Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוקר ישראלי- איזה מומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, MZN כתב:

יש משהו שחסר לך? להדיוט כמוני יש באמת משהו ״בטוח״ יותר בלהשקיע בברוקר ישראלי לדוגמא אקסלנס?

לפי הסרטון השוואה של מיכה סטוקס יש להם טיפול מס אוטומטי ואתה גם יכול לבטל אותו לעשות בעצמך בסוף שנה (דחיית מס).

שחררר אותייייייײייייייי.

לא רוצה לעשות דחיית מס, לא רוצה להגיש דוחות, לא רוצה לדבר עם אף אחד.

רוצה ללחוץ מכירה, לאחר מכן משיכת הכסף לבנק וזהו. שהם יטפלו לי בהכל.

עם ברוקר ישראלי אתה מכוסה לגמרי, עם הזרים האחריות עוברת אלייך.

למשקיע ישראלי ממוצע שמתעסק עם מדדים הכמה שקלים אקסטרה דמי ניהול שווים את החוסר התעסקות. אם אתה מתכנן לקנות ולמכור כל היום מניות זה משהו אחר.

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, ANUTKK כתב:

זה אתר אלפי 

השתמשתי השנה, עבד מעולה

לפני 20 שעות, FlicK כתב:

איך אתה מבצע את הדיווח מס? משתמש בHYBRID?

אני כרגע במיטב דש (אבל משקיע רק בשוק האמריקאי) הממשק של אינטראקטיב אז הם די גוזרים עלי קופון.

הייתי דווקא בודק את הכיוון של ONEZERO שמעתי תנאים טובים.

לא יודע מה זה אומר משתמש בהייבריד. אני לקוח של אינטראקטיב עצמם.

דיווח מס, אני גם ככה צריך לדווח למס הכנסה כל שנה אז פשוט מדווח גם על זה.

השנה השתמשתי לראשונה באלפי, עבד מעולה. רק הייתי צריך לספק להם את כל הטפסים שהם ביקשו והם חישבו הכל אוטומטית. 

לפני 20 שעות, MZN כתב:

לגבי אינטראקטיב, נשמע שהם הכי זולים, למה לא כולם שם? למה בכלל לשקל את הסרוקרים הישראלים? כי אין להם קיזוז מס אוטומטי? 

מס, אין אפשרות לסחור בקרנות ישראליות אם אתה תושב ישראל.

אין שירות לקוחות טלפוני רק בצ'אט. למרות שאני שם עשור, התייעצתי בשנה הראשונה איזה פעמיים שלוש בצ'אט על דברים שלא היו ברורים לי ומאז אני לא מדבר איתם.

מעבר לזה הכל יותר זול, אני חושב שההבדל הגדול ביותר הוא לא הקניה מכירה אלא העמלת המרת מטח שהופכת למשמעותית בסכומים גדולים.

לפני 17 שעות, phpclub כתב:

אני עם אינטראקטיב אמריקאי, נוח, אחלה שירות לקוחות באנגלית, עונים יחסית מהר לקריאות. 

עמלת קניה מכירה 1 דולר, 

אם בוחרים tiered account, העמלה היא בין 0.3 ל 1 וקצת דולר, לרוב באזור ה 0.5/0.6. 

את האפליקציה לוקח קצת זמן ללמוד, ה tws זוועה, כנראה מתאים למשקיעים ותיקים, אני עובד עם ibkr desktop או האפליקציה באנדראויד. 

האפליקציה בטלפון אחלה. יותר טובה ממה שהיה לי בעבר במיטב דש בהרבה אבל עברו שנים מאז אז אין לי מושג מה המצב היום.

לפני 7 שעות, MZN כתב:

יש משהו שחסר לך? להדיוט כמוני יש באמת משהו ״בטוח״ יותר בלהשקיע בברוקר ישראלי לדוגמא אקסלנס?

כמו שציינתי, מעבר לקיזוז מס זו האפשרות לסחור בקרנות ומניות בבורסה הישראלית ומענה טלפוני למי שזה חשוב. מעבר לזה הכל אחלה.

וציינו פה לפני, כשאתה בברוקר אמריקאי יש את עניין החשיפה למס הירושה האמריקאי. תיאורטית.

עריכה אחרונה על ידי wa11a

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

קודם כל - לגבי התנאים ש-3 הברוקרים שציינת -> העמלה שרשמת היא עמלת מינימום.

כלומר, אם בחישוב של אחוז מהקניה לא הגעת לעמלת המינימום - הם יגבו רק את עמלת המינימום.

אך אם עברת את עמלת המינימום, הם יגבו לפי אחוז מסך הקניה.

ככה שזה לא הכי נכון להסתכל על עמלת המינימום (ברכישה של קרנות איריות, אתה בקלות עובר את עמלת המינימום שלהם, אז תסתכל לפי אחוז מסכום הרכישה).

האם זאת הטבה דרך "חתול פיננסי" או "השקעה לעצלנים" ?

לענינינו - בעבר הייתי לקוח של אקסלנס. השתמשתי בספארק. עבורי הוא היה אינטואיטיבי.

כמדומני שהשנה הם עברו לאקסטרייד. אני אישית פחות הסתדרתי עם הממשק. עבורי זה היה פחות אינטואיטיבי.

בסופו של דבר זה משהו אישי. עד שלא תנסה - לא תדע.

בסופו של דבר עזבתי בגלל המלחמה + בעיות חיבור לאינטרנט שהיו אצלי (ממש תודה, הוט !! )

פורסם (נערך)

כל ההטבות אפשר גם לקבל אותם אם אני פונה לברוקרים אישית ולא דרך כל מיני קבוצות..

ברוב הקבוצות מהללים את הברוקרים כי אם מצטרפים דרכם הם מקבלים עמלה מאוד שמנה.

אבל שוב את כל ההטבות שהקבוצות האלה מפרסמות אפשר בקלות להוציא מהברוקרים אם אני פונה אליהם אישית ולא דרך מתווך.

ויש לי הרגשה שעם מיקוח נכון אפשר להוציא גם יותר..

אל תתפסו מהקבוצות האלה יותר מדי..

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
  • תוכן חדש...