Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוקר ישראלי- איזה מומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, RG1 כתב:

אני הייתי נעול על אינטראקטיב ישראל ואז ראיתי שאמרו שהם יקרים, ולמה לא ישירות דרך אינטרקטיב עצמם.

באמת אין שום סיבה שלא עם אינטראקטיב עצמם. עד היום לא הבנתי למה אני צריך מתווך באמצע ואני עם אינטראקטיב כבר שנים. עוד לפני שהיה מתווך ישראלי בכלל.

לפני 4 שעות, RG1 כתב:

אני הייתי נעול על אינטראקטיב ישראל ואז ראיתי שאמרו שהם יקרים, ולמה לא ישירות דרך אינטרקטיב עצמם.

באמת אין שום סיבה שלא עם אינטראקטיב עצמם. עד היום לא הבנתי למה אני צריך מתווך באמצע ואני עם אינטראקטיב כבר שנים. עוד לפני שהיה מתווך ישראלי בכלל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 19 דקות, yoni162 כתב:

כמה הערות - 

לגבי תנאים - בכולם תוכל להשיג שלל תנאים/הטבות אם תצרף דרך לינק הצטרפות של חבר קיים (שנתיים פטור ד"נ וכו'). הערת אגב, ה'חבר' מקבל על זה בונוס רציני אז אם יש מישהו שבא לך לפרגן לו קח בחשבון.

אישית, היה לי חשבון מסחר באקסלנס עד לא מזמן. האמת שהרגיש לי 'מוטה', כאילו המערכת בנויה בצורה שמעודדת אותך להיות סוחר יומי. אולי זו תחושה שלי אבל זה היה די מעצבן.

איך המערכת שלהם לעומת הספראק?

מדבר רק על האפליקציה לטלפון

פורסם

כמו מרבית האנשים כנראה, יש לי נסיון רק עם ברוקר אחד אז אני לא יודע להשוות. מה גם שהשתמשתי רק מהמחשב👴. היו דברים שעצבנו אותי שאני לא יודע אם קשורים לספארק/לא ספארק, כמו נגיד - הייתי מצפה לאיזשהו אישור במייל על פעולות (קניית/מכירת קרן). אין כלום.

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, wa11a כתב:

איך אתה מבצע את הדיווח מס? משתמש בHYBRID?

אני כרגע במיטב דש (אבל משקיע רק בשוק האמריקאי) הממשק של אינטראקטיב אז הם די גוזרים עלי קופון.

הייתי דווקא בודק את הכיוון של ONEZERO שמעתי תנאים טובים.

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, FlicK כתב:

בHYBRID

מקריאה באתר של אינטרקטיב ישראל

קראתי שהם מקבלים הרשאה לחשבון (!)

לא יודע אם זו רק הרשאה לצפייה בלבד...

וגם תשים לב לכתוב- כל חודש הם מנכים ולא בסוף שנה. ככה כתוב .

לפני 7 דקות, FlicK כתב:

אני כרגע במיטב דש (אבל משקיע רק בשוק האמריקאי)

חבל על העמלות היקרות מאוד..

אינטרקטיב העולמי עד כמה שאני זוכר

גובים 1 דולר לפעולה בשוק האמריקאי - לדעתי זה לא כולל קרנות סל צריך לבדוק

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

@ANUTKK פתחתי את החשבון נטו בגלל כל העניין של הדיווחי מס ולIB עוד לא היה פתרון לזה ואין לי זמן\כח\רצון להתעסק עם זה.

כמו שכתבתי לבחור למעלה, אני בודק את הכיוון של וואןזירו.

פורסם
לפני 1 דקה, FlicK כתב:

@ANUTKK פתחתי את החשבון נטו בגלל כל העניין של הדיווחי מס ולIB עוד לא היה פתרון לזה ואין לי זמן\כח\רצון להתעסק עם זה.

כמו שכתבתי לבחור למעלה, אני בודק את הכיוון של וואןזירו.

עוד אפשרות ששמעתי לגבי דיווח מס בסוף שנה

זה אתר אלפי 

כדאי לבדוק

לתת לחברת הייבריד גישה לחשבון עם מאות אלפי דולרים לא הייתי יושן שקט בלילה. אין להם אפילו מס טלפון ליצירת קשר. 

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, ANUTKK כתב:

עוד אפשרות ששמעתי לגבי דיווח מס בסוף שנה

זה אתר אלפי 

כדאי לבדוק

לתת לחברת הייבריד גישה לחשבון עם מאות אלפי דולרים לא הייתי יושן שקט בלילה. אין להם אפילו מס טלפון ליצירת קשר. 

הגשתי עם אלפי החזר מס והיה קל מאוד, בעקרון יכלתי לעשות לבד יש לי סהכ הכנסה אחת אבל זה עזר מאוד והיה זריז.

לגבי אינטראקטיב, נשמע שהם הכי זולים, למה לא כולם שם? למה בכלל לשקל את הסרוקרים הישראלים? כי אין להם קיזוז מס אוטומטי? 

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם

ממה שאני זוכר גם מיטב אקלסנס וIBI זה מימוש זהה של אותה מערכת 'מתחת'. במידה ואתה לא עושה הרבה פעולות, קח את דמי הניהול הכי זולים. בבנק גם אפשר להגיע לתנאים דומים אם התיק גדול, אבל אתרים של הבנקים הם מייאשים

פורסם

אני עם אינטראקטיב אמריקאי, נוח, אחלה שירות לקוחות באנגלית, עונים יחסית מהר לקריאות. 

עמלת קניה מכירה 1 דולר, 

אם בוחרים tiered account, העמלה היא בין 0.3 ל 1 וקצת דולר, לרוב באזור ה 0.5/0.6. 

את האפליקציה לוקח קצת זמן ללמוד, ה tws זוועה, כנראה מתאים למשקיעים ותיקים, אני עובד עם ibkr desktop או האפליקציה באנדראויד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, wa11a כתב:

יש משהו שחסר לך? להדיוט כמוני יש באמת משהו ״בטוח״ יותר בלהשקיע בברוקר ישראלי לדוגמא אקסלנס?

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

זה.

לפי הסרטון השוואה של מיכה סטוקס יש להם טיפול מס אוטומטי ואתה גם יכול לבטל אותו לעשות בעצמך בסוף שנה (דחיית מס).

פורסם
לפני שעה, MZN כתב:

יש להם טיפול מס

שים לב, זה חברה חיצונית שמקבלת הרשאה לחשבון שלך. לא יודע אם זה רק לצפייה או גישה מלאה, צריך לבדוק

המערכת מסחר של אינטרקטיב בטלפון מושלמת למי שסוחר בתדירות גבוה עם המון פיצרים.

יותר נכון עבורי להשקיע בקרנות איריות בשקלים

חלק מהקרנות צמודות למדד המחירים לצרכן ולא לשער הדולר. ועוד עניין חשוב זה עניין המיסוי האוטומטי שמלבד מכירת המניות אני לא צריך לעשןת כלום .

לא ייעוץ או המלצה

פורסם
לפני 15 שעות, MZN כתב:

לגבי אינטראקטיב, נשמע שהם הכי זולים, למה לא כולם שם? למה בכלל לשקל את הסרוקרים הישראלים? כי אין להם קיזוז מס אוטומטי? 

חפש ברשת השוואות ('ברוקר זר מול ישראלי'), יש כמה אתרים/בלוגים שעשו את הניתוח הזה. העז העיקרית (או אחת מהן) היא נושא המיסוי כמו שהזכירו, שבברוקר זר חובת הדיווח עליך. יש עוד נושאים, כמו אבטחה, רגולציה/ביטוח, חשיפה למס ירושה (ארה"ב) וכו'. 

• תוכן חדש...