Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה

האם מותר להשאיר וו גרירה נשלף מחובר תמיד? (כמובן שהוא לא מסתיר את לוחית הרישוי)

ניסיתי למצוא סימוכין כלשהו, אך לא מצאתי

ברישיון הרכב מופיע משהו כזה:

תודה רבה

וו גרירה נשלף.png

פורסם

כאשר יש איסור זה מצויין ברישיון.

יש לי רכב כזה בצי שזה רשום לו ברישיון רכב ( לדעתי ללא סיבה).

כל עוד זה לא כתוב במפורש ברישיון הרכב אין מניעה לנסוע עם וו גרירה נשלף מחובר גם כאשר לא גוררים.

• אהבתי 1
פורסם

אני מכיר שזה גורף.

כשלא גוררים- הוו צריך להיות מפורק.

לדעתי לא כשאי להסתכן ולפרק . לך תדע על איזה שוטר תיפול. בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מישהו יודע איך מוצאים מה החוק אומר?

לא הצלחתי למצוא

לפני שעה, Night Driver כתב:

עזוב משטרה. בתאונת חזית אחור זה מגדיל משמעותית את הנזק לשניכם.

מה ההבדל בין וו קבוע לנשלף שנשאר מחובר?

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

שאת הנשלף אתה יכול להסיר כדי להקטין את הסיכון.

זה לא ממש משנה אם אתה שולף אותו או לא.

מה שגורם נזק לרכב שלך זה הגשר מאחורי הפגוש שהוא מאוד חזק ובמקרה הזה גם אם הוו מחובר או לא יגרם לך נזק.

כאשר מתקינים את הוו מוציאים את הספוג להשתקת רעשים ואת הסופגי אנרגיה כי במקומם מחברים את הגשר של הוו גרירה.

לגבי צד ג' - במידה והוו מחובר יגרם לו נזק גדול יותר מאשר שהוו מנותק.

פורסם

לא מבין בתחום, אבל לפי המסמך המצורף "אין לפרק וו-גרירה מהרכב הגורר כאשר כושר גרירה נשאר רשום ברישיון הרכב." ברור לי שאתה לא מפרק את הקיבוע אלא רק את החלק הנשלף אבל החוק לא מתעסק בזה ואם אין ציון לזה בשום מקום, זה אומר שאין חובה לפרק או לקפל או כל דבר אחר כזה. זה כנראה נכנס בסופו של דבר לסעיף 85 לתקנות התעבורה העוסקות בהובלת מטען, מכיוון שזה בולט לאחור רק כ-30 ס"מ במקסימום ומדובר בשינוי מבנה מאושר, אין כל איסור לנסוע כך. 

901592911649.pdf

פורסם

לפני הרבה שנים, ממש ממש הרבה, היה לי וו נשלף על לנדרובר דיסקברי.

הוו היה מפורק תמיד, ורק כשהייתי צריך אותו הייתי מחבר. 

הבעיה היתה ברשיון. 

היו שתי שורות סותרות. באחת 'לא מתוקן וו גרירה'. בשורה הרביעית היה רשום 'מותקן וו גרירה'.

מפה לשם עצר אותי שוטר לבדיקה והסתכל על השורה של 'מותקן וו גרירה'. 

התחיל דיון, הוצאתי את הוו, התקנתי, ואז הוא אמר אבל רשום 'לא מותקן וו גרירה'. 

שאלתי אותו לאיזו שורה הוא מבקש להתייחס. 

האמת שהוא היה ממש בסדר, נקרע מצחוק, וביקש שאסדר את זה במכון רישוי. 

אין סיבה לנסוע עם וו נשלף מותקן, כשהוא לא נדרש לשימוש, אלא אם מתייחסים אליו כאל חיישן חניה פאסיבי. 

• מצחיק 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא הבנתי למה טרחת לשלם אקסטרא על וו גרירה נשלף ולאחר מכן אתה רוצה להשאיר אותו קבוע. היתרון בוו נשלף - שהוא נשלף..

קשה לי להאמין שמישהו יחייב אותך לנסוע עם הוו מותקן או לא מותקן, אבל וו מותקן שלא לצורך מגביל אותך מעט בתמרוני חניה.

בתאריך 3.10.2024 בשעה 23:13, asix כתב:

כאשר מתקינים את הוו מוציאים את הספוג להשתקת רעשים ואת הסופגי אנרגיה כי במקומם מחברים את הגשר של הוו גרירה.

כשאני התקנתי וו גרירה נשלף לא הוצאתי שום ספוג ושום סופגי אנרגיה. הפגוש מתכת הפנימי הוחלף באחד חזק יותר עם הבסיס של הוו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 דקות, amosbmw כתב:

לא הבנתי למה טרחת לשלם אקסטרא על וו גרירה נשלף ולאחר מכן אתה רוצה להשאיר אותו קבוע. היתרון בוו נשלף - שהוא נשלף..

קשה לי להאמין שמישהו יחייב אותך לנסוע עם הוו מותקן או לא מותקן, אבל וו מותקן שלא לצורך מגביל אותך מעט בתמרוני חניה.

יש רכבים מסויימים שהתקן מחייב התקנה של וו גרירה נשלף כי הוא מסתיר פנס ערפל.

לפני 5 דקות, amosbmw כתב:

כשאני התקנתי וו גרירה נשלף לא הוצאתי שום ספוג ושום סופגי אנרגיה. הפגוש מתכת הפנימי הוחלף באחד חזק יותר עם הבסיס של הוו.

אתה מדבר על הרכב אספנות שהתקנת ( מה שרשמת בפוסט אחר )או על רכב מודרני? באוקטביה לדוגמא היה צורך להוציא את המוט אלומיניום שבמקומו בא הוו גרירה וגם את הספוג מכיוון שהוו גרירה תופס יותר מקום בתוך הפגוש.

פורסם (נערך)

התקנתי בBMW X3, לא ברכב אספנות.

הפירוט בקישור.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...