Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן מתישהו בעתיד הקרוב לתקן נזילה מבאסת ברכב (אטם מכסה טיימינג), הרכב - אופל אסטרה 2013 עם מנוע 1.4 טורבו. לצערי הזעה שהפכה לנזילה ולא מותירה לי הרבה ברירות. והתחלתי לפשפש עבור חלקים באינטרנט

התלבטות כרגע בין cars245 (חליפיים) או Rockauto (מקוריים), ההבדל העיקרי איכות ומחיר.

האטם מסתתר מאחורי כל הטיימינג והעבודה סיזיפית ודורשת פירוק של התושבת מנוע, רצועת אביזרים, משאבת מים וכו'... תהיתי אם כבר אני עושה את זה אולי כדאי לנצל את ההזדמנות ולהחליף דברים נוספים כמו השרשת, מובילים וכו'...

אם אלו דברים שכדאי להחליף בהנחה שהם מקוריים בעבור חלקים חליפיים חדשים? או שכדאי להסתפק רק בהחלפת האטם? על פניו אין דרישה להחליף אף אחד מאלו כל עוד משהו לא התקלקל ונהרס, עם זאת מרגיש פספוס לא להחליף אותם בהזדמנות הזאת.

בcars245 יש קיט של חברה בשם SKV Germany באזור ה55$ שכולל את כל מה שאני צריך, מRockauto כל החלקים יעלו לי 113 לא כולל משלוח. סה״כ אחרי משלוח מcars245 יצא 78$ ומRockauto יצא 158$ ועוד בטח עוד עשרות דולרים על עמלות נוספות.

דעתכם בנושא, תודה.

האוטו עם 170 אק״מ אגב, מחפש תיקון שיחזיק מצד שני אין לי ממש דרישות ארוכות טווח מהרכב הזה שיחזיק מעבר ל3 שנים בלי שינזל.. עד אז כנראה שמשהו קריטי ישתבש והוא ילך לגריטה

פורסם

אתה יכול לעשות חיפוש בפורומים בחו"ל על איכות החלפים של SKV, מתי קורסים החלקים שלך, ולהחליט מה לעשות. גם אם יהללו את SKV, זה עדיין לא אומר שהחלקים שלהם איכותיים.

פורסם
לפני 2 דקות, mcaspi כתב:

אתה יכול לעשות חיפוש בפורומים בחו"ל על איכות החלפים של SKV, מתי קורסים החלקים שלך, ולהחליט מה לעשות. גם אם יהללו את SKV, זה עדיין לא אומר שהחלקים שלהם איכותיים.

ערכתי חיפוש, מסתבר שאין עליהם הרבה ומה שיש עליהם זה ביקורות על הפנים. יש חברות מוכרות שמוכרות חלק מהחלפים שאני צריך אבל לא כערכה, ועם מחיר המשלוח שמצטבר על פריטים בדידים נראה לי באמת כבר אלך על מקורי. תודה בכל אופן

פורסם

אני בדעה שאם פירקת חצי אוטו ובמקרה שלך זה באמת לפרק חצי אוטו כדי להגיע לחלק תקול אז לפעמים כבר שווה להחליף או לרענן חלקים אחזים באזור.

זה לא שמדובר ברכב חדש אלא הרכב שלך עשה קילומטראז מכובד ביותר ויושב 11 שנים על הכביש.

בכול עניין של עלות מול תועלת, ופה העלות יכולה להיות זניחה לעומת הזמן שתבלה שוב מתחת לאוטו.

יש חברות שמראש בזמן טיימינג מחליפות משאבת מים לדוגמא גם כשהיא תקינה, עלות המשאבה זניחה ביחס לעלות העבודה אם אחרי איקס קילומטר יצטרכו לפתוח שוב כדי להחליף אותה.

ולגבי האסטרה שלך, כל הכבוד על ביצוע העבודה בעצמך, יש לנו קבוצת ווטסאפ של בעלי אופל מסוגים שונים, הקבוצה מונה כמה עשרות חברים  ואנחנו מייעצים אחד לשני על טיפולים, חלקים ותקלות...

נשמח אם בעל ידע כמו שלך יצטרף אלינו.

אם אתה מעוניין תשלח לי הודעה בפרטי עם מספר טלפון ואצרף אותך לקבוצה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...