Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

במסגרת הוצאת אישור בלמים לטסט (כבר שנה שנייה שנדרש), נאמר לי שיש צורך בהחלפת צלחות ורפידות בכל הגלגלים.

אני מחזיק ברכב כבר 9 וחצי שנים ובזמן הזה הצלחות והרפידות לא הוחלפו - אכן נראה שיש צורך בהחלפה - לפחות לרפידות (לגבי הצלחות אני לא בטוח או יודע להגיד - במוסך אומרים שגם אותם צריך להחליף וזה מוסך אמין).

בכל מקרה הלכתי למוסך שמומלץ על ידי הפורום ונאמר לי שהעלות תהיה באיזור ה3000 שקלים כולל עבודה.

האם זהו מחיר הוגן?

תודה,

עידן.

עריכה אחרונה על ידי IdanMcLaren
פורסם (נערך)

נשמע לי דיי יקר.

תתחיל מלבדוק מה מחיר החלפים ולהשוות עם המחיר בחנות חלפים.

אם אתה בקטע של DIY אתה בהחלט יכול לחסוך סכום משמעותי (ככל הנראה, תלוי בעלות החלפים).

וכמובן, מי היצרן של החלפים שהציעו לך?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

נשמע לי דיי יקר.

תתחיל מלבדוק מה מחיר החלפים ולהשוות עם המחיר בחנות חלפים.

אם אתה בקטע של DIY אתה בהחלט יכול לחסוך סכום משמעותי (ככל הנראה, תלוי בעלות החלפים).

וכמובן, מי היצרן של החלפים שהציעו לך?

תודה. האמת שפחות יודע לעשות את זה בעצמי, אבל אולי כדאי לי לבדוק עם עוד מוסך.

ואני לא בטוח מי היצרן, אבל מדובר במוסך שעובד עם חלפים איכותיים (כאמור מומלץ פה בפורום לVAG). אבדוק.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...