Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי הגיוני פה 

לפני 10 שעות, ירחמיאל כתב:

מכולת פסולת כזו יש לא רחוק ממנו אבל היא מנוטרת ובלילה יש שומר של אתר הבניה והוא ממש לא מרשה...

זה ללכת לאתר בנייה בשעות העבודה, לחפש את מנהל העבודה ולסגור איתו על סכום מסוים לפינוי. מאמין כמו מי שכתב כבר פה שטר כחול אחד והכל יהיה בסדר (;

אם זה מסובך מדי, אני יכול לנסות למצוא את המספר של מנהל העבודה של התמ"א שיש בבניין אצלי ותסגרו על מחיר.

שים לב שהבניין בתל אביב, קרי צריך לעשות נסיעה לשם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 14 שעות, ירחמיאל כתב:

מיותר לציין שהנחת הפסולת בחוץ ביום הפינוי - אסורה בהחלט, גם לא שק אחד.

תשמע....

אתה בישראל.

עם כל הרצון לצאת יותר צדיק מהאפיפיור.... למי שיש כמות (אמיתית) של 6-7 שקי פסולת קטנים - שם אותם עם פינוי הגזם.

הם באים ולוקחים הכל (לוקחים בחשבון שיש דברים כאלה בפינוי של הפסולת) - עד היום לא נתקלתי במישהו שהיתה לו איזה בעיה עם כמות כזו.

יש לי כרגע מכולה בראשון לציון - אתה מוזמן אם בא לך....אבל ממש לא שווה לך להגיע בשביל 6-7 שקים (אלא אם אתה ממש משועמם :-P ).

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לעתים הם לא לוקחים אותם.

מה שאני ראיתי. אנשים קוברים אותם בגזם

או שזורקים שק בכל תחתית פח ירוק של אשפה רגילה. 

ועל זה נערמת אשפה רגילה והכל מפונה על ידי המשאית

.

פורסם

איזה גודל כל שק? הבדל קטן בין שק של סופרסל או אפילו סופרפארם לבין שק חול של קבלן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מדובר בשקים של 25 ק"ג שהיה בם חול או מלט שמילאתי עד החצי, כך שניתן להרים אותם ביד אחת.
מאד הקפדתי שלא יהיה כבד מדי.
לגבי השארה בחוץ ביום הפינוי: הם אכן לא אוספים כי זאת ההוראה שלהם. גם שיטת הטיפטוף לא עובדת כאן.
לגבי הכנסת שק אחד בכל פעם לפח הירוק הרגיל - כל הבנין עלול להיקנס.

חבר'ס - את כל השיטות הללו כבר ביררתי ובדקתי.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם
בתאריך 25.11.2024 בשעה 08:07, natco כתב:

תרים טלפון לאחד מספקי חומרי הבניין הגדולים באיזורך.

רובם אוספים פסולת בניין לפי באלה.

(לפני כמה חודשים שילמתי אצל עמרם אברהם 110 ש' לבאלה).

אבל @natco כבר נתן פיתרון מצויין, למשל בלוק-טיב ביהוד יקבלו ממך שקים עבור תשלום.

• אהבתי 1
פורסם

כל כך הרבה אתרי בנייה בגבעתיים ואפילו יותר בר"ג, די בטוח שאין שומר בכל אתרי הבנייה ליד המכולה.

אני יכול לתת לך כתובת של אתר בר"ג שהורסים בו בניין בימים אלה. כל כמה שעות יוצא פול טריילר עם שברי בטון. עוד כמה שקים לא ישנו להם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפי מה שאני מבין מהכתוב, מדובר בכמות מזערית. שיטפטף במשך חודש אפילו, פעם ביום.

אצלי כל יומיים אני זורק שקית זבל 90*50 מלאה. שחורה. מישהו בודק מה יש בפנים?!?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גניבה, גזל.

אצלי ביישוב פשוט זורקים את זה בפח זה לא מעניין אף אחד, במודיעין לעומת זאת היו שוקלים את הפחים ומטילים קנסות אם נמצאה פסולת בניה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...