Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סוף שנה.. וביטוח הרכב ואגרת הרישוי צריכות להתחדש , חשבתי לעצמי.. מה בעצם אני מקבל עבור תשלום אגרת הרישוי חוץ 
מהאישור מהמדינה להיות בעלים גאים של רכב "ולהנות" מתשלום מיסים וביטוח חונקים?
מדוע שאגרת הרישוי  שכולנו ממילא חייבים לשלם לא תכלול גם את ביטוח החובה?
המדינה תקבל עוד כסף שממילא הולך לחברות הביטוח ולא מגיע לקופת המדינה.
במדינה ש"אוהבת" את אזרחיה ומעוניינת להקל עליהם בתקופת מלחמה ועומס מיסים מעיק, המדינה תרוויח והאזרחים ירוויחו
אמנם על חשבון חברות הביטוח , שממילא נהנות יותר מידי ומעלות תעריפים ללא היגיון.
הרי אין היגיון בתעריפי חברות הביטוח, אדם יכול לקבל הצעות מחיר עם הפרשים של עשרות אחוזים על אותו רכב והגבלות מחברות שונות
בביטוח ישיר ביטחתי את הרכב בכ5000 ש"ח ובאיילון לאותו ביטוח התבקשתי לשלם 6200 ש"ח ויש חברה שגם ביקשה 8000 ש"ח.

המדינה יכולה לעלות את מחיר האגרה ב20 אחוז, לבנות מנגנון שמחליף את חברות הביטוח בעניין ביטוח החובה ולקבל המון כסף נוסף
למימון המלחמה ועוד כמה דברים שחייבים לממן לצורך שלמות הקואליציה.
את הביטוח המקיף אפשר להשאיר לחברות הביטוח ולאלץ אותן להתוות רגולציה בה המחירים לא יהיו שונים באופן כל כך מהותי.
אני תוהה כמה הרעיון טיפשי, לבטח התגובות תהיינה מעניינות..

עריכה אחרונה על ידי מוטי קליין
פורסם

1. המדינה תבצע זאת בצורה גרועה. העלויות שלה יהיו יותר גבוהות מאשר חברה פרטית.

2. האם אתה רוצה שבמקרה של אירוע ביטוחי, יענו לך : מצטרים, אבל לקחנו את הכסף בשביל תשלומי אתנן למשל שלמות הקואליציה ואיננו יכולים לשלם לך שום דבר ?

3. בביטוח חובה אין "הגבלות שונות". הכיסוי הביטוחי הוא אותו דבר ונקבע בחוק.  ההגבלות קשורות לביטוח רכוש (ביטוח מקיף/ צד ג').

פורסם

כל הרעיון של ביטוח חובה (חוק הפלת”ד) עקום: אף פעם לא הבנתי למה מי שנוסע באדום והופך לנכה יקבל פיצויים לכל החיים, ומי שהחליק במקלחת יקבל רק ביטוח לאומי ללא פיצוי.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

נראה לי שאתה מבלבל בין ביטוחי נזקמ גוף (חובה) לביטוח נזקי רכוש. אלה ביטוחים נפרדים, גם אם רובנו רוכשים אותם יחד.

העובדה שיש מספר חברות ביטוח מאפשרת תחרות על כספנו, בהתאם לכך התאמת מחיר אישית לפי מאפייני הרכב ובעליו.

3. העברת ביטוח החובה לידי המדינה תחיי הקמת מנגנון ממשלתי חדש לא קטן על מנת לתמחר ולגבות את הפרמיה וכמובן על מנת לשלם את תגמולי הביטוח, מנגנון שקיים בחברות הביטוח. וכמובן הכל על חשבון הציבור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, tinoki כתב:

כל הרעיון של ביטוח חובה (חוק הפלת”ד) עקום: אף פעם לא הבנתי למה מי שנוסע באדום והופך לנכה יקבל פיצויים לכל החיים, ומי שהחליק במקלחת יקבל רק ביטוח לאומי ללא פיצוי.

האמת, הביטוח לאומי שלי יקר יותר מהביטוח חובה, מעניין מה שאתה אומר כאן.

לגבי מחירי מקסימום, לא תודה, אנחנו לא בקומוניזם, במחירי החלב והביצים בפיקוח לא הולך כל כך טוב כמו שאתה רואה.

• לא הבנתי... 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...