 3 שעות, flytomars כתב:

הלו הלו, מה עם המהנדסים?

אם אני זוכר נכון אז הרמה הכי גבוהה זה של המתמטיקאים ופיזיקאים, אחרי זה מהנדסים, אחרי זה כל השאר

סטטיסטיקאים לפני מהנדסים. אבל בתקופה שאני מדבר עליה הרוב (מדמ״ח והנדסה בחיתוליה) היו לוקחים מתמטיקאים, ומיעוט שהשעות הסתדרו להם סטטיסטיקאים.

לפני שעתיים, Igalz כתב:

מהנדסים לא עושים אינפי

מהנדסים עושים חדו"א, או במקרה של מהנדסי חשמל חדו"א 1מ'..

שזה כמו אינפי, אבל מיועד לאנשים שאשכרה צריכים להשתמש בזה לחישובים בחיים המקצועיים שלהם. ולא רק להוכיח הוכחות שהוכחו אינסוף פעמים לפניהם.

אתה מדבר בשפת הטכניון אאל״ט. כל מוסד לימודי נותן שמות קצת שונים לכל רמה.

פות״ש לא ציין באיזה מסלול הוא לומד ויכול להיות שהוא לא מכוון לרמה שהוא צריך בפתוחה - גם בפתוחה יש כמה דרגות של אינפי.

מה שמוזר בעיני הוא שאינפי שנה א בד״כ ניתן בסמסטר א והוא גם חוסם ברוב המסלולים, כך שלי כל העניין לא ברור.

בלי פרטים נוספים, ההמלצה של פינדר הכי הגיונית אלא אם כן מדובר בדיפלומה מקצועית.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, borsood כתב:

אתה מדבר בשפת הטכניון אאל״ט. כל מוסד לימודי נותן שמות קצת שונים לכל רמה.

לא רק זאת, אלא שהשמות משתנים עם השנים והתכנים מותאמים למסלולים השונים. שמות הקורסים והתכנים שאני הכרתי בשנותי בטכניון שונים מאלה שלמדו הבנים שלי. יותר מזה, למדתי עם סטודנטים שעברו מאוניברסיטאות אחרות, ואפילו ההכרה בקורסים של אותם מוסדות, מכובדים ככל שהיו, היתה חלקית.

פות״ש קצת נאלם, אבל אני חוזר על שאלתי ומרחיב אותה: למה הוא רוצה ללמוד את הקורס, ולאיזה מסלול לימודים הוא מכוון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני סטודנט שנה ג' לתואר מערכות מידע.

המכללה והדיקן לא מאפשרים 2 קורסים מקבילים בשעות וביום(תנו לי קרדיט שבדקתי את הנושא כבר) .

רוצה לסיים את התואר כי אני מתקרב לקראת גיל ה30 וחושב על תואר שני ולא בא לי "לשרוף" שנה נוספת רק על קורס אינפי 1 .

באמת מתוסכל ונואש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פניו נראה שהקורס המתאים בפתוחה הוא חדווא א ולא אינפי 1.

אבל תצטרך לברר את זה במכללה.

באותה הזדמנות תבדוק אפשרות קבלה לתואר שני "על תנאי" במכללה ואז לא תפסיד סמסטר או שנה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, borsood כתב:

על פניו נראה שהקורס המתאים בפתוחה הוא חדווא א ולא אינפי 1.

אבל תצטרך לברר את זה במכללה.

באותה הזדמנות תבדוק אפשרות קבלה לתואר שני "על תנאי" במכללה ואז לא תפסיד סמסטר או שנה.

מה הכוונה תואר שני על תנאי? כאילו איזה תואר יקבל אותי שחסר לי קורס מהתואר הראשון?

לפני 22 שעות, om2 כתב:

ואתה בטוח שהם יהיו מוכנים לקבל הכרה בקורס ממקום אחר?

אני חושב שמאוניברסיטה כן ובכל מקרה גם אם לא אני צריך לבדוק לפני עם מכללות כדי ללכת עם האופצייה לדיקן לפחות ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, lolmit כתב:

אני חושב שמאוניברסיטה כן ובכל מקרה גם אם לא אני צריך לבדוק לפני עם מכללות כדי ללכת עם האופצייה לדיקן לפחות ...

הפוך

קודם תבדוק עם הדיקן מה הם יהיו מוכנים לקבל אחר כך תשאל במכללות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, lolmit כתב:

מה הכוונה תואר שני על תנאי? כאילו איזה תואר יקבל אותי שחסר לי קורס מהתואר הראשון?

לגבי קבלה על תנאי, זה קיים. אתה מתקבל, וקבלה סופית עם סיום התואר, בהנחה שאת התואר השני אתה מתכוון לעשות גם בר״ג. אבל תצטרך לסגור את זה סופית עם קבלת תלמידים.

יש לי הרגשה שאתה לא מדבר עם האנשים הנכונים שיכולים לייעץ לך וגם לומר איזה קורס או״פ שקול למה שחסר לך. הם גם יוכלו לומר לך אם הם מכירים בקורס ממכללה אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 20.3.2025 בשעה 19:13, borsood כתב:

לגבי קבלה על תנאי, זה קיים. אתה מתקבל, וקבלה סופית עם סיום התואר, בהנחה שאת התואר השני אתה מתכוון לעשות גם בר״ג. אבל תצטרך לסגור את זה סופית עם קבלת תלמידים.

יש לי הרגשה שאתה לא מדבר עם האנשים הנכונים שיכולים לייעץ לך וגם לומר איזה קורס או״פ שקול למה שחסר לך. הם גם יוכלו לומר לך אם הם מכירים בקורס ממכללה אחרת.

למה אתה אומר ?

אני לא מתכוון להמשיך לתואר שני באותה המכללה בגלל זה לא כזה הבנתי..

מי כן יכול לעזור לי לדעתך ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למוסד שאתה מתכוון ללמוד בו תואר שני יש תמריץ כלכלי לקבל אותך אם יש להם מקום. אם תסיים בהתאם לדרישות הסף יופי, ואם לא אז סתם שילמת להם שכ״ל וכל השאר. תצטרך לברר את האפשרות הזו. היא לא מאד נפוצה, אבל קיימת בחלק מהמקומות ובחלק מהתארים. אם אתה הולך לתואר שני במקום אחר למכללת ר״ג יש תמריץ שתלמד שם את הקורס עוד סמסטר, אז תצטרך להיות זהיר כשאתה עושה את הבירורים.

אני באמת לא מכיר את מכללת ר״ג ומוסדותיה, ומי שם מוסמך ויכול לייעץ ולומר לך אם קורס ממכללה אחרת או מהאו״פ שקול למה שחסר לך. על פניו זה כנראה לא הדיקאנט. אולי המזכירות האקדמית, תכנון הרישום, וועדת סטאטוס או רכז התכנית שלך. תנסה לברר גם בארגון הסטודנטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...