Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השלמת קורס אינפי 1

lolmit

פוסטים מומלצים

היי,

אני לומד במכללה ברמת גן ומעוניין להשלים קורס אינפי 1 באופן פרטני.

מעבר לאוניברסיטה הפתוחה שאני דיברתי איתם ואני יודע שמאפשרת לעשות אצלה קורסים בודדים , למישהו ידוע על עוד מכללות שמאפשרות לעשות קורסים בודדים ולא רק תארים שלמים?

דיברתי כבר עם מכללת אחווה,אשקלון,האקדמית פרס, והמכללה למנהל כולם אמרו לי שהם לא מאפשרים קורסים בודדים אלא רק תארים שלמים.

תודה מראש :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, Night Driver כתב:

למה לא במכללת רמת גן במסגרת התואר?

כי קורס אינפי 1 אצלי מבוצע רק בסמסטר ב' , אני שנה ג' ואחרונה והוא חופף לי עם עוד קורס ולא מאושר לי לבצע את שניהם במקביל אז אצטרך לפתוח עוד שנה רק בשביל קורס אחד והזכאות לתואר כמובן תתעכב לי וחבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חושב שתמצא מכללה שתיתן לך קורס בודד כי כן בנויות למכור תואר שלם. אולי אחת האוניברסיטאות.

בדרך כלל הוא תנאי מקדים לקורסים אחרים. מוזר שאתה מסיים בלעדיו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 48 דקות, Night Driver כתב:

לא חושב שתמצא מכללה שתיתן לך קורס בודד כי כן בנויות למכור תואר שלם. אולי אחת האוניברסיטאות.

בדרך כלל הוא תנאי מקדים לקורסים אחרים. מוזר שאתה מסיים בלעדיו.

האמת היא שהפתוחה נותת אופציה אבל הרמה שם היא גבוהה יותר ממה שאני צריך וזה סתם בזבוז אנרגיות נפשיות 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע איך זה עובד במכללות היום אבל אי אפשאר להירשם לאיזה תואר שקר כלשהו, לקחת בסימסטאר הראשון רק את הקורס הזה ולנשור מהתואר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם זה בטח ידחה אותו רק לסמסטר של תחילת השנה הבאה. פלוס בירוקרטיה ודמי הרשמה.

את הקורס בפתוחה עשיתי לפני כמעט 30 שנה והוא אכן היה קשה מאוד (נחשב לקורס מסנן) ורוב הסטודנטים נכשלו בו.

אני חושב שהאופציה הכי ריאלית כרגע היא להמשיך במכללה הנוכחית ולספוג דחייה של סמסטר.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

גם זה בטח ידחה אותו רק לסמסטר של תחילת השנה הבאה. פלוס בירוקרטיה ודמי הרשמה.

את הקורס בפתוחה עשיתי לפני כמעט 30 שנה והוא אכן היה קשה מאוד (נחשב לקורס מסנן) ורוב הסטודנטים נכשלו בו.

אני חושב שהאופציה הכי ריאלית כרגע היא להמשיך במכללה הנוכחית ולספוג דחייה של סמסטר.

אתה חושב שכדאי לי לוותר על זה גם בהתחשב בזה שזה יגרום לי לפתוח שנה רביעית ויעכב לי את הדיפלומה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לא מעט מכללות שאפשר להרשם בהן לשני קורסים במקביל. סיכוי סביר שגם אצלך יאפשרו את זה עם תהיה מספיק עקשן. לשחק עם הנוכחות (בחלקן הגדול הנוכחות פקטיבית לגמרי) ופשוט לגשת למבחן. איך תלמד? לצנזור יש קורס אינטרנטי מצויין. וגם ככה תלמד ממנו ולא מהמרצה שלך. אז מה זה משנה? 🤣

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הסיבה שבגללה אתה רוצה ללמוד את הקורס? 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 45 דקות, lolmit כתב:

אתה חושב שכדאי לי לוותר על זה גם בהתחשב בזה שזה יגרום לי לפתוח שנה רביעית ויעכב לי את הדיפלומה ?

מה אתה לומד? כמה חשובה לך התעודה?

אתה לחוץ על הזמן כי אתה רוצה להתחיל לעבוד? כי אם זו הסיבה לא חושב שזה מה שיעכב אותך. אין בעיה להתראיין וגם לעבוד בסמסטר שבו אתה לומד קורס אחד.

לא יודע מה הרמה במכללה אבל הקורס הזה בפתוחה הוא קשה. ואתה גם צריך לדאוג מראש שיכירו לך בקורס בפתוחה לצורך התעודה. נראה לי שכבר יותר קל לקבל אישור חריג ללמוד את הקורס במקביל לקורסים האחרים, במכללה שלך.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב שאינפי 1 זה לא תמיד אותו קורס שחושבים עליו.

הוא ניתן בכמה רמות ובשמות שונים בהתאם לקהל היעד: זה מה שהיה בעברית לפני כמה שנים:

אינפי 1 של מתמטיקאים ופיזיקאים (צנזור)

אינפי 1 של סטטיסטיקאים

אינפי 1 של כימאים וביולוגים

אינפי 1 של כלכלנים

אינפי 1 לכל השאר

גם בפתוחה יש כמה רמות של אינפי

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 34 דקות, borsood כתב:

שימו לב שאינפי 1 זה לא תמיד אותו קורס שחושבים עליו.

הוא ניתן בכמה רמות ובשמות שונים בהתאם לקהל היעד: זה מה שהיה בעברית לפני כמה שנים:

אינפי 1 של מתמטיקאים ופיזיקאים (צנזור)

אינפי 1 של סטטיסטיקאים

אינפי 1 של כימאים וביולוגים

אינפי 1 של כלכלנים

אינפי 1 לכל השאר

גם בפתוחה יש כמה רמות של אינפי

הלו הלו, מה עם המהנדסים?

אם אני זוכר נכון אז הרמה הכי גבוהה זה של המתמטיקאים ופיזיקאים, אחרי זה מהנדסים, אחרי זה כל השאר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהנדסים לא עושים אינפי

מהנדסים עושים חדו"א, או במקרה של מהנדסי חשמל חדו"א 1מ'..

שזה כמו אינפי, אבל מיועד לאנשים שאשכרה צריכים להשתמש בזה לחישובים בחיים המקצועיים שלהם. ולא רק להוכיח הוכחות שהוכחו אינסוף פעמים לפניהם.

• מצחיק 1

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...