Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתחדש - חוזר הביתה לצרפת

dorosen

פוסטים מומלצים

רכב מעולה! תתחדש, מזל טוב וסע בדרכים טובות!

רכישה מעולה, ואם היתה כזו ידנית, הייתי עושה מאמצים עילאיים לרכוש לעצמי אחת.

(גם הצבע בעיני הולם אותה מאוד, סולידי ואנדרסטייטד)

עריכה אחרונה על ידי Fazer
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה יופי..

אחד הרכבים שנמצא בראש הקטגוריה שלו יחד עם ה type r.

נראה מדהים by far מכל המתחרות.

סאונד לא פחות ממצויין,עוד כסטוק.

שלדה חדה ומתקשרת עם 0 תת היגוי.

רכב שפשוט מיישר פניות.

וזה עוד לפני ההיגוי האחורי שמוסיף המון.

תתחדש ותהנה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, dorosen כתב:

בטח חלקכם זוכרים את ההתלבטות שלי מהשרשור הזה, בין משפחתית קומפורטית לבין רכב פאן נטו לסופי שבוע. אחרי לא מעט לבטים, החלטתי לשנות כיוון ולשחרר את הטויוטה האמינה שלי לטובת משהו עם קצת יותר אופי וספורטיביות. בסוף היום – הלב ניצח, ולכן למרות ההיגיון הכלכלי (והעובדה שאין צורך בשלושה רכבים), הוחלט להיפרד מהטויוטה של אשתי (פוסט מכירה בהקדם..) והכנסתי הביתה מגאן RS חדשה (לי).

אז למה דווקא מגאן RS? עקבתי אחרי הלוחות בדריכות אחרי הוט האטצ' (GTI/קופרה/RS וכו'), עד שצצה RS אחת חדשה לגמרי מהניילונים – עדיין באחריות, ובעלת עבר של בעלים פדנט ברמות הגבוהות ביותר, הרכב ח-ד-ש, עם PPF מהיום הראשון, לא יכולתי לתת לה ללכת.

משהו בחיבור של המגאן לספורט מוטורי – ובייחוד “החזרה הביתה” לצרפת (בכל זאת, אהבתי את כל הרנו ספורט שהיו לי) – הקסים אותי. העיצוב, הצליל, התחושה הקשוחה-אך-מדויקת, והכי חשוב: האופי. כבר בנסיעה הראשונה הרגשתי את מה שחיפשתי – שילוב של (סוג של) נוחות ליום-יום עם יכולות דינמיות משוגעות בכבישים מפותלים.

בינתיים הספקתי לעשות בעיקר נסיעות מנהלתיות, אבל אני כבר מבין על מה כולם מדברים כשמזכירים את ההיגוי החד וקשיחות המתלים. עדיין לומד להכיר את הרכב ואת הגבולות שלו, אבל אני נהנה מכל רגע. אני מתכנן להעלות בקרוב כמה תמונות ועוד התרשמויות מהתקופה הראשונה איתה, וכמובן שאעדכן איך היא משתלבת בשגרה (ולו רק כי היא אמורה להיות ה"ספורטיבית לסופי שבוע", למרות שהיא מפתה גם בימי חול...).

IMG_1930.PNG

רכב יפיוף. תתחדש ותהנה !

איפה תטפל בו אם אפשר לשאול ?

עריכה אחרונה על ידי sonego78
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש!

לא ידעתי שהיא נמכרת בישראל לא בצהוב :) 

הצבע יושב עליה בול לרכב דיילי... אתה תהנה מכל שניה ואחרים לא יפתחו עיניים.

בחירה מעולה (וגם מה שלדעתי רשמתי לך בפוסט ההוא ככיוון טוב)

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

תענוג. הייתי הולך על צהוב אבל אולי כדיילי עשית בחירה טובה יותר. חוץ מזה יד 2, אם עולים על אקזמפלר טוב הולכים על זה לא משנה הצבע. תתחדש! 

שאתה קונה רכב משומש, קצת קשה למצוא גם רכב שמור וגם באותו צבע שרצית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...