Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15,000 (120k קילומטרז') טויוטה קורולה היבריד sun 11/2020

פוסטים מומלצים

היי חברים, שבוע טוב! אני אמור להעביר את הרכב טיפול 15k בעוד כשלושה שבועות.

פרטי הרכב מופיעים בכותרת אז לא אציין זאת שוב.

אשמח להתייעץ בנוגע לכמה דברים.

א. הרכב ברשותי כ4 חודשים, במקור ליסינג.

אני אדם שנוסע כ40-50 אק''מ בשנה.

מה צריך ומה כדאי להחליף בטיפול שכזה והאם יש דברים שע''פ הספר צריכים לעשות בכזה קילומטרז' אבל מכיוון שאני עושה קילומטרז' גבוה יחסית אפשר וכדאי לחכות עד לטיפול הבא מכיוון שהיצרן מחשב לפי +- קילומטרז' שאדם ממוצע עושה בשנה כדי שהטיפול יהיה בשנה הרביעית וכו' כנ''ל לגבי טיפולים שכדאי להקדים.

ב. בשל מקוריות הרכב האם יש חלקים שרישמית אין צורך להחליף אך מומלץ לעשות כגון החלפת שמנים סננים וכו.

ג. אשמח להמלצה על מוסכים מורשי טויוטה באזור אופקים (קרי באר שבע או נתיבות).

כרגע אני דיי נעול על המורשה פחות מעדיף לא בגלל המערכת ההיברידית.

ד. המלצות גם לגבי המערכת ההיברידית- מה כדאי לתקן/ לבדוק.

אציין כי קיבלתי את הרכב אחרי טיפול ברקסים, כך שאותם לא צריך להחליף, מה שכן הייתי שמח לדעת לגבי צמיגים איכותיים לרכב במחיר של כ 450+- לצמיג.

בנוסף אשמח לקבל ידע על העניין כדי שלא יעקצו אותי, כי כשאדם מגיע עם ידע מוקדם חוששים לדחוף לא דברים לא הכרחיים ואני בכוונה לא מתבטא בצורה יותר גסה. (אחי מבין מעט ברכבים כך שגם שמות החלקים יהיה מספיק).

תודה רבה שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באתר טויוטה ישראל יש את שגרת הטיפולים המומלצת. אפשר להמשיך ממה שנעשה בטיפולים הקודמים. זה גם מתייחס לנושא ה"עקיצה", כי כך אתה מגיע מוכן פחות או יותר למוסך. מבחינת צמיגים מומלץ להתרחק מהסיניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, mcaspi כתב:

באתר טויוטה ישראל יש את שגרת הטיפולים המומלצת. אפשר להמשיך ממה שנעשה בטיפולים הקודמים. זה גם מתייחס לנושא ה"עקיצה", כי כך אתה מגיע מוכן פחות או יותר למוסך. מבחינת צמיגים מומלץ להתרחק מהסיניים.

תודה. אשמח גם להחכים מנסיון של אחרים.

יש משהו יותר ספציפי על צמיגים? משהו שמפחית רעשי כביש וכדו'?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכמות הנסיעות שלך הייתי משקיע במישלין פרימסי 4+

או 

Goodyear efficient grip.perfomance.

הצמיגים האלה שקטים ( במיוחד מישלין ) ויחזיקו סביב שנתיים ( עם רוטציה קדימה/ אחורה).

צמיגים אחרים, גם אם הם יותר זולים, יחזיקו פחות קילומטרים ויוחלפו מוקדם יותר בגלל השחיקה - לכן לא תחסוך בסיכום הכללי.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, vladclar כתב:

בכמות הנסיעות שלך הייתי משקיע במישלין פרימסי 4+

או 

Goodyear efficient grip.perfomance.

הצמיגים האלה שקטים ( במיוחד מישלין ) ויחזיקו סביב שנתיים ( עם רוטציה קדימה/ אחורה).

צמיגים אחרים, גם אם הם יותר זולים, יחזיקו פחות קילומטרים ויוחלפו מוקדם יותר בגלל השחיקה - לכן לא תחסוך בסיכום הכללי.

כמה אמור לעלות כל צמיג?

וכמה עולה הרוטציה?

ספציפית לגבי זה, זה דבר שכדאי בשבילו מורשה? או שסתם יקחו יותר כי הם "מורשה טויוטה" ומכירים את הרכב טוב...

אם לא איפה כדאי לעשות רוטציה באזור אופקים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תרשום מה מידות הצמיגים.

המחירים משתנים בין המידות.

רוטציה אפשר לבקש לעשות בטיפולים, כאשר הרכב נמצא על הליפט, במיוחד אם כבר מחליפים בלמים.

זה כולו לפתוח כמה ברגים ולהחליף בין צמיגים קדמיים ואחוריים באותו הצד.

צמיגים קונים בצמיגיות, לא במוסך מורשה יבואן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, vladclar כתב:

תרשום מה מידות הצמיגים.

המחירים משתנים בין המידות.

צמיגים קונים בצמיגיות, לא במוסך מורשה יבואן.

המידות הם  205/55/16.

כשכתבתי לעשות במורשה התכוונתי כמובן לרוטציה במורשה ולא לצמיגים. נא לא לזלזל באינטליגנציה של אנשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי ממה נעלבת - גם מוסכים מורשים בשמחה מוכרים צמיגים ללקוחות, פשוט במחירים יותר יקרים.

לכן כוונתי היתה המלצה לקנות מצמיגיות. 

לעניין המחירים - זאת אחת המידות היותר נפוצות,  וגם לא יקרה כל כך.

צמיגים מחברות מובילות עולים כ-400₪.

תבדוק אפשרות להזמין מיבואן Goodyear ( מלאי, מחיר סופי, תאריך ייצור ) 

https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=205&height=55&koter=16

אם בשיחת טלפון תקבל תשובות מספקות,  הם שולחים לצמיגיות בפריסה ארצית להתקנה.

עוד אפשרות לבדוק כאן :

https://tires4u.co.il/tire/23536/205-55r16-91v--effigrip-perf

המחירים במרכז קצת יותר נמוכים.  עדיין מומלץ ביותר להתקשר ולוודא מה המחיר הסופי, תאריך.ייצור עד שנה ויש מלאי זמין.

לגבי מישלין, דגם primacy 4 ST 

https://tires4u.co.il/tire/21796/%2B205-55r16-91v-primacy-4-st

ST - Silence Tuned

• אהבתי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, vladclar כתב:

לא הבנתי ממה נעלבת - גם מוסכים מורשים בשמחה מוכרים צמיגים ללקוחות, פשוט במחירים יותר יקרים.

לכן כוונתי היתה המלצה לקנות מצמיגיות. 

תבדוק אפשרות להזמין מיבואן Goodyear ( מלאי, מחיר סופי, תאריך ייצור ) 

https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=205&height=55&koter=16

אם בשיחת טלפון תקבל תשובות מספקות,  הם שולחים לצמיגיות בפריסה ארצית להתקנה.

עוד אפשרות לבדוק כאן :

https://tires4u.co.il/tire/23536/205-55r16-91v--effigrip-perf

המחירים במרכז קצת יותר נמוכים.  עדיין מומלץ ביותר להתקשר ולוודא מה המחיר הסופי, תאריך.ייצור עד שנה ויש מלאי זמין.

לגבי מישלין, דגם primacy 4 ST 

https://tires4u.co.il/tire/21796/%2B205-55r16-91v-primacy-4-st

ST - Silence Tuned

א. לא נעלבתי. התכוונתי ב(ר)ציניות אבל לא ידעתי איך מוסיפים אימוג'י קורץ. החיים הכריחו אותי להיות אדם מאוד ציני. (לא עניין לפורום.)

ב. אשמח לקבל המלצות על מוסכים כי זה בסופו של דבר- הכי חשוב. מה שידוע לי באיזור שלי יש 3 מורשים. טויוטה תהילה נתיבות. י.מ. האתגר באר שבע. וירוחים עזרא באר שבע. הביקורות בגוגל מתסכלות. א''א לדעת מה קורה- מי מנסה להרוס למתחרה ומי עוזר לחבר שלו אחרי כ''כ הרבה תגובות סותרות .....

לפני שעתיים, vladclar כתב:

המחירים במרכז קצת יותר נמוכים.  

צמיגייה ספציפית במרכז עם שם טוב? אחרי מה שראיתי ב"יצאת צדיק" רוב הצמיגיות.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר מוסכי טויוטה באיזור שלך.

אני קונה כבר שנים צמיגים ב "צמיגי שואף " ר"ג , זאת הצמיגיה שאתה רואה פרסום בלינקים שלי ברמת גן . המחיר הסופי יכול להיות קצת יותר גבוהה ממה שמופיע בפרסום ( הלא מעודכן אצל הרבה בתי עסק כאלה).

ממליץ מאוד על המקום.  רק צריך לסכום מראש ולחכות להגעת הצמיגים, במידה ואין אותם במלאי המיידי.

אגב, שים לב לקוד עומס ומהירות הרשומים ברישיון הרכב - אצלך זה 91V?

כאשר מזמינים צמיגים,  צריך להגיד גם את הקודים.

• מעניין 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי מקדים החלפת נוזל קרור או מסנן דלק במקרה הזה ( הרכב כולו בן 5, הגיל גם משפיע על תכונות הנוזלים וסתימת מסננים,  לא רק הקילומטרים).

ברכב בן 10 בהחלט כן.

את ההחלפה הבאה של נוזל קרור בהחלט כדאי להקדים.

אני גם חושב שבספר הרכב ההחלפה הראשונה של מי קרור  אחרי 150 אלף, אחרי זה כל 75 אלף קילומטרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שלי.

יש איש מקצוע גדול שמבין לעומק טויוטה ששמו טיקי מי שמכיר את השם יודע 

מנהל קבוצות של טויוטה וידוע בטיפולים

מורכבים לרכבים זה המלצה שלו.

ברעיון שלו זה שזה שומר יותר על משאבת מים, נוזל הקירור הוא השמן של המשאבה וההקדמה ל120 יכולה למנוע נזק למשאבה וכו' 

כל אחד שיעשה מה שהוא חושב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...